.
Отговор в тема
Страница 387 от 436 ПървиПърви ... 287337377383384385386387388389390391397 ... ПоследнаПърви
Резултати от 9 651 до 9 675 от общо 10898
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Успял алкохолик? Интересно. Грабна ми вниманието. Tell me more
    Никъде не съм казала, че е преуспял. Дадох пример за самостоятелност в отговор на нейното натъртване колко е самостоятелна. И толкова. И умишлено дадох пример с човек, който има друг недостатък.

Ина, аз лично коментара кой къде и защо живеел, кое колко било рентабилно го виждам като най- голямото гледане в чуждата паничка. А манталитета няма да го засягам, защото ми е болна тема и ще стане грозно.

anonymous708973
    Guest
    Ще ме извиняваш, обаче постът на Хаяши беше обяснение, защото беше разбрана погрешно. (което е нормално предвид колко многостранно можеше да бъде тълкуван.

102, аз съм зле, щото примерът ти е скапан? Няма значение кво е, не ти е работа да подмяташ кой кво си купува в тази ситуация.

Супер фен Аватара на Deadlock
    да не си самостоятелен, а да казваш, че си, голяма трагедия ли е? защо предизвиква всеобщо оживление?

Супер фен
    аз ти казвам че не е тва основното ти продължаваш да си баеш
    да зле си
    само идиот не вижда високомерие в последните изказвания на блокаджийката

Супер фен
    кое му е многостранното на откровеното високомерие

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Успял алкохолик? Интересно. Грабна ми вниманието. Tell me more
    jack sparrow

Супер фен
    ахахахахахха

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    кое му е многостранното на откровеното високомерие
    да
    не обичам да я слагам тая силна дума за щяло и нещяло, но то си личи по ей такива дребни коментари, не е нужно да се изправиш и да кажеш "вижте ме аз кой съм"

накратко: Казвам, че много студенти са в тези условия, тя отвръща, че нейните приятели от Сф, а тя има много!, можели да си позволят да не живеят на общежитие, после апелира да не се обиждаме на богати/бедни?
    Не вярвам да съм слънчасала толкова, че само аз да виждам противоречието.

уф, ама и на теб не ти е чуждо високомерието, ричи, та става присмял се куку на пипи, че чак и цяла вечер се аргументирал

Супер фен Аватара на Corb1225
    Бах ва в тъпата женска логика. Вече имам чувството, че Ричито не е женско (това е комплимент ;д).
    Да се опиташ да зачеркнеш нечий аргумент с изказване от типа "ти пък си много убава", ми е любимо. Кретенска история.

Супер фен
    тая дума аргумент вече ми докарва газове

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Никъде не съм казала, че е преуспял. Дадох пример за самостоятелност в отговор на нейното натъртване колко е самостоятелна. И толкова. И умишлено дадох пример с човек, който има друг недостатък.
    Просто всички такива хора, които познавам единственото нещо в главата им е спирта. Това да изкараш пари за собственото си образование е толкова далечна мисъл, че и с Хъбъл не можеш да я видиш.

карамелке, извиняам съ ма не съм гледал карибските пирати

Град
    Sofia
    Виж сега, това е сериозен недостатък и в дългосрочен план ти попилява потенциала, но аз няма да се женя за него и не ми пречи да седнем да си говорим с часове. Уважавам/не уважавам хората заради възгледите им, даже по-скоро начина им на представяне, не заради кофти навиците им. И предпочитам да стоя с него да си коментирам цяла нощ, отколкото с някой спретнат иначе кон с капаци.

Deadlock, заради любезния иначе начин на нападката ще кажа само, че грешиш. Едно друго качество проявявам понякога, но далеч не се чете в директните ми коментари във форума.

Корб, лошо. Мнозина обичат да се обясняват как са различни и са много далеч от женските черти, но никоя не го приема като комплимент това, което написа.
    Последно редактирано от therichbitch : 07-23-2015 на 23:43

anonymous708973
    Guest

карамелке, извиняам съ ма не съм гледал карибските пирати
    Тва ме потресе леко, отивай да го теглиш! :д

Подобен спор нямаше ли преди време в студентската тема? Пак се въртеше около столове, готвене, общежития.

//Ина ми припомни историята с хамстера, която ми беше разказвала веднъж. Пак се смях 5 минути сама пред монитора.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    С моя хамстер ли? :д Дето се беше измъквал от клетката с набирания ли?

Не, не, точно за тоя, който го ухапал хамстера. Аз много се смях на тая история.

anonymous708973
    Guest
    Ааа, да, мн реален случай е това. Льольо си е момчето и няма (много) общо със спането.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ааа, да, мн реален случай е това. Льольо си е момчето и няма (много) общо със спането.
    Не мога да му се подигравам, мен ме ухапа котка и пих антибиотик за това, така че...

//Има моменти, в които си казвам, че би било много яко да живея в Студентски, ама като се сетя каква е мизерия и по колко човека са в стая... май ми се отщява. А иначе това с готвенето, трябва да е пестеливо. Не си представям да се запържва лук в стая метър на метър.

Град
    Sofia
    При ухапване дори от домашни животни, ако изтеглиш късата клечка, можеш сериозни неприятности да си навлечеш и да те копаят. Това, че е малко вероятно, не значи, че е невъзмижно. Не виждам смешното.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    А иначе това с готвенето, трябва да е пестеливо. Не си представям да се запържва лук в стая метър на метър.
    От един нищо и никакъв доматен сос за спагети косата ми мирише на столова, дори след едни пържени картофи я мия, камо ли пък да запържвам лук. А ако сме три в стая, мога със затворени очи да кажа след подобно изпълнение кой ще спи на хамак навън.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

млъкнали сте, но ще си кажа какво имах наум.

дразня се, като се съберем и се хапем. уж в името на справедливостта, истината, дискусията все някой бива изобличаван и нареждан. все се търси кой е по-по-най-прав без значение от темата, защото не е важна темата, а да си отгоре. офлайн хората не са масово открито агресивни, премълчават си и даже понякога наистина са толерантни към чуждите недостатъци, а тук сме гадни, защото няма последствия.
    дам, призовавам към мир и форумна любов, и осъзнаване, че сме истински хора с истински емоции и както навън не тръгваме да се аргументираме в лицето на някой защо е високомерен/*произволна обида*, така и тук не трябва да го правим. поне не като любимо хоби

Град
    Sofia
    Хм, предполагам, че аз съм един от визираните хора, но въпреки това ми харесва изказването като цяло, затова като проява на добра воля ще престана да пиша по темата. Лек ден на всички!

Супер фен Аватара на Vanchhh
    И накрая се оженили.. :]

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    По-нагоре някой беше казал, че можеш съвсем спокойно да работиш, ако си студент. Ами не. Я пробвай да съчетаеш право или медицина с работа, еми няма как да стане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си