- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Еми, нали 2те коментирахме, не трябваше просто него да даваш за пример, за да превземе дискусията (отново).
Първо реших, че пак за сестра ти говори (която по спомени е на 14-15...), после отворих снимката и се засмях искрено.
Сякаш не ти е ясно, че обиколката на дупето ти е по- малка от талията/корема на Марая. Еми, за кво говорим ;Д
Каква Марая, дискусията беше по повод биатлонистката. Или визираш факта, че си пада по... силно закръглени?
Щото иначе да, слава Богу, че д-то ми е по-малко от нейния корем :д
За сестра ми говори, да, която е на 16, а той е дърт столкър. Което само по себе си казва достатъчно.
Мисълта ми беше: Не е окей да обиждаш хора и да не бъдеш взиман на сериозно, защото "не говориш сериозно". Не е окей, jghgh беше говорила по темата наскоро, и аз няма да го толерирам.
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-25-2015 на 16:35
Слава Богу, че не мога, би ми докарало страхотни кошмари :S
Да знаеш, че не мога да те чета повече, не се хаби. И столквай други малки момиченца, болен мозък такъв.
Айде стига си я заяждал за глупости вече.
Имам въпрос/молба, все пак темата е затова- някой от техническия, който с това се занимава, да ми каже вълните на gsm антените по покривите точно как се разпространяват.
Последно редактирано от therichbitch : 07-25-2015 на 18:16
стана ми жал за PinkPan7her
после и видях новия аватар и ми мина
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-25-2015 на 22:46
Изумена съм, че толкова лично ги приемаш тези "нападки". Поне се зaсегни, че поставя под съмнение умствения ти капацитет, а не заради някакви си малки гърди и увиснало дупе!
Последно редактирано от pandabear : 07-25-2015 на 23:33
^интелектът*
кого*
:]
и бтв. вие честно ли спорите за това колко пари ще са ви нужни за квартира и ядене?
Хахах. Тази хронология дори не помня кой ми я е пращал, но е било с цел забавление. Не ми се коментира измисленият му живот отново. Пантерата съм я забелязала отдавна, че приема много навътре всякакви шеги и закачки, не дай си Боже да е някоя по-неприятна истина. Не го казвам с лоши чувства. А пък по случай твоя комемтар бих добавила, че ако има човек на тази планета, който да се засегне от анар4и, то просто трябва да си причина нещо ужасно за наказание. И ще спра до тук.
/Аф, разказа ми се играта от този телефон ;д
Надявам се и irl да сте толкова дебелокожи, колкото тук твърдите. Наистина е полезно. )
"По-неприятна истина"- това е проблемът; ядосва ме неистинността, не конкретното твърдение. (и ти няма как да знаеш кое ме е засегнало повече, за да си позяоляваш и препоръки да даваш) По повод другото - Мила вече коментира въпроса, аз бих добавила, че типът закачка, това, което даденият човек намира за смешно, говори много за него...а хора, които смятат обидите за нещо весело (независимо дали обиждат тв или с част от подкрепящата поведението групичка), щото "кво са връзваш уе, той са ебава" съм срещала достатъчно и няма да толерирам секунда повече. Намерете си достатъчно забавление в собствения живот, за да не се налага да се "закачате" с други хора. За мен не се бой, аз съм била достатъчно времв черната овца и "обект на закачки" на хора, които са знаели много повече за мен от вас и съм развила резистентност. Обаче някой ден наистина ще обидите някого/ще му развиете комплекси. Дотогава се утешавай с мисълта, че си добър човек и че вината е нвгова, щото "не разбира от майтап".
хубаво включване, детлок, съгласна съм с повечето неща, но не съм съгласна, че трябва да си добричък и миличък с всеки и да си мълчиш все, защото не всички го заслужават (в случая превзетите и несъобразителни изказвания на хаяши и пантерата, такива индивиди имат нужда от сваляне на земята, поне според мен, едната била травмирана от студентски, мхм, аз също съм се изказвала по подобен на вашия плиткоумен начин, но ме е срам, много при това, защото се сещам за майка ми, която е щяла да бъде осиновена и стояла четири години в зло семейство, което се е държало с нея като със слугиня, освен това мъжът и е починал и и откриха болест, заради която ще трябва да пие лекарства доживот и да се бута всеки месец в болница на изследване и въпреки това не се предава и е гледала и гледа да не лишава двете си деца от нищо, ето такъв човек може да говори за травмираща случка и въпреки това никога не си го е позволила в някакъв спокоен разговор, ей така да го вметне, позволявала си е да каже нещо такова единствено, когато е рухвала, пък другата потребителка ми говори как някои деца нямат късмет да попаднат на 'родителско тяло' като нейното и отсъжда, че родителите са лоши, щом са нямали време да гледат децата си като писани яйца, да им слагат със златна лъжичка и да им духат нослето със сатен, ами да и какво, това не значи, че са лоши родители, защото въпреки това дават всичко и се лишават от себе си или поне моята родителка конкретно и може би не знаеш, че и родителите са хора, а както знаеш хората не сме перфектни и се замислете, че е ей такива като вашите изказвания могат да въздействат на четящи тук ), пък премълчаването в дадени ситуации е проява на култура, в други мишкуване, аз не мисля, че чак толкова позитивизъме добре или по-скоро, че когато лещите и на двете очи са оптимизъм+оптимизъм, се получава едно деградиращо балонено пространство, при което и тъпотията се поглежда като положтиелно качество примерно, но когато лещите са оптимизъм+реализъм, тогава ефектът може да е полезен, обаче обществото ни (не говоря само за форума) е изпълнено и с вечна негативност, а не трябва да удвоявяме и утрояваме негативното, защото и без това си го има по много в живота, друго, което цари е душевната нищета, пълно е с хора, които уж са хора, ама никаква човечност в тях и с хора, които не спират да одумват, слепи за своите несъвършенства, незачитайки чуждия мироглед и налагайки нагло своя, без дори да се опитат да разберат отсрещния и слагайки го в графа "лош", "отвратителен" и т.н., когато такива определния са излишни и може да се приеме като просто различен типаж и е едно да не ти харесва чуждият поглед над нещата и да коментираш, когато те засяга по някакъв начин и имаш желание да изявиш позиция, друго е да се намесиш и наложиш ей така, за спорта, за караниците също е така, нормално е да има неразбирателства, но ние често уголемяваме кавгите и се хващаме за незначителни неща, умело си създаваме излишни проблеми, вместо да се стремим това да не се случва и да живеем достойно
Последно редактирано от galaxy29 : 07-26-2015 на 08:05
ахахахахахахаххахахаа
нема оправия трва момиче
.исках. .да. .кажа. .че. .нема. .оправия.
Аз съм напълно сериозна.
Имаше много добри попадения в поста ти - това за премълчаването, например - но с цитата горе изгуби всякаква достоверност.
С начина на писане - също, трагичен е.