.
Отговор в тема
Страница 388 от 436 ПървиПърви ... 288338378384385386387388389390391392398 ... ПоследнаПърви
Резултати от 9 676 до 9 700 от общо 10898
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Подписвам се с две ръце под тоя пост.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Ако искаш да си готвиш и да не се буташ с още двама в общежитие, дори да учиш медицина, ще намериш начин! Само желание да има...

//сарказъм е, да не си помислите нещо :д

Мега фен Аватара на FunkyPie
    драмата though

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Ако искаш да си готвиш и да не се буташ с още двама в общежитие, дори да учиш медицина, ще намериш начин! Само желание да има...

//сарказъм е, да не си помислите нещо :д
    А бе да ти кажа няма почти никакъв начин, ако не ти бутнат едно рамо от някъде. 500лв. на месец за самостоятелна квартира са много за безработен студент. Ако караш медицина и право редовно ще те претрупат с куп глупости и ако мислиш да разбереш нещо, а не да преписваш на изпитите, няма да имаш време за работа.

П.П Знам, че е сарказъм, ама аз да си кажа

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    условията не са чак потресаващи след ремонтите НО 3-ма човека в 1 стая не е човешко
    ... ако са луди рускини идилията е пълна.

Има ли някакъв начин да сложа музикален плеър в Тъмблър, но в описанието? Scmplayer не ми върши работа.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    млъкнали сте, но ще си кажа какво имах наум.

дразня се, като се съберем и се хапем. уж в името на справедливостта, истината, дискусията все някой бива изобличаван и нареждан. все се търси кой е по-по-най-прав без значение от темата, защото не е важна темата, а да си отгоре. офлайн хората не са масово открито агресивни, премълчават си и даже понякога наистина са толерантни към чуждите недостатъци, а тук сме гадни, защото няма последствия.
    дам, призовавам към мир и форумна любов, и осъзнаване, че сме истински хора с истински емоции и както навън не тръгваме да се аргументираме в лицето на някой защо е високомерен/*произволна обида*, така и тук не трябва да го правим. поне не като любимо хоби
    Много вярно

Не желая да се хапя, но по повод квартирата - винаги изтъквате някакви крайности. 500 лв за квартира, ама друг път. Най-добрият ми приятел живееше в студентски точно поради финансови причини. После се изнесе на квартира - била съм там. Квартирата е огромна - 3-ма човека живееха там, търсеха си 4-ти; бяха уцелили готин хазяин, та и обзавеждането беше яко; беше им 10 пъти по-близо до уни и не се налагаше да пътуват с гнусния претъпкан рейс до Г.М. Димитров.
    На човек плащаха нещо като 125 лв. Което далеч не е много (към наема и евентуалните сметки отгоре (50 лв доколкото знам) добавете всички онези пъти, когато сте яли навън, защото няма как да се готви в общежитие; след това добавете и спокойствието, което получавате и другите т.нар. opportunity cost) и със сигурност не е 500 лв. Далеч не е единичен случай, просто трябва човек малко да се разтърси. Това му беше втората квартира, в момента е в трета, тоест три пъти е успял да намери нещо с добро положение на добра цена.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-25-2015 на 11:04

Голям фен Аватара на TIFOSO
    трябва някой да те разтърси теб

как обичаш да си правиш крайни заключения за единични случаи от близките ти... и коя си ти да решаваш, че 125 кинта не били много... хората нета не могат да си платят

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от TIFOSO Виж мнението
    трябва някой да те разтърси теб

как обичаш да си правиш крайни заключения за единични случаи от близките ти... и коя си ти да решаваш, че 125 кинта не били много... хората нета не могат да си платят
    между другото хората, по- скоро доста доста доста много от оплакващите се по тия въпроси могат да си го позволят но не искат да се лишат от мизерията по собствено желание която включва чалготека, евтин алкохол по стаите, цигари+ кафета, сех евентуално, всичко това аз го наричам евтина и долнопробна социализация, ако тия работи се елиминират ще остават пари за квартира от сорта 125-180лв с консумативи и спокоен живот, ест тия работи могат да се заменят с ежедневни ходения по паркове и тичане и добра храна, сън и спокойствие(на повечето хора тия работи не им трябват). Всички които бяха на квартири от наще станаха много странични за нас хора и въобще не дружахме с тях, няма как, това е следствие.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от GoodEnough Виж мнението
    500лв. на месец за самостоятелна квартира са много за безработен студент.
    той каза самостоятелна, ти говориш за 3-ма
    Ако ще си говорим на ниво зазубрени лекции по икономика, добре. Как ги измери алтернативните р/ди, като са нематериални?
    За теб спокойствието може да е 5лв, за друг -20, за трети- 0.
    Ако си пуснеш парното на >3, знаеш ли колко ще плащаш в студентски? Ако го пуснеш на толкова в квартира, тия 50лв са химера, само парното ще ги надхвърли. Ако твоят приятел не се къпе, не се топли и чете само през деня или в краен случай на свещи, OK. Тогава грешката е моя, наистина плаща по 50 лв р/ди.

По твои думи- попадне ли нещо в интернет, всички имат право да ти скачат на главата. Еми, Хаяши се хвали през часове какво си е купила, значи 102 има право да си изказва мнението (което ти интерпретираш като държане на сметка), както ти в момента правиш сметки на чуждия бюджет. Или всички имат право, или никой няма. Аз така го виждам, а не на когото когато както му изнася.

П.П. Тоя гнусния 280 да не съм го напълнила аз. Ако 1/2 малко се поотеглят от Софията, ще има място за всички, не по 35 човека на кв.м.

Не си спазих обещанието, ама и други продължават по темата, а мен ме изкарва извън кожата ми мислене, че когато ти кажеш на някого, че косата му е гадна, че е мързелив/а или че го/я съжаляваш, защото не е ял/а хубава храна, може. Когато на теб ти кажат някой епитет (примерно високомерен), те хапят. Еми, майка му стара, за какви се мислите, жалко, че сте деца на демокрацията и поддръжници на свободата на словото. Те важат за всички, не само за вашия гъз. Ще се постарая повече да не пиша, но се издразних, факт, а рядко ми се случва, като чета тук.
    Последно редактирано от therichbitch : 07-25-2015 на 14:17

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    пътуват с гнусния претъпкан рейс до Г.М. Димитров.
    гледат сякаш никога не са виждали пиян човек да се прибира с рейса :/

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ако ще си говорим на ниво зазубрени лекции по икономика, добре. Как ги измери алтернативните р/ди, като са нематериални?
    Ако си пуснеш парното на >3, знаеш ли колко ще плащаш в студентски? Ако го пуснеш на толкова в квартира, тия 50лв са химера, само парното ще ги надхвърли. Ако твоят приятел не се къпе, не се топли и чете само през деня или в краен случай на свещи, OK. Тогава грешката е моя, наистина плаща по 50 лв р/ди.

По твои думи- попадне ли нещо в интернет, всички имат право да ти скачат на главата. Еми, Хаяши се хвали през часове какво си е купила, значи 102 има право да си изказва мнението (което ти интерпретираш като държане на сметка), както ти в момента правиш сметки на чуждия бюджет. Или всички имат право, или никой няма. Аз така го виждам, а не на когото когато както му изнася.

П.П. Тоя гнусния 280 да не съм го напълнила аз. Ако 1/2 малко се поотеглят от Софията, ще има място за всички, не по 35 човека на кв.м.
    50 лв. за парно са си химера както и да го погледнеш, ако дори 1 радиатор е включен на достатъчна степен, че да има смисъл от него :д

Отделно, че едно ядене в студентски ще ти излезе много по-евтино, отколкото, ако си готвиш. Разбира се, хората имат различни приоритети, но някои нямат избор.

Супер фен
    50 леа е само за тръби бе аре стига сте се излагали ставате малоумни

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland

Не си спазих обещанието, ама и други продължават по темата, а мен ме изкарва извън кожата ми мислене, че когато ти кажеш на някого, че косата му е гадна, че е мързелив/а или че го/я съжаляваш, защото не е ял/а хубава храна, може. Когато на теб ти кажат някой епитет (примерно високомерен), те хапят. Еми, майка му стара, за какви се мислите, жалко, че сте деца на демокрацията и поддръжници на свободата на словото. Те важат за всички, не само за вашия гъз. Ще се постарая повече да не пиша, но се издразних, факт, а рядко ми се случва, като чета тук.
    Розовата пантера е такава, откакто се е регистрирала, странно е, че чак сега го забелязваш.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

anonymous708973
    Guest
    Load Runner, не исках да повдигам въпроса с оплакването, затова и дадох пример точно с най-добрия ми приятел, който никак не е цвете финансово.
    Иначе за оплакване - имах една най-добра приятелка в 5-6-ти клас, майка й на всяко кафе се оплакваше как нямат пари, в същото време щерка й сменяше 5 различни кеца Найк по 80+ лв и ходеха на ски в Австрия за по 2 седмици, ама... нали. Много се отклонява темата, исках само да кажа, че далеч не е невъзможно и да си студент на квартира в София не означава, че ринеш парите с лопата.

Наскоро попаднах и на пост на Тузаро, в който подметна въпроса защо все се оплакваме българите, че сме бедни, като заведения се пръскат по шевовете, което също е доста релевантно.

anonymous708973
    Guest

Съжалявам, пропуснала съм, че квартирата трябва да е самостоятелна. Такива случаи не познавам, не мога да говоря.
    Това с храната супергрешно си го интерпретирала, не ставаше въпрос за храна в стил "робини ми веят с палми, аз ям хайвер", а че е нямало кой да научи, че подобен начин на хранете, какъвто често виждаме в темата за менюто, е кофти.

Второ, не правя сметка на бюджета - давах пример, че не само не е невъзможно, но не и кой знае колко трудно. Не исках да съм голословна, какъв е проблемът? И да, хапане е, когато се обърне на лични нападки в средата на дискусия, да не вадя сега цитати. Eдит: Все пак ще дам пример, щото съм си такава просто. Дискутирахме роклята ми в темата за бала - 102 дойде и каза колко е безформена, зле била, т.н. ОКЕЙ, дискусията е по повод мен, кажете си мнението, нп. Обаче да дискутираме дали снимките на еди коя си биатлонистка са обработвани и Папугай да ми каже "ти да не си мн по добре" или "завиждаш, щото нямаш като нейните", ми... да, сори, хапане е и не е по темата. Аз какво общо имам в ситуацията?? Ако не разбираш разликата, не знам защо се хабя да пиша наистина.
    Аз в момента не споря с никого и на никого не правя бюджета, просто споделих впечатления, към кого съм се обърнала?

и въпросът ми по темата:
    канал в ютюб, откъдето да следя всички нови песни - може по жанр, може общо, да не е vevo
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-25-2015 на 15:49

Град
    Sofia
    Ще се пробвам кратко да го напиша, ама няма да стане сигурно.
    Разбрах те аз и за храната. Както там, така и тук, проблемът е, че преекспонираш забраната за "гледането в чуждата паничка" до степен, в която стъпваш на собствения си начин на хранене, живеене, семейство, ако щеш, и презумираш една общовалидност на тия условия. Гледаш крайния резултат, сравняваш и казваш, че някой не си е свършил работата като родител, примерно. Хората с кофти менюто може да не са имали майка на разположение, стояща си вкъщи, както твоята в ранните ти години, а работещи по цял ден родители. И за времето, през което е била с тях, да им е дала много повече, отколкото твоята за времето, което е била с теб. Но ти гледаш просто едно меню черно на бяло, мислейки си, че техните родители са имали възможността да прекарват много време с тях и въпреки това не са се интересували от хранителните им навици. Тук пък изхождаш от твоя бюджет и как 200 или еди колко си за квартира били супер добра оферта. Ами, както някой нагоре каза, може за друг, различен от теб, да са прекалено много. Може чалготеките да са пълни, но и улиците са пълни с просяци и бездомни.
    Не мога да ти приема примера, наистина. Смятам, че ти е пределно ясно, че Папугай ако тръгне да говори сериозно, което мн рядко му се случва, ще ти каже нещо смислено вероятно. А в 90% от случаите, вкл и дадените от теб примери, не говори сериозно.

П.П. Включих примера за храната не защото обичам пържени картофки, а защото винаги ми се струвало изключително недостойно да се плюе по родители. Може са си и на 59035 км и да си на 21, но на този етап си пикла и аз съм пикла, и нито една от двете ни не знае как би се справила като родител, за да съди чуждите такива.

anonymous708973
    Guest
    И за времето, през което е била с тях, да им е дала много повече, отколкото твоята за времето, което е била с теб.

А в 90% от случаите, вкл и дадените от теб примери, не говори сериозно.
    По първото - е, очевидно не, щом това липсва.

По второто - а, това му е оправданието значи? Не се брои, щото не говори сериозно? Ти честно ли? Че аз мога утре да отида и да заплаша някого, че ще издебна майка му докато спи и ще й прережа гърлото. Не се брои, ако не говоря сериозно?
    Когато аз давам статия за пример, а отсреща ми отговарят с напълно лична нападка си е хапане, и още как.

За останалата част за родителите съм съгласна.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-25-2015 на 16:06

Град
    Sofia
    Не, означава чисто и просто, че не е влязъл специално, да те хапе и обижда, както нагоре го изкарахте, за да нарани нечии чувства.
    За другото нямам нерви да споря- наистина едно си знаеш, това си баеш. Твоята е имала по 24 часа и ядеш Нутела и киноа. Тяхната е имала по един час и не ядат трева. Ми хубаво, измери го кой е по- добър родител, щом можеш. Аз не мога, като не ги познавам.
    Не знам защо пиша вече тук. Приключвам

За песните се сещам единствено за варианта да преглеждаш класациите на сайта на thevoice i citz, там пускат "модерните" песни.
    Последно редактирано от therichbitch : 07-25-2015 на 16:09

Мега фен
    Когато аз давам статия за пример, а отсреща ми отговарят с напълно лична нападка си е хапане, и още как.
    Обоснови се защо фактите ги смяташ за лична нападка ?
    Защо не пиша същото за сестра ти, защото при нея няма виснало дупе, момичето си тренира и не пише повече за тренировките, отколкото време отделя за трениране.

anonymous708973
    Guest
    Факти? Ти виждал ли си ме, за да коментираш тялото ми? М?
    Какви факти те гонят, Господи?!

Честно, умните хора отдавна се изнесоха от тоя форум, аз не знам какво още правя тук.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Ти виждал ли си ме, за да коментираш тялото ми?
    Да.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Честно, умните хора отдавна се изнесоха от тоя форум, аз не знам какво още правя тук.
    Да ти кажа ли, какво правиш и колко си умна ?
    А за тялото няма да лъжа, виждал съм те.

Мега фен Аватара на Rakshy
    не знам що спорите за студентски като из цяла София има прилични квартири... Ако учиш някъде в центъра имаш n+1 начини да стигнеш, а картата за градския далеч не е скъпа. Няма нужда да живееш в студентски... А сметките са толкова абстрактно нещо, защото като 2-3 във входа крадат всички го отнасят. Спрете да спорите за нещо, което не може да бъде определено. Има квартирки по 150, има и по 300+

Мега фен
    Сега говорим за дупето на Пинкуу и ако не можеш да кажеш нещо лошо, по-добре не пиши.

anonymous708973
    Guest
    Дотук бях с теб.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ти от друга страна се хващаш за дреболии, сякаш не си с по-малки цици от нея, дупето ти не е много по-плоско и увиснало, а талията по-широка.
    Та, Деси, освен да си запиша твоето определение за ненападка?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си