- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Здравейте,след поправителен изпит кога може да се вземе бележника?! :/
косата ми е баш кестенява, искам да стане нещо като рижаво, засега целта е да я изсветля с 3-4 тона, въпросът е дали ще стане със светло пепеляво руса боя?
Искаш си все пак червено-оранжевите подтонове от изрусяването да останат ли? Според мен с всякакво светло русо ще стане. След като се намажеш може да решиш колко точно искаш да изсветлее и да го измиеш дори след първите 15 минути. Предполагам обаче, че после може да ти се наложи все пак леко да го тонираш и с рижавееща боя.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Въпрос:
Откъде да си купя органайзери за козметика - такива за червила и с чекмедженца за другите кутийки. Да не е от китайски сайт, че не ми се чака 2 месеца.
Препоръчайте ми някой шампоан, с който да подхраня дълга права коса. Попринцип си поръчвам от интернет, но сега искам да го намеря в близките магазини/аптеки. За предпочитане да не е от масовките, а ако е български още по-добре.
Шампоани, които подхранват няма, за тази цел е балсама. Иначе на Bioderma Nodé в тъмнозелената прозрачна опаковка им е много нежен шампоана.
А такива органайзъри сигурно има в IKEA, както и в магазините за 1 евро.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ползвали ли сте от тези ваучери по сайтовете за фризьорски услуги? Надежджни ли са?
Никога не съм се възползвала от тях, защото не съм убедена, че всички са истински, не да го платя, после да отида и да ми кажат, че няма такова заведение/салон/зала и т.н. Харесах си няколко за кератинова терапия на коса и искам първо да пробвам така, преди да хвърлям повече пари.
Порови по-добре в бг мама, търси отзиви за конкретен салон /ако имаш посочен във ваучера/.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Имам бан, не мога да ги питам
Но ще попрочета, мерси )
отдавна не съм ползвала ваучери
но
преди ползвах много и никога не съм имала проблеми с каквото и да било
правила съм си и кератинова терапия някъде си в един малък салон
не мисля, че ще имаш проблем
ами за къдравата ми коса мога да ти кажа че беше доста приятно, защото тя иначе каквото и да и правя седи по-суха
определено имаше голяяям ефект
и процедурата беше интересна![]()
Супер, аз също съм със суха коса, ще отида, пък квото стане. Все пак не е боядисване или подстригване, не мога да очаквам кой знае какви поражения (нали :Д)
не мисля, че има какво да ти направят
беше преди 2 години моята процедура и си спомням как ми изми косата и и сложи вълшебното нещо и след това ми минаваше косата с нещо като преса, която не се нагряваше и 'бутала' хубавите неща в косъма![]()
и аз искам да отида на такава или на арганова
коя е по-добре и какви са цените
Mersi, FynkyPie
Аз за кератиновата ваучерите, които гледах, бяха от порядъка на 15-20лв, но на редовна цена със сигурност са доста по- скъпи, не съм се интересувала.
За аргановата- не знам.
П.п. Току- що видях оферта за диодна лазерна епилация на ходило. Ако някой има косми по петите, да знаете, че всеки проблем е решим![]()
Последно редактирано от therichbitch : 07-16-2015 на 14:42
цялото се води ходило
не можеш просто да го заведеш и да не го превръщаш в голяма работа ?
/мкд кфс и дд нямат такива ваучъри