- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Никъде не съм казала, че е преуспял. Дадох пример за самостоятелност в отговор на нейното натъртване колко е самостоятелна. И толкова. И умишлено дадох пример с човек, който има друг недостатък.
Ина, аз лично коментара кой къде и защо живеел, кое колко било рентабилно го виждам като най- голямото гледане в чуждата паничка. А манталитета няма да го засягам, защото ми е болна тема и ще стане грозно.
Ще ме извиняваш, обаче постът на Хаяши беше обяснение, защото беше разбрана погрешно. (което е нормално предвид колко многостранно можеше да бъде тълкуван.
102, аз съм зле, щото примерът ти е скапан? Няма значение кво е, не ти е работа да подмяташ кой кво си купува в тази ситуация.
да не си самостоятелен, а да казваш, че си, голяма трагедия ли е? защо предизвиква всеобщо оживление?
аз ти казвам че не е тва основното ти продължаваш да си баеш
да зле си
само идиот не вижда високомерие в последните изказвания на блокаджийката
кое му е многостранното на откровеното високомерие
ахахахахахха
да
не обичам да я слагам тая силна дума за щяло и нещяло, но то си личи по ей такива дребни коментари, не е нужно да се изправиш и да кажеш "вижте ме аз кой съм"
накратко: Казвам, че много студенти са в тези условия, тя отвръща, че нейните приятели от Сф, а тя има много!, можели да си позволят да не живеят на общежитие, после апелира да не се обиждаме на богати/бедни?
Не вярвам да съм слънчасала толкова, че само аз да виждам противоречието.
уф, ама и на теб не ти е чуждо високомерието, ричи, та става присмял се куку на пипи, че чак и цяла вечер се аргументирал
Бах ва в тъпата женска логика. Вече имам чувството, че Ричито не е женско (това е комплимент ;д).
Да се опиташ да зачеркнеш нечий аргумент с изказване от типа "ти пък си много убава", ми е любимо. Кретенска история.
тая дума аргумент вече ми докарва газове
Виж сега, това е сериозен недостатък и в дългосрочен план ти попилява потенциала, но аз няма да се женя за него и не ми пречи да седнем да си говорим с часове. Уважавам/не уважавам хората заради възгледите им, даже по-скоро начина им на представяне, не заради кофти навиците им. И предпочитам да стоя с него да си коментирам цяла нощ, отколкото с някой спретнат иначе кон с капаци.
Deadlock, заради любезния иначе начин на нападката ще кажа само, че грешиш. Едно друго качество проявявам понякога, но далеч не се чете в директните ми коментари във форума.
Корб, лошо. Мнозина обичат да се обясняват как са различни и са много далеч от женските черти, но никоя не го приема като комплимент това, което написа.
Последно редактирано от therichbitch : 07-23-2015 на 23:43
Подобен спор нямаше ли преди време в студентската тема? Пак се въртеше около столове, готвене, общежития.
//Ина ми припомни историята с хамстера, която ми беше разказвала веднъж. Пак се смях 5 минути сама пред монитора.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
С моя хамстер ли? :д Дето се беше измъквал от клетката с набирания ли?![]()
Не, не, точно за тоя, който го ухапал хамстера. Аз много се смях на тая история.
Ааа, да, мн реален случай е това. Льольо си е момчето и няма (много) общо със спането.
Не мога да му се подигравам, мен ме ухапа котка и пих антибиотик за това, така че...![]()
//Има моменти, в които си казвам, че би било много яко да живея в Студентски, ама като се сетя каква е мизерия и по колко човека са в стая... май ми се отщява. А иначе това с готвенето, трябва да е пестеливо. Не си представям да се запържва лук в стая метър на метър.
При ухапване дори от домашни животни, ако изтеглиш късата клечка, можеш сериозни неприятности да си навлечеш и да те копаят. Това, че е малко вероятно, не значи, че е невъзмижно. Не виждам смешното.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
млъкнали сте, но ще си кажа какво имах наум.
дразня се, като се съберем и се хапем. уж в името на справедливостта, истината, дискусията все някой бива изобличаван и нареждан. все се търси кой е по-по-най-прав без значение от темата, защото не е важна темата, а да си отгоре. офлайн хората не са масово открито агресивни, премълчават си и даже понякога наистина са толерантни към чуждите недостатъци, а тук сме гадни, защото няма последствия.
дам, призовавам към мир и форумна любов, и осъзнаване, че сме истински хора с истински емоции и както навън не тръгваме да се аргументираме в лицето на някой защо е високомерен/*произволна обида*, така и тук не трябва да го правим. поне не като любимо хоби
Хм, предполагам, че аз съм един от визираните хора, но въпреки това ми харесва изказването като цяло, затова като проява на добра воля ще престана да пиша по темата. Лек ден на всички!
По-нагоре някой беше казал, че можеш съвсем спокойно да работиш, ако си студент. Ами не. Я пробвай да съчетаеш право или медицина с работа, еми няма как да стане.