- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
бичи, нямам намерение да ти отговарям, когато ме питаш по този начин. както искаш го приемай.
чичка, каква е твоята версия? нарочно го подхвърлят, за да се помисли, че е случайно нападение, тъй като не е споменавал имена? не мисла. не съм гледала интервюта, освен на съученици и на цацата и нз дали е измислено. действително съм чела само в нета неща.
Плоско момиче, нямам версия, въобще не ме интересува и не разбирам причината да го раздухват.
Защото са го снимали (и е имало някакво лизане на задници и шуробаджанащини, за да им бъде позволено), за да си получат смешното хонорарче.
А, впрочем, позата наистина е леко странна, момчето защо е с разкопчани дънки?
ти къде видя разкопчани дънки, къде видя дънки?
(въобще не ми се обяснявай)
Другия път без много претенции да си Монк
най-вече /бичи/, постави се на мястото на близките и семейството. да виждат сина си да лежи мъртъв и тия жалкарчета да си правят сензации. повечето снимки са правени иззад някакви клони и храсти. олигофрени.
Не знам, аз това питах- кое ви смущава. Не е първата снимка на убит, публикувана от журналисти. И затова реших, че позата е проблемът, а аз лично не виждам как може да се обясняваш колко ти е мъчно и едно от първите неща, които да забележиш, да е факта, че ръката му е почти в дънките.
Рънъре, кво се палиш? Славчо е малоумен , а вицовете му още по. Не знам на кого би му хрумнало да се реди на опашка половин година само за да се огледа в главата му. Толкова.
Edit: Ива, естествено, че е ужасно, ама коментарът ти за позата му не ми прозвуча мн състрадателен, за да ме съдиш, че съм се изказала студено.
Последно редактирано от therichbitch : 06-06-2015 на 21:42
сега е почнала да съзерцава снимката и да я проучва
глей къв смях![]()
Не разбирам какво точно ще промени снимката? Роднините на момчето няма да се почувстват по-зле от наличието й (защото няма накъде повече), нито по-добре, ако я няма. Функцията на журналистиката не е до утешава някой, а да отразява обективно фактите.
не ми казвайте че това на снимката е момчето от борисовата
ако е така да ви пикая в устите смотаняци
тъпа постъпка
не
не си