.
Отговор в тема
Страница 383 от 436 ПървиПърви ... 283333373379380381382383384385386387393433 ... ПоследнаПърви
Резултати от 9 551 до 9 575 от общо 10898
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    хахахахах говорете си няма лошо
    въобще не мислех да ви отговарям ама само да знаете че ми стана смешно

1во кво значи не ги тъпчат "толкова" с хормони, ще умра ти да не си от ТКЗС-то че да знаеш кво става в завода за пуйки, обясни кво значи "толкова много" щом толкова знаеш...3мг по-малко или 30мг по-малко естроген в сравнение с пилето, ако не кажеш значи просто ще приема както обикновено че си запълваш с талаж поредното мнение. Дано не ми говориш за вакуумираното пуешко с 15 Е-та + натъпкано с вода и слуз в опаковката, такива боклуци не ям откакто имам възможност да ги избягвам.

2ро кво значи че хормоните в пилето не ти влияят "особено" значи все някак ти влияят ако може да кажеш как точно дори и "не особено" ти влиаят ще ми е полезно. А ако не сте доктори или изследователи по-скоро не говорете толкова глупости на едно място.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    2ро кво значи че хормоните в пилето не ти влияят "особено" значи все някак ти влияят ако може да кажеш как точно дори и "не особено" ти влиаят ще ми е полезно. А ако не сте доктори или изследователи по-скоро не говорете толкова глупости на едно място.
    Няма да хванеш гино, ако ядеш пилешко. Това значи. + че тестостерона и естрогена не се приемат орално. И затова онези тестостеронови буустери са пълен шит, защото единствения вариант да имаш някакъв ефект върху тялото ти е, ако тестостерона ти е 200% повече от обичайното (има си проучвания), ако не е най-много да можеш да шибаш 10 минути отгоре или да свършваш повече (това са наблюдавани ефекти).

Се едно баща ти да е зобил и ти да се родиш с 50 ръка, ни стаа чуек.

втората част с изследователите важи за всички, не е нужно да я пишеш.

Хормоните от месата сигурно влияят по някакъв начин (при това със сигурност негативно), не е правено изследване как се отразят на човека при прием от 20 години, примерно.

А това с живака в рибата, не е ли по-скоро мит? Вярно, че океаните са замърсени, ама ми звучи малко като long shot в случая. Ям почти изцяло риба, не ми проваляйте опитите да не вегетариантствам. xD

А за по женската част, харесала съм 3 азиатски крема, и то все супер подхранващи, обаче съм сигурна, че ще се прекрасни. Зимата ще се чудя кой да купя. След като се озаплатя този месец мисля да се сдобия със серума с Vit C на OST, за който, чета само хубави отзиви.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    1во кво значи не ги тъпчат "толкова" с хормони, ще умра ти да не си от ТКЗС-то че да знаеш кво става в завода за пуйки, обясни кво значи "толкова много" щом толкова знаеш...3мг по-малко или 30мг по-малко естроген в сравнение с пилето, ако не кажеш значи просто ще приема както обикновено че си запълваш с талаж поредното мнение. Дано не ми говориш за вакуумираното пуешко с 15 Е-та + натъпкано с вода и слуз в опаковката, такива боклуци не ям откакто имам възможност да ги избягвам.

Глей ся, исках да съм полезна. При такова отношение ще получиш само един к** от мен и това ще е.
    Да ви таковам тъпото селско отношение; после Пантерата била лоша, пф, ми, да, като ми бълвате лайна насреща дори като подходя добронамерено.
    И като съм почнала, да кажа как от километри познавам, че отсрещният не знае за какво говори, като ми се раздрънка "колко Е-та има, ужас, то толкова гадно". Чул-недочул, дай да говори.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-21-2015 на 13:01

Мега фен Аватара на babity
    И на мен ми е интересно за пилетата, особено след като през последната година бях в доста фуражни заводи, птицеферми и кланици. Обяснете ми за хормоните, моля! Направо ми стана интересно.... Ако не, преустановете спора, щото от постовете на тази страница... Хабер нямате изобщо.

По темата:предложете ми кардио, подходящо за вкъщи, в което да няма толкова скачане, че преди да изчистя бедрата, започнах да помпам прасци, а колкото и да са яки, не ги искам огромни.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    И на мен ми е интересно за пилетата, особено след като през последната година бях в доста фуражни заводи, птицеферми и кланици. Обяснете ми за хормоните, моля! Направо ми стана интересно.... Ако не, преустановете спора, щото от постовете на тази страница... Хабер нямате изобщо.

По темата:предложете ми кардио, подходящо за вкъщи, в което да няма толкова скачане, че преди да изчистя бедрата, започнах да помпам прасци, а колкото и да са яки, не ги искам огромни.
    сподели кво си видяла и какво е твоето професионално мнение. Не за друго, но да има неква дискусия.

Не виждам как ще можеш да направиш прасци от кардио вкъщи Хората във фитнес индустрията с години се мъчат да накарат пустите прасци да мръднат и не им се получава. Ако си генетично надарена с прасци по-добре се ориентирай към някъв спорт включващ тичане/скачане.

anonymous708973
    Guest

Просвети ни, като нямаме, щото в противен случай и твоят пост не е особено полезен.

Въпреки огромният ми скептицизъм и фактът, че подобно на много хора поддържах световната конспЕрация жива в съзнанието си, единственото, което се добавя, като фалшификация при обработката на птиче месо, произведено в България, е... Вода. Технологията на охлаждане при охладените пилета е несъвършена и оцеждането невинаги достига желаното равнище, а при замразените, няма как през опаковката да установиш дали в трупчето не е останал лед. Фуражите се изследват много щателно. Впрочем, злоупотребите с фуража са основно на базата на антибиотици и други лекарствени средства, хормони не се допускат никъде в Европа и те де факто, няма и откъде да си докарат количества, достатъчни за евентуална злоупотреба при угояването на птиците. Учудих се, че бройлерите в Градус живеят малко по-комфортно от мен
    А в случай, че сте скептици и като мен въпреки това ви се струва, че българите сме твърде изобретателни във фалшификациите и тарикатлъка, то пък експертизата им е на ниво. Лекарите, които я извършват, трябва да отговарят с документация пред толкова много инстанции, че практически меко казано трудно, ще стане мушенгия.
    Вътрешни одити, външни одити, европейски програми за овладяване на риска и бла бла бла... За Европейското пилешко нещата са аналогични, а птици и птиче месо от Турция е забранено да се внася. Виж, за американското производство нещата не са така, защото гмо и хормоните там са нещо стандартно и ги бухат яко. Само дето, ако не отговаря на нашите стандарти, пилешкито няма как да влезе в ЕС, освен транзит.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    И
    Аеробика

..
    ем аз ко ви каах ва?! лоадрънър, тапаг. :/

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Глей ся, исках да съм полезна. При такова отношение ще получиш само един к** от мен и това ще е.
    Да ви таковам тъпото селско отношение; после Пантерата била лоша, пф, ми, да, като ми бълвате лайна насреща дори като подходя добронамерено.
    И като съм почнала, да кажа как от километри познавам, че отсрещният не знае за какво говори, като ми се раздрънка "колко Е-та има, ужас, то толкова гадно". Чул-недочул, дай да говори.
    виж ся да ми ядеш у*я
    това че си добронамерена не те прави полезна а вредна и това че си добронамерена и искаш да напишеш нещо тъпо не значи че някой ще ти търпи глупостите и се буташ винаги в неща за които ни си чела нито си чувала ама философстваш.
    Я кажи и за Е-тата сега да ти се посмеем малко.

това че си ринала пилешка тор някъде си като стажантка и искаш да ми кажеш че си мноо навътре с технологията на пилето тъй ли? Аз не очаквах да се исипят толкова специалисти и не исках изобщо да става чак дискусия щото никой нищо не знае по въпроса ама някои са много настоятелни в просветеността си, чак си вярват. Бойко изнесе 200 милиона без никой да го разбере а ти си мислиш че няма как да си купиш хормони. АЛОООООООО смотло, химия мога да си купя под път и над път във всяка фитнес зала иначе в целия свят стероидите са забранени да знаеш, ти това знаеше ли го , ами да забранени са ама в БГ ги има с тонове и дори е строго подсъдимо но аз до сега 1 не съм чул да е арестуван за това.
    Хаяшуто както каза няма категорична информация за това тъй че що продължавате да искачате с крайни твърдения?

anonymous708973
    Guest
    Да, и аз някак не очаквам да си разкажат майчиното мляко пред ветеринарен стажант.

Чувала съм - не съм виждала, но съм склонна да вярвам - как пилетата стават готови за клане 45 дни след раждане. За сравнение на едно БИО пиле, хах, в на баба ти курника, има нужда от 3 месеца. Как става тоя номер?

Аз съм виждал само на филм, стават с хормони и антибиотици и храна. И пак е тръгнало от американците всичко, защото искат много пилета и химиците им ги правят, сега това е комерсиално и го има навсякъде както и тука. Гледай филми поне FOOD.INC, тоя за макдоналдс и Е-тата които са стабилизатори и ти правят храната да издържа с месеци, имаше един за телешкото "Белгийско синьо"
    https://www.youtube.com/watch?v=5eKYyD14d_0
    http://www.vbox7.com/play:e741594d?p...249&order=rate
    https://www.youtube.com/watch?v=N2diPZOtty0

може да се вярва повече на тия филми отколкото на измислени философи които са "били в кухнята" и развенчават митове щото всички тия филми най-вероятно са направени на база на скрити камери, проучвания, изследвания влени са много пари в тях и едва ли са поръчкови филми щото дават на показ всякакви храни и трикове на учените как произвеждат изкуствени храни с цел по-ниска цена и повече продажби и печалби.

anonymous708973
    Guest
    Я кажи и за Е-тата сега да ти се посмеем малко.
    Кво да ти обяснявам, ти ще видиш Е101 и ще обясниш на някого авторитетно колко е лошо това и ще те спукат от подигравки.

Аз не говоря за Е-тата, нито за фаст фууда, нито за нацепените говеда (хехе). Говоря как нашите пилета не ги думкат със стероиди просто защото излиза твърде скъпо... А и с пилетата е същото като с говедата, selective breeding at its finest. Аз нямам проблем с това да ям биологично най-доброто месо.

А и да, спазват си стандартите, защото ако ги нарушат им кръцват парите от ЕС и мощно к*р. На село човека, който държи най-много крави и мандра в селото ни беше казвал как му било казано, че фермата му не била отговаряла на стандартите и той трябвало да хвърли луди пари да оправи всичко, даже трябвало да смени някои от кравите с някви, които са 3 пъти по-скъпи.

А другото тестостерона не може да оцелее след минаване през черния дроб без да е модифициран при 17тия въглерод. Ако не е пипан никъде той просто "умира", а ако е, то самото му приемане става много токсично за черния дроб. Десетки хора щяха да умрат и да затворят цеховете, ако беше така. Ако пък животното е друсано с някой друг ендроген, то резултатите пак са почти същите и ти не получаваш нещо различно, защото нивата на тестостерон в животното ще са същите като при генетично "по-добър" индивид.
    Ако говорим за други хормони няма някви напълно 100% верни данни, които да го подкрепят. Има само теориите на някви малоумници от миналия век. И страха на хората, щото са гледали филм или им приличало на бодибилдър, ндае.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Така е, хормоните не се ядат.

това че си ринала пилешка тор някъде си като стажантка и искаш да ми кажеш че си мноо навътре с технологията на пилето тъй ли? Аз не очаквах да се исипят толкова специалисти и не исках изобщо да става чак дискусия щото никой нищо не знае по въпроса ама някои са много настоятелни в просветеността си, чак си вярват. Бойко изнесе 200 милиона без никой да го разбере а ти си мислиш че няма как да си купиш хормони. АЛОООООООО смотло, химия мога да си купя под път и над път във всяка фитнес зала иначе в целия свят стероидите са забранени да знаеш, ти това знаеше ли го , ами да забранени са ама в БГ ги има с тонове и дори е строго подсъдимо но аз до сега 1 не съм чул да е арестуван за това.
    Хаяшуто както каза няма категорична информация за това тъй че що продължавате да искачате с крайни твърдения?
    малко са хората в бг зали, които могат да си позволят истинското. Тва, което се продава в повечето случаи са пълни боклуци или са смесени, или разредени с кво ли не. Ти си купи тренболон от някоя фитнес зала, инжектирай го на някой гълъб зад блока и виж докъде ще стигне. Лафиш глупости, чуек.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    При такова отношение ще получиш само един к** от мен и това ще е.
    ахаххааххах забавно

Е, да, българинът е най-големият разбирач винаги... Не рвърдя, че няма наши и ваши, просто рри семестъра уча производство, хигиена и експертиза на животински продукти. Ама сигурно е само за да ни оплътняват предиобедите, а не щото имя изисквания. Плюс, че ако е ''отровно'' арбитражната комисия от експерти (които са над държавния контролен орган по принцип), ще ни говорят ала-бала. Пейте си като латерни, вие сте разбирачи! Пък и то у гугъл е най-достоверната информация!

Супер фен
    а аз си мислех че гърдите ми растат от пилето
    мистерията продължава

Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    а аз си мислех че гърдите ми растат от пилето
    мистерията продължава
    кво ти пука, циците са си цици :Д

anonymous708973
    Guest
    факт е това за гърдите. огледайте се 14-годишните кви деколтета вадят, преди години не беше така. Ясно ми е, че има изключения, за масовката говоря. Че хормоните не се ядат... не знам, честно казано, но дълбоко вярвам, че разните племена са имали причини да ядат части от враговете си. В случая - няма как да ядеш скапана храна и да си ок.

Мега фен Аватара на FunkyPie
    да ви имам малоумната драма просто

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си