.
Отговор в тема
Страница 381 от 436 ПървиПърви ... 281331371377378379380381382383384385391431 ... ПоследнаПърви
Резултати от 9 501 до 9 525 от общо 10898
    Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Искаш си все пак червено-оранжевите подтонове от изрусяването да останат ли? Според мен с всякакво светло русо ще стане. След като се намажеш може да решиш колко точно искаш да изсветлее и да го измиеш дори след първите 15 минути. Предполагам обаче, че после може да ти се наложи все пак леко да го тонираш и с рижавееща боя.
    ами не ги искам, но просто не искам да я изтощавам прекалено много и ще търпя оранжевото около месец-два, след това ще я изсветлявам още... мерси за отговора!! а дали някой може да ми каже каква боя да използвам, за да изсветля косата като се има предвид, че после ще я изсветлявам още?

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    не можеш просто да го заведеш и да не го превръщаш в голяма работа ?
    /мкд кфс и дд нямат такива ваучъри
    миии все нещо трябва да му подаря на деня, не може така да си чака един месец подаръка

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    знам

Въпросът ми може да ви се стори смешен, но наистина ми е важно ... Не е прието да работиш в офис, банка , по-изискана среда тоест и да имаш татуировки, но това реален проблем ли е ? Ако имаш ще те изгонят ли ? Говоря за 1-2 макс , а не нещо фрапантно.Уча икономика и в тази сфера искам да се развия, но много искам татус.
    mmm...

Супер фен
    зависи от татуировката и офиса но най-вече от акъла ти

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kik4o123321 Виж мнението
    но това реален проблем ли е ? .
    да

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от kik4o123321 Виж мнението
    Въпросът ми може да ви се стори смешен, но наистина ми е важно ... Не е прието да работиш в офис, банка , по-изискана среда тоест и да имаш татуировки, но това реален проблем ли е ? Ако имаш ще те изгонят ли ? Говоря за 1-2 макс , а не нещо фрапантно.Уча икономика и в тази сфера искам да се развия, но много искам татус.
    ако си го татуираш на гъза едва ли на някой ще му пука...

Главно ако не се вижда няма проблем, до колкото знам де..

Това със татуировките много зависи къде точно работиш. Във Франция съм виждала хора с татуировки в банките.

Мацки, идеи за прически вдигнати горе за много гъста коса? В уроците в YouTube когато пишат, че са с гъста коса обикновено изобщо не са. Много ми е жега лятото и искам някакси да я вдигам. Повечето прически тип рошав кок се разпадат за минути при мен.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Добрата стара опашка?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Моята коса е гъста и конска опашка не мога да нося, много тежи. Правя си плитка/ 2 плитки или много висок кок на върха на главата, така че да стои отгоре и да не дърпа косата надолу. Дано ме разбра

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Аз за кератиновата ваучерите, които гледах, бяха от порядъка на 15-20лв, но на редовна цена със сигурност са доста по- скъпи, не съм се интересувала.
    За аргановата- не знам.
    мхмм, мерси

хаяши, приличаш ми на едно момиче от един сериал, ей това http://www.ew.com/sites/default/file...ward-pines.jpg

Мега фен Аватара на Dagichka
    не е много по козметиката, ама :д
    реших да си измеря кръвното, нямам оплаквания, но ми показа 89/53 и наще ме филмираха, че било адски ниско и едва ли не всеки момент ще колабирам :д по принцип винаги ми е към 90/60 и го смятах за нормално, ама.. вие как се справяте с ниското кръвно? :д

Супер фен
    вино

Супер фен
    айде и вода от мен да мине

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Имам един сериозен въпрос- съществува ли безшумен сешоар или поне някой който да е по-тихичък че моя ми писна, все едно съм пуснал ракетата. Сериозен съм, ще се хвърлям на нов само че незнам дали има такъв, от китай видях че пишат за едни евтинийки че са безшумни ама не ми се рискува.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    не е много по козметиката, ама :д
    реших да си измеря кръвното, нямам оплаквания, но ми показа 89/53 и наще ме филмираха, че било адски ниско и едва ли не всеки момент ще колабирам :д по принцип винаги ми е към 90/60 и го смятах за нормално, ама.. вие как се справяте с ниското кръвно? :д
    ям сладко. Смисл като цяло храна, но най-вече нещо сладко.

аз съм си със 120/80 или 90, не помня :Д

Град
    Sofia
    120/80 се смята за перфектното кръвно, не ти е ниско на теб:Д
    А на Дъгичка, ако ѝ прилошава, ще ѝ помогне водата наистина, но кръвно не лекува, действа за момента

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Имам един сериозен въпрос- съществува ли безшумен сешоар или поне някой който да е по-тихичък че моя ми писна, все едно съм пуснал ракетата. Сериозен съм, ще се хвърлям на нов само че незнам дали има такъв, от китай видях че пишат за едни евтинийки че са безшумни ама не ми се рискува.
    това остава
    + още нещо, някой има ли информация къде и как и възможно ли е да си занеса да ми изследват плодове и зеленчуци за някви отрови и нитрати тъй като от години си купувам едни и същи неща само от едни и същи хора но почнаха да ме съмняват?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^РЗИ?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Нитрати има във всеки, важно е да не са повече, отрови е малко вероятно да има, няма да си трепат клиентите.
    В пилешкото напоследък се съмнявам, за 20 дни да стане 1-2 кг е съмнително, а и със забраната от ЕС всяка държава сама да проверява/определя дали да има продукти с ГМО вече стана зле.

Аз понеже прекалявам с някои определени неща, смисъл че ги ям в ненормални количества и все са ненормално хубави на нормални цени, а относно пилето съм го казвал и друг път, изключително съмнително и евтино месо, преди го ядях с години по половин или цяло на ден, и от години и половина може би и повече да е станало го спрях от раз все едно спирам цигарите и от тогава не съм купувал нито един път и няма и да купувам повече.

а какво е това РЗИ?

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    вие как се справяте с ниското кръвно? :д
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    ям сладко.
    това.
    и айран пия, много бързо ме оправя.

Мега фен
    РЗИ- регионална здравна инспекция, там проверяват, но си плащаш.

Червено месо не обичам, може би само телешко, не знам как ще спра пилешкото, това означава да не ям месо, и риба не ям, става много сложно храненето.

аз телешко даже незнам дали съм ял, може ако някой от наще е правил, та аз също не ядях риба, никога допреди да спра пилето. Свиква се просто се взима решението и спираш пилешкото и си купуваш подправка за риба на маги и почваш да зареждаш камерата със риба и това до края на живота. Така ще е защото пилето ще става все по-зле заради тъпите американци които го ядат като полудели.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си