.
Отговор в тема
Страница 363 от 436 ПървиПърви ... 263313353359360361362363364365366367373413 ... ПоследнаПърви
Резултати от 9 051 до 9 075 от общо 10898
    Здравейте. Съвсем наскоро започнах да си бръсна подмишниците и направих грешката да оставя космите да пораснат. Сега имам косми дълги около 3см и не знам как да ги махна. Не знам как да ги скъся, за да ги обръсна после, също така не знам дали ще стане ако пробвам направо да ги обръсна докато са дълги. Досега не съм имал проблеми със задръстена самобръсначка. Дайте Съвети!!

За по-сигурно намажи един депилатоарен крем, същото е като със самобръсначка.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Съжалявам че се включвам така, но какво мислите за този околоочен крем http://3.bp.blogspot.com/-BGrSuGP7fV...0/IMG_5723.JPG

Мега фен Аватара на galaxy29
    има хубава опаковка ;/

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    ^^ майка ми си взе такъв, не го ползва вече, не ѝ харесва.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    И аз търся фризьор за балеаж в София. Някой да си е правил и да е доволен?

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Бърз отговор: някой търси ли си Converse :d
    http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D...BB%D0%BD%D0%B8

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Понеже нямам опит с високите обувки бих искала да попитам дали обувките с корков ток са тежки ? Дали като за начинаещ ще са добре аз отделно ще пробвам , но все пак исках да чуя някакви препоръки

anonymous708973
    Guest
    Не, от най-леките са

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Здравейте, момичета. Моля за коментари относно състава на един крем
    Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Polysilicone-11, Silica, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Dicaprylyl Carbonate, Imperata Cylindrica Root Extract, Propylheptyl Caprylate, Squalane, Propylene Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sucrose Palmitate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Parfum (Fragrance), Zinc Pca, Stearalkonium Hectorite, Glyceryl Linoleate, Alcohol, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Decylene Glycol, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Laureth-12, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, Lecithin, Biosaccharide Gum-1, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Carbomer, Phenethyl Alcohol, Plankton Extract, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Citric Acid, Potassium Sorbate, T-butyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Achillea Millefollium Extract, Xanthan Gum, Methylisothiazolinone, Ethylhexylglycerin, Potassium Hydroxide, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Palmitoyl Tripeptide-38, Tocopherol, Sodium Chloride, Glucose, Potassium Chloride, Calcium Chloride, Magnesium Sulfate, Glutamine, Sodium Phosphate, Sodium Acetate, Ascorbic Acid, Lysine Hcl, Arginine, Alanine, Histidine, Valine, Leucine, Threonine, Isoleucine, Tryptophan, Phenylalanine, Tyrosine, Glycine, Polysorbate 80, Serine, Deoxyadenosine, Cystine, Glutathione, Cyanocobalamin, Deoxycytidine, Deoxyguanosine, Deoxythymidine, Asparagine, Aspartic Acid, Ornithine, Glutamic Acid, Nicotinamide Adenine Dinucleotide, Proline, Aminobutyric Acid, Methionine, Taurine, Hydroxyproline, Glucosamine, Coenzyme A, Glucuronolactone, Sodium Glucuronate, Sodium Uridine Triphosphate, Thiamine Diphosphate, Disodium Flavine Adenine Dinucleotide, Nicotinamide Adenine Dinucleotide Phosphate, Retinyl Acetate, Inositol, Methyl Deoxycytidine, Niacin, Niacinamide, Pyridoxal, Pyridoxine, Biotin, Calcium Pantothenate, Folic Acid, Riboflavin, Tocopheryl Phosphate.

И също въпрос- Filorga тестват ли върху животни? В списъка на PETA не ги намирам. Не намирам и Decleor...
    Последно редактирано от kalpazanka : 05-10-2015 на 15:50

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Dagichka
    възможно ли е заради стара спирала (на година и нещо) или заради смяната на очна линия да ми падат повечко мигли като си трия грима или просто аз се филмирам? :д

m0ns7er
    Guest
    Здравейте Днес се опитах да си сложа пяна за коса,но не иска да излезне пяна а само въздух .. Тръсках много бутилката,опитах се да я отпуша с игла .. не стана .. Моля за помощ Пяната е сравнително нова .. да съм я използвал 5-6 пъти.

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    възможно ли е заради стара спирала (на година и нещо) или заради смяната на очна линия да ми падат повечко мигли като си трия грима или просто аз се филмирам? :д
    ако са си наред, не трябва да правят проблеми, а може и да е от по-грубичко чистене на грим

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Polysilicone-11, Silica, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Dicaprylyl Carbonate, Imperata Cylindrica Root Extract, Propylheptyl Caprylate, Squalane, Propylene Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sucrose Palmitate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Parfum (Fragrance), Zinc Pca, Stearalkonium Hectorite, Glyceryl Linoleate, Alcohol, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Decylene Glycol, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Laureth-12, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, Lecithin, Biosaccharide Gum-1, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Carbomer, Phenethyl Alcohol, Plankton Extract, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Citric Acid, Potassium Sorbate, T-butyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Achillea Millefollium Extract, Xanthan Gum, Methylisothiazolinone, Ethylhexylglycerin, Potassium Hydroxide, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Palmitoyl Tripeptide-38, Tocopherol, Sodium Chloride, Glucose, Potassium Chloride, Calcium Chloride, Magnesium Sulfate, Glutamine, Sodium Phosphate, Sodium Acetate, Ascorbic Acid, Lysine Hcl, Arginine, Alanine, Histidine, Valine, Leucine, Threonine, Isoleucine, Tryptophan, Phenylalanine, Tyrosine, Glycine, Polysorbate 80, Serine, Deoxyadenosine, Cystine, Glutathione, Cyanocobalamin, Deoxycytidine, Deoxyguanosine, Deoxythymidine, Asparagine, Aspartic Acid, Ornithine, Glutamic Acid, Nicotinamide Adenine Dinucleotide, Proline, Aminobutyric Acid, Methionine, Taurine, Hydroxyproline, Glucosamine, Coenzyme A, Glucuronolactone, Sodium Glucuronate, Sodium Uridine Triphosphate, Thiamine Diphosphate, Disodium Flavine Adenine Dinucleotide, Nicotinamide Adenine Dinucleotide Phosphate, Retinyl Acetate, Inositol, Methyl Deoxycytidine, Niacin, Niacinamide, Pyridoxal, Pyridoxine, Biotin, Calcium Pantothenate, Folic Acid, Riboflavin, Tocopheryl Phosphate.

И също въпрос- Filorga тестват ли върху животни? В списъка на PETA не ги намирам. Не намирам и Decleor...
    Хаха, тоя крем съдържа половината ми биохимия. Иначе базата му е слаба, топ съставките са типичните евтини глицерин и бутилен гликол. След това има силикони и разни синтетики. Реално няма нищо по-така нагоре в състава. А примерно FAD и всичките амино киселини едно, че имам много сериозни съмнения колко биха били ефективни нанесени върху кожата, второ че тези субстанции са много "крехки" и знам как ги пазим в лабораторията на специални температури, за да не се прецакат. Всичкото това ме кара да си мисля, че наблъскани в крем, който кой знае как се съхранява, при тови и в компанията на агресивен консервант в по-висока концентрация от тяхната е много повече маркетингов трик, щото стои добре върху опаковката, отколкото реално да е ефективно.
    Специално за този състав, цената за мен е надута.

Едит: На мен ми падат мигли постоянно и не съм оплешивяла още. xD Явно бързичко ми растат.
    Последно редактирано от Hayashi : 05-12-2015 на 07:45
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

тестването върху животни за козметични продукти е забранено в ЕС от 2013-та
    също така и внасянето на козметични продукти, тествани на животни отвъд ЕС
    http://www.crueltyfreeinternational....lly-set-to-end

ако продуктите на компанията се произвеждат в Европа, не мисля че има за какво да се притесняваш

не знам как ще прозвучи, ама ако research-ваш в PETA-та, сигурно си наясно че голяма част от съставките в козметиката са с животински произход ::
    съставът на продукта изглежда неприятен;

Мега фен Аватара на LoadRunner
    възможно ли е от болка да вдигнеш температура, или от счупване/пукане на кост?

Супер фен
    да

да... ;/

(гуш)

Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    да
    от де знаеш

дано да е от това щото не ми се занимава и с други глупости

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    (гуш)
    ако е за мен мерси

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    от де знаеш
    Миро знае неща.

Здравейте значи моята история е следната, на диета съм и пия хапчета.. от петък ям само по една ябълка на ден, но днес изядох :около 50гр Кашкавал,половин Палче(това е тесто вътре със месо и зеле), почти ме ядох от тестото обаче, една меденка, 4бонбона,един шоколад милка със лешници и един ГОЛЯМ(140гр) чипс.
    След това ходих да повърна нещата, но мисле че повърнах всичкият чипс и от шоколада и бонбоните май, но за другите неща не съм сигурна дали ги повърнах, около 30-40мин повръщах и мн се изморих, затова после спрях. Но другите неща мисля че останаха в корема ми. Сега какво ще стане ще надебелея ли много. Незнам вече какво да правя, ако надебелея и с 1кг нз, ще се самоубия направо.
    Моля ви кажете ми ще ми се качи ли всичко сега?

Пуснах си цяла тема, ама никой не отговаря. Много гадно се чувствам, не мога да запся.

млъквай ма болимичке
    ти знаеш ли ква болка има по света
    кво ревеш за твойто 1 кило мас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си