- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
не бях стигнал до нейното мнение
наистина трябва да си дебил да не осъзнаваш кви глупости блещиш
момичето което изкарвало на шепа ориз за месец но видиш ли сека седмица е с нови козметики
арее
аз съм последният човек на тая планета, който няма да се съобрази с останалите, заради "тавичката с манджа".
уотевър.
по въпросът какво да направи - преди време много си възхваляваха столовете в студентски във форума, предполагам са добър вариант също особено ако човек не може да готви.
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-23-2015 на 19:24
колко е трудно да си признаеш че си сгрешил
аз също не се съобразявах хахах но аз поне не бях в общежитията в студентски които са уникално гадни некомфортни и неудачни. Трима човека в стая :Х това не знам как се издържа, ние имахме две стаи с коридор+ баня и тоалетна- 4 човека и коридора беше кухня.
Кофти е, особено ако единият льольо не дава да му се шътне докато спи - спи с превръзка на очите, защото най-ситният слънчев лъч го буди и ако станеш през нощта да отидеш до тоалетна, дори няма да си стигнал до банята преди да се събуди.
Тва, за протокола, е същият, който го ухапа хамстер и ходи да пита съвсем сериозно студенти по медицина дали ще му се получи инфекция и ще умре.
Другият пък се учеше да дрънка на китара по цял ден. Което правеше и сестра ми вкъщи, ама при нас поне можеш да се затвориш в другата стая![]()
Последния въпрос беще преди 10-ина страници, никой не го помни и всеки пише за свои си неща.
Не всички спят като пор. Самият факт, че някой спи леко, не го прави льольо, както и това, че не иска да диша селски манджи.
Казах само, че от позицията на човек, който не живее в такива условия, не е коректно да даваш акъл.
кат не сте били в германия ше траете лаенари... дойчланд юбер алес
Съжалявам, ама в случая не съм съгласна. Всичките ми приятели в София, а там имам много, не живеят в студентски, защото условията са потресаващи и изобщо не може да се нарече студентски. Да си делят няколко човека наем на един нормален апартамент е далеч по-приятно, а и по.рентабилно, ако реално смяташ да учиш, а не да висиш по чалготеките. Същите тези приятели едвам изкараха и година в студетски преди да се преместят на квартира, щото им писна от всекидневните кОпони на съседи. Тъй, че айде да не се обиждаме на бедни и богати, в случая става въпрос за място с много ниски условия на живот и не знам кой колко е презадоволен, но всичките ми работещи приятели могат да си позволят да не живеят там.
А аз със сигурност си имам всичко необходимо, но не е защото си клатя краката и чакам да ми го подадат на готово. Тука обаче това нямаше нищо общо с коментара ми. Ясно е, че не е приятно в тези общежития там, въпросът ми беше по-скоро защо има толкова много хора, които живеят на подобно място след като наистина не е невероятно трудно за един работещ студент да си позволи доста по-добро.
102 по-принцип ти пропускам мненията, щото си ми блокиран, но на какво карам и какво си купувам изобщо не е твоя работа при положение, че уча, работя и се издържам сама, при това мама и тати са ми на 2000 км и не ми пращат чисто пране и манджи всяка седмица, тъй че аре у лево, моля.
Последно редактирано от Hayashi : 07-23-2015 на 20:33
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
условията не са чак потресаващи след ремонтите НО 3-ма човека в 1 стая не е човешко, все пак не сме китайци
ако бяха по 2ма щеше да е нормално
Не е негова работа, ама не виждам да е дошъл да ти бърка в кремовете и помадите (или някъде другаде), констатира парадоксалните ти изказвания, които сипваш напоследък доста. Понеже засягаш доста категорично темата:
От тези, за които съм малко по- информирана, (не изключвам да има други, ест.) само НомНом може да се похвали, че е свършила нещо сама и е станала човек. Кво се обяснявате тук половината хрантутници не знам. Мама носи, тате меси. Сама ли си изкара парите, за да заминеш, а преди да си намериш работа, кво яде?
Не претендирам да съм в нито една от крайностите, за да давам себе си за пример, но в обкръжението си имам достатъчно хора, които наистина сами са постигнали нещо и ме заливате от смях с вашите лигавщини и химери, че сте направили нещо сами.
Пример: сирак от 15-годишен и не работи в баничарницата, нито раздава вестници (т.е. само колкото да се издържа), работи си момчето няколко години, финансира си образованието в чужбина и си е ок. Е, малко си пийва, ама и като е пиян, е 3 пъти по- трезвен от теб.
И аз от София имам много приятели. А останалите, познатите ми- повечето живеят почти всички на общежития и не следват фризьорство, т.е. иска си някакво учене. Ми мижави са условията, да, ама си прави дисекции на насекоми, не на бюджета, защото явно има защо да живеят там.
П.П. Много слабохарактерно, като е блокиран, кво го четеш. Аз когото съм блокирала, грам не го отразявам.
Последно редактирано от therichbitch : 07-23-2015 на 21:25
Аре само да не правите сметка кой кво си купува, а? Да ви таковам гледането в чуждата паничка. После ми се дръвчете пак, като кажа български манталитет. Ми, сори, ама си е баш така.
тва са просто примери бе зле
на никой не му дреме кво си купувате
но разбира се че тва ще видят програмираните ти очи
Пинкито изобщо не си е направила труда да вникне в смисъла. Пълно неуважение. Или толкова си може. Или не е съгласна, но не знае как да се аргументира и затова включва на безумни нападки.