- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
^ има надежда за хората, откривам я в ракши. Нищо.повече няма да кажа, вече ме погнусява цялата история :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Знам за какво говориш. :Д Доста болно, да.
Момичета някоя от вас къносва ли се? Защото ми се иска лека промяна в цвета, но тъй като не искам да си тормозя косата, а съм чувала, че къната подхранва се спрях на този вариант. Ако може да дадете някакви отзиви, доволни ли сте, каква къна ползвате и т.н ще съм много благодарна.
Попадна ми Naked 2 за малко та ако някоя от вас има снимка с грим, направен с тази палитра, моля да я прати дали на лично или тук. Не че не мога да сътворя идея сама или няма да гледам видео уроци за вдъхновение, но просто да си имам още идеи. Мерси!
Ама аз не питах за гугъл, него го ползвах вече. :д Как да е, де. Мерси.
абе хора някой свалял ли е от soundcloud.com
тр ли да се регна, никъде не виждам как се сваля, и не ми се регва ако не може да се сваля принципно
пък искам една песен от там
Сваля се всичко или почти всичко с бутона за сваляне или се сваля стрийма.
Дай линк към песента
никъде не виждам бутона и май е само за слушане
https://soundcloud.com/dj-haxor/fall...dj-haxor-remix
намерих я другаде обаче
Това е платен канал, продават ги, а не са free. Иначе е стрийм, или го сваляш с адон за мозилата, или го пускаш да се зареди и го вадиш от кеша на IE, или подобно е със запис на кеша в Опера.
Другарчета, шампоан за всекидневна употреба? Щадящ, защото имам проблемна кожа на главата. Ползвам иначе на виши против пърхот, ама не мога всеки ден след плуване, а ако я мия без, става една смачкана.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Имам бебешки, ама от него ме сърби главата после .. ( на нивеа). Ще експериментирам с някоя друга марка от аптеката.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Добри фризьори във Варна? Чувала съм за тези на Капанов и Кина Кудева, но някой с впечатления?
Здравейте нуждая се от помощ помогнете ми. Става въпрос за домашна работа по философия.
1. Може ли да се открие софистика в А) Рекламите Б) Религиозните секти В) предсказания от различен характер и ЗАЩО ?
Моля ви помогнете ми спешно е ... Ще съм много благодарна.
На нивеа шампоаните са кофти, да. Пробвай клоран
То и с шапка се ебава косата. Първо, че има.талк, а дори и да няма, пак влиза малко вода и в комбинация с гумата и хлора става една приятна каша
Слагам, ама нали пак се мокри леко и ми е неприятно после.
Иначе, тейнкс пинки, тук има еквиваленти на дм, ама са слабо заредени за бебета, ще отскоча до аптека и ще дам фиидбек :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Талк се слага, за да не се залепи, все пак е гума, но се измива преди да си я сложиш на главата.
Косата не се мокри, а се запарва. Абе вие момичета сякаш като се къпете в банята никога не слагате гумена шапка, че аз трябва да ви обяснявам.
Не слагам никога ^ :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Aма Ewok слага, виждал съм я с една синичка.
лак за коса, който да държи наистина и по възможност да пази от влага (както всички обясняват, че правят) на нормална цена? в тая влага къдриците ми са на облачета след 2 часа ;/