.
Отговор в тема
Страница 386 от 436 ПървиПърви ... 286336376382383384385386387388389390396 ... ПоследнаПърви
Резултати от 9 626 до 9 650 от общо 10898
    Супер фен
    не бях стигнал до нейното мнение
    наистина трябва да си дебил да не осъзнаваш кви глупости блещиш
    момичето което изкарвало на шепа ориз за месец но видиш ли сека седмица е с нови козметики
    арее

Голям фен Аватара на Dusty
    Някой да препоръча хубав крем против стрии?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Dusty Виж мнението
    питай ракиши, бил е дебелак и сега целия му задник и увиснало шкембе били в стрии

Мега фен Аватара на galaxy29
    тъпо

Цитирай Първоначално написано от Dusty Виж мнението
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Малко не е по темата, но да кажа за маста- имам една позната, която с мас и отцеден невен вътре премахна много стари стрии.
    Последно редактирано от galaxy29 : 07-23-2015 на 19:17

anonymous708973
    Guest
    Не са оправдания, нарича се common sense. Естествено, че в тия ктуийки, в които се бутат по трима, е почти невъзможно да се готви. Писнало ми е да слушам за неограничените човешки възможности от презадоволени хора. В сравнение с тия, които живеят в кашони, си презадоволена, в сравнение с тия, които живеят в студентски град в такива условия- също малко или много. Като се преместиш в такава стая с още 2-ма, тогава ела и се похвали (или се оплачи, че са те изселили)
    Естествено, че ще мирише поне 3 дни, ако тръгнеш там да готвиш нещо по-различно от яйца на очи.
    А и не на всеки най- големият му приоритет е топлата тавичка с манджа, че да прави и струва, да пречи на другите само за да хапне еди- кво си.

не, и в България се развихме, вече всички са НА София и само по мезонетите живеят, студентски го закриха
    аз съм последният човек на тая планета, който няма да се съобрази с останалите, заради "тавичката с манджа".
    уотевър.

по въпросът какво да направи - преди време много си възхваляваха столовете в студентски във форума, предполагам са добър вариант също особено ако човек не може да готви.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-23-2015 на 19:24

Супер фен
    колко е трудно да си признаеш че си сгрешил

хубаво значи

аз също не се съобразявах хахах но аз поне не бях в общежитията в студентски които са уникално гадни некомфортни и неудачни. Трима човека в стая :Х това не знам как се издържа, ние имахме две стаи с коридор+ баня и тоалетна- 4 човека и коридора беше кухня.

внучката на хитлер, какво искаш

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    аз също не се съобразявах хахах но аз поне не бях в общежитията в студентски които са уникално гадни некомфортни и неудачни. Трима човека в стая :Х това не знам как се издържа, ние имахме две стаи с коридор+ баня и тоалетна- 4 човека и коридора беше кухня.
    Кофти е, особено ако единият льольо не дава да му се шътне докато спи - спи с превръзка на очите, защото най-ситният слънчев лъч го буди и ако станеш през нощта да отидеш до тоалетна, дори няма да си стигнал до банята преди да се събуди.
    Тва, за протокола, е същият, който го ухапа хамстер и ходи да пита съвсем сериозно студенти по медицина дали ще му се получи инфекция и ще умре.

Другият пък се учеше да дрънка на китара по цял ден. Което правеше и сестра ми вкъщи, ама при нас поне можеш да се затвориш в другата стая

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    аз съм последният човек на тая планета, който няма да се съобрази с останалите, заради "тавичката с манджа".
    уотевър.

по въпросът какво да направи - преди време много си възхваляваха столовете в студентски във форума, предполагам са добър вариант също особено ако човек не може да готви.
    темата започна от това, как не искам да си купувам готови храни.

някои си заслужават да не се съобразяваш ;/

Мега фен
    Последния въпрос беще преди 10-ина страници, никой не го помни и всеки пише за свои си неща.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Кофти е, особено ако единият льольо не дава да му се шътне докато спи - спи с превръзка на очите, защото най-ситният слънчев лъч го буди и ако станеш през нощта да отидеш до тоалетна, дори няма да си стигнал до банята преди да се събуди.
    Тва, за протокола, е същият, който го ухапа хамстер и ходи да пита съвсем сериозно студенти по медицина дали ще му се получи инфекция и ще умре.

Другият пък се учеше да дрънка на китара по цял ден. Което правеше и сестра ми вкъщи, ама при нас поне можеш да се затвориш в другата стая
    брех, че ти с момчета ли си живяла на общежитие?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Не всички спят като пор. Самият факт, че някой спи леко, не го прави льольо, както и това, че не иска да диша селски манджи.
    Казах само, че от позицията на човек, който не живее в такива условия, не е коректно да даваш акъл.

Голям фен Аватара на TIFOSO
    кат не сте били в германия ше траете лаенари... дойчланд юбер алес

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Цитирай Първоначално написано от TIFOSO Виж мнението
    кат не сте били в германия ше траете лаенари... дойчланд юбер алес
    тооо щото е безплатно се чака 2 години

Не са оправдания, нарича се common sense. Естествено, че в тия ктуийки, в които се бутат по трима, е почти невъзможно да се готви. Писнало ми е да слушам за неограничените човешки възможности от презадоволени хора. В сравнение с тия, които живеят в кашони, си презадоволена, в сравнение с тия, които живеят в студентски град в такива условия- също малко или много. Като се преместиш в такава стая с още 2-ма, тогава ела и се похвали (или се оплачи, че са те изселили)
    Естествено, че ще мирише поне 3 дни, ако тръгнеш там да готвиш нещо по-различно от яйца на очи.
    А и не на всеки най- големият му приоритет е топлата тавичка с манджа, че да прави и струва, да пречи на другите само за да хапне еди- кво си.

не, и в България се развихме, вече всички са НА София и само по мезонетите живеят, студентски го закриха
    Съжалявам, ама в случая не съм съгласна. Всичките ми приятели в София, а там имам много, не живеят в студентски, защото условията са потресаващи и изобщо не може да се нарече студентски. Да си делят няколко човека наем на един нормален апартамент е далеч по-приятно, а и по.рентабилно, ако реално смяташ да учиш, а не да висиш по чалготеките. Същите тези приятели едвам изкараха и година в студетски преди да се преместят на квартира, щото им писна от всекидневните кОпони на съседи. Тъй, че айде да не се обиждаме на бедни и богати, в случая става въпрос за място с много ниски условия на живот и не знам кой колко е презадоволен, но всичките ми работещи приятели могат да си позволят да не живеят там.
    А аз със сигурност си имам всичко необходимо, но не е защото си клатя краката и чакам да ми го подадат на готово. Тука обаче това нямаше нищо общо с коментара ми. Ясно е, че не е приятно в тези общежития там, въпросът ми беше по-скоро защо има толкова много хора, които живеят на подобно място след като наистина не е невероятно трудно за един работещ студент да си позволи доста по-добро.

102 по-принцип ти пропускам мненията, щото си ми блокиран, но на какво карам и какво си купувам изобщо не е твоя работа при положение, че уча, работя и се издържам сама, при това мама и тати са ми на 2000 км и не ми пращат чисто пране и манджи всяка седмица, тъй че аре у лево, моля.
    Последно редактирано от Hayashi : 07-23-2015 на 20:33
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

условията не са чак потресаващи след ремонтите НО 3-ма човека в 1 стая не е човешко, все пак не сме китайци
    ако бяха по 2ма щеше да е нормално

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    102 по-принцип ти пропускам мненията, щото си ми блокиран, но на какво карам и какво си купувам изобщо не е твоя работа при положение, че уча, работя и се издържам сама, при това мама и тати са ми на 2000 км и не ми пращат чисто пране и манджи всяка седмица, тъй че аре у лево, моля.
    само затвърди квото казах

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Не е негова работа, ама не виждам да е дошъл да ти бърка в кремовете и помадите (или някъде другаде), констатира парадоксалните ти изказвания, които сипваш напоследък доста. Понеже засягаш доста категорично темата:
    От тези, за които съм малко по- информирана, (не изключвам да има други, ест.) само НомНом може да се похвали, че е свършила нещо сама и е станала човек. Кво се обяснявате тук половината хрантутници не знам. Мама носи, тате меси. Сама ли си изкара парите, за да заминеш, а преди да си намериш работа, кво яде?
    Не претендирам да съм в нито една от крайностите, за да давам себе си за пример, но в обкръжението си имам достатъчно хора, които наистина сами са постигнали нещо и ме заливате от смях с вашите лигавщини и химери, че сте направили нещо сами.
    Пример: сирак от 15-годишен и не работи в баничарницата, нито раздава вестници (т.е. само колкото да се издържа), работи си момчето няколко години, финансира си образованието в чужбина и си е ок. Е, малко си пийва, ама и като е пиян, е 3 пъти по- трезвен от теб.
    И аз от София имам много приятели. А останалите, познатите ми- повечето живеят почти всички на общежития и не следват фризьорство, т.е. иска си някакво учене. Ми мижави са условията, да, ама си прави дисекции на насекоми, не на бюджета, защото явно има защо да живеят там.

П.П. Много слабохарактерно, като е блокиран, кво го четеш. Аз когото съм блокирала, грам не го отразявам.
    Последно редактирано от therichbitch : 07-23-2015 на 21:25

Мега фен Аватара на Rakshy
    Пример: сирак от 15-годишен и не работи в баничарницата, нито раздава вестници (т.е. само колкото да се издържа), работи си момчето няколко години, финансира си образованието в чужбина и си е ок. Е, малко си пийва, ама и като е пиян, е 3 пъти по- трезвен от теб.
    Успял алкохолик? Интересно. Грабна ми вниманието. Tell me more

anonymous708973
    Guest
    Аре само да не правите сметка кой кво си купува, а? Да ви таковам гледането в чуждата паничка. После ми се дръвчете пак, като кажа български манталитет. Ми, сори, ама си е баш така.

Супер фен
    тва са просто примери бе зле
    на никой не му дреме кво си купувате
    но разбира се че тва ще видят програмираните ти очи

Супер фен Аватара на Corb1225
    Пинкито изобщо не си е направила труда да вникне в смисъла. Пълно неуважение. Или толкова си може. Или не е съгласна, но не знае как да се аргументира и затова включва на безумни нападки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си