- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Хора, търся златист лак от бюджетна марка. Ето такъв ефект искам - https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...73f7349610.jpg
Майка ще ми праща колет от България и ако е нещо от Флормар, Голдън Роуз етц., да използвам момента. Може и да не е тоооолкова бюджетна де, но Essiе/Sally Hansen ми е таванът за цена. Знам, че Еси имат нещо подобно, но никъде не го виждам по стелажите им.
Не ми предлагайте от GR Jelly Jewels серията, не са същите, дори и да се наслагат.
От пясъците на Perfect мисля, че имаше подобно златисто (май беше номер 78 ). Иначе знам, че OPI имат такъв - Honey Ryder.
пантерке , днес го гледах в една дрогерия , уникален е , но не запомних номера :/ http://2.bp.blogspot.com/-pM2GDcRNvN...0/DSC03442.JPG
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Нещо от типа на дълго сако/шлифер? Но тънко естесвено, нещо подобно - https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...8d23a53d63.jpg
Или някоя жилетка тип "водопад", ако роклята е семпла.
С мемори пяна и няма да сбъркаш ето http://www.brava.bg/matraci-nani . Нанитата са направо чудесни
как да си предизвикам цикъла по нелекарсвен начин?
*мн пъти съм ходила на лекар, нищо ми няма*
Чувала съм, че ананасът имал подобен ефект ^
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ивси, потърси в нета и приеми нещо кото те кефи примерно и не допускай грешката да прочетеш, че чай от лук помага и точно тая гадория да избереш да си забъркаш, вместо нещо приятно....... и си вярвай, че ще помогне най-важното и плацебото трябва да го извади.. това кърваво бандитче.. успех ;/
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Благодаря на всички за предложенията, ще ви се похваля какво съм избрала.
Ина, пясъчните на п2, златният е със същия ефек, имам го.
Мацки, мацки какво да си купя от България дето го няма на запад?.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Спреят за изсъхване на лак от Голдън Роуз - изобщо лакове на Голдън Роуз на килограм; очната им линия;
Буржоа и Ревлон - продуктите им за устни, които наскоро излязоха;
слънчогледови семки!!
Благодаря ви, момичета!
Лакът на Перфект ми е прекалено жълтеещ, другите неща ще ги видя с нетърпение!
тенкс за предложенията, четох какви ли не тъпотии /вкл и това за лука, ewww/ та се чудех дали вие имате някаква изпитана рецптичка. нвм, нещо ме наболява кръста. стискам палци да дойде най-накрая ;д
момичетаа, моля ви да ми предложите добра маникюристка в София , която се занимава с изграждане с гел ?![]()
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-19-2015 на 20:38
Нямам въпрос, имам отговора на всички ваши!
stylemoi.nu
Безплатна интернационална доставка.
Go.
За сандалите ли или по принцип, че има неща?
наистина има готини неща ^^
пробвах канелата разредена с течност, да видим ;д
тип hm и new yorker
харесах си това
трябва ми само един кон с доставката :Д
П.П. Ако знам, че цветът е наистина такъв, веднага си я взимам, отдавна търся модела в хубаво червено, имам в черно и в бяло, ама така виртуално мразя да пазарувам дрехи (
Последно редактирано от therichbitch : 06-20-2015 на 10:24
За тип не знам, ама за качество надали е същото.
Леко ме учудва таблицата им с размерите. Според тях съм L, предвид че съм 10 по английската номерация, което е някакво между S и M.
На мен не ми изглеждат висококачествени.
Само отбелязвам, не съм дорасла нито на положение, нито на среда, в която да нося сърма и коприна, но ако мога да намеря същото "наживо" и да го пробвам, да го видя как ми стои, дали нещо не ме сърби от плата, дали няма някоя закопчалчица да ме убива, предпочитам този вариант, затова направих сравнението
Аз пък нали си търсих 2 месеца червени обувки и си намерих само пантофки (е много са сладички, ама исках друго) и намерих един сайт,от който да поръчам, но още се чудя, не съм свикнала с моите претенции онайн да стават нещата. Аз, като го гледам irl, се чудя по половин час, камо ли иначе :Д
Изчезна темата за придобивки, няма къде да се похваля
10 не е ли 38? Тогава 32 и 34 какво са? Според мен M са си 36 и 38, а 40 и 42 са L
Последно редактирано от therichbitch : 06-20-2015 на 10:37
32 е XXS, 34 е XS, 36 е S, 38 - M, 40 - L и от там нататък почват XL-ките. По китайските номерации S - M са XXS, защото аз в техните размери влизам в M-ка, в европейско почти навсякъде в XXS.
Номерата на глосовете са 118 и 121, супер гаден ми е суоча, но съм у баба и на бързо.
А аз съм супер доволна, много маски и разни козметични гъзарийки си накупих, а от днес и дрехи от димитровградския пазар.
Отляво е 121, а отдясно 118.