.
Отговор в тема
Страница 384 от 436 ПървиПърви ... 284334374380381382383384385386387388394434 ... ПоследнаПърви
Резултати от 9 576 до 9 600 от общо 10898
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Тива с враговете не го разбрах. Искаш да кажеш, че ако няма какво да сложа в сутиена и изям едно надарено момиче, това е естрогенна бомба и ще ми пораснат? А ако изям мъж..

anonymous708973
    Guest
    Не бе :д
    Едно време някои племена са изяждали части от враговете си или за носили техни притежания (скалп, наниз от зъби, кон при индианците, например), защото са вярвали, че по този начин ще получат силата им, било е един вид признак на уважение и признание към могъществото на победения.

Просто вярвам, че каквото е яла храната ти, това ядеш и ти. Тоест, наистина не знам как става номерът, но просто няма как едно натъпкано с гадории месо да не ти се отрази, къде отиват тия неща, изпаряват ли се? Факт е, че момиченцата съзряват физически по-бързо отколкото преди години.

По принцип пилетата УЖ ги блъскат с хормони на растежа. Ама доколко е така, само производителитне си знаят. А в България пилешките бутчета са ненормално големи. При нас във Франция навсякъде в магазина са супер мънички, даже в началото се чудех какво им е защо са толкова малки.
    За да не кажете, че го избиваме на веган конспирации, плодовете и зеленчуците са със същия шанс да бъдат замърсени колкото е и месото. Даже там и лесно се доказва.

Я кажете за рибата сега.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Я кажете за рибата сега.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Mercury_in_fish ето, нá

Да ми дадеш уикипедия като източник вместо реално изследвание е като да ти цитирам съчинение на третокласник при поискване на правен съвет.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Аз ето в това видео го чух за първи път - https://www.youtube.com/watch?v=b3M1lOYtTBo

Опитай се да го гледаш въпреки мадамата и искрено се надявам, че противният й партньор не се появява във видеото.

Сегааа имам странен въпрос: Има ли канал в ютюб, където за първи път се появяват новите песни Дали ще е всичко заедно или по жанрове - все едно, само да не е vevo Чудя се как да ги следя, щото вечно съм назад.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-22-2015 на 19:04

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    факт е това за гърдите. огледайте се 14-годишните кви деколтета вадят, преди години не беше така.
    Трябвало е да се родиш по-късно, такъв ти бил късмета.

Мега фен Аватара на galaxy29
    хд

оф хД

Мега фен
    И ква е разликата между двете ?

Пък и цици да коментираш, сякаш твоите са по-големи от на Пинкуу.

не съм поправяла просто се засмях още ;/
    а моите дори не могат да се нарекат големи след рака

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    това вече не беше забавно..

Мега фен
    Еми яж повече пилешко, от тия големите пилета, които са с размер на пуйка.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ракиши ти си ебати овчаря, аз ти казвам че е много лесно да си купиш стероиди от всяка съществуваща зала, все едно като да си купиш тревица от някъде, те и продавачите не знаят кво продават да не са лаборанти, купуват от крупен прекупвач, той квото им е приготвил това е, ако имаш пари ще си намериш и качествено какъвто беше и спора че хормони за пилетата нямало от де да си купиш овчар, ни в клин ни в ръкав пелтечиш глупости и чел 1 а 1000 други не прочел. Сега ми яж яйцата.

http://bnt.bg/bnt2-regionalni/bnt2-s...-vareni-yajtsa

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ракиши ти си ебати овчаря, аз ти казвам че е много лесно да си купиш стероиди от всяка съществуваща зала, все едно като да си купиш тревица от някъде, те и продавачите не знаят кво продават да не са лаборанти, купуват от крупен прекупвач, той квото им е приготвил това е, ако имаш пари ще си намериш и качествено какъвто беше и спора че хормони за пилетата нямало от де да си купиш овчар, ни в клин ни в ръкав пелтечиш глупости и чел 1 а 1000 други не прочел. Сега ми яж яйцата.

http://bnt.bg/bnt2-regionalni/bnt2-s...-vareni-yajtsa
    и като си го купиш и нищо не прави до къде стигаш бе, лайньо?! Ти хубаво отиваш в неква зала, купуваш, ама като не знаеш какво купуваш и как да го ползваш ква е файдата?
    върни си пилешкото в диетата, от липсата на протеин си затъпял.

dat's fucked up m8

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Да ми дадеш уикипедия като източник вместо реално изследвание е като да ти цитирам съчинение на третокласник при поискване на правен съвет.
    момента, в който постнах линка бях 100% сигурен, че това ще кажеш.

приложи знанията, които има в уикипедия върху тази таблица и си направи изводите http://www.fda.gov/food/foodborneill.../ucm115644.htm (по-официално от това здраве му кажи)

затъпяла е майка ти че те е родила 100 кила л**на овчар смотан, тъпунгер ти ако имаш пари ще ти намерят и качествени неща а те такива евтини боклуци ги продават на келеши като тебе дето събират година за да си купят химия за един месец. Спора беше че може да си купиш всичко лайньо, върви прочети нагоре.

ти сигурно си най-големия писар в бб-тийм
    личи ти

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Еми ще се научите да си готвите. Пффф и аз сега съм студент и като нямам кухня не знам какво ще правя. :X

правете любов а не война

Мега фен
    правете любов а не война
    Пу съм първи, щом си желаеща.

затъпяла е майка ти че те е родила 100 кила л**на овчар смотан, тъпунгер ти ако имаш пари ще ти намерят и качествени неща а те такива евтини боклуци ги продават на келеши като тебе дето събират година за да си купят химия за един месец. Спора беше че може да си купиш всичко лайньо, върви прочети нагоре.
    в твоята рода сигурно сте били всичките овчари щом го смяташ за обида. Да не би да са ти развалили мечтите като са те пратили да пазиш козите? Аз знам какво да купя, спокойно. Всеки ден премятат балъци с пари, щото са прости като теб и не понасят чуждо мнение.

Спора беше дали в пилешкото има хормони, ти обърна темата, щото си знаеш, че не си прав... Ма ко да праа, треа и тъпи да има.

Не съм пипвал бб-то. Там има твърде много тъпи гъзове и шепа хора, които знаят за кво иде реч.

Цитирай Първоначално написано от GoodEnough Виж мнението
    Еми ще се научите да си готвите. Пффф и аз сега съм студент и като нямам кухня не знам какво ще правя. :X
    купуваш замразен салам яйце и с шприца за силикон направо си го църкаш в устата като нямаш време да ядеш

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GoodEnough Виж мнението
    Дефинирай "нямам кухня", щото с котлон чудеса можеш да направиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си