- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
ти да не си 2 метра висока
1,65 въобще не мисля че е ниско за моме, смисъл може да е ниско не не и дефектно ниско, според мен де
а пък ти да кажеш че 180 е ниско за момче
не знам
аз съм толкова и съм си цял небостъргач
май едните не мислят другите не четат хаха
май около 160 и надолу е истината
По принцип средния ръст на жените у нас е 163, съответно е напълно нелогично това да е ниско.
Аз може би намирам хората под 1.60-1.62 за ниски, но като цяло не мисля, че е грозно, на жените обикновено им отива ниския ръст, стига да не са като гюлета, де. :Д
Горките, а доведената дъщеря на братовчед ми гони 180см, но още е на 15 години, не знам къде ще стигне, вече ме е срам да застана до нея, че скоро ще е над мен.
Хубаво е човек да се чувства добре в кожата си. :Д
Препоръчайте ми хубав ВВ/СС крем. Имах на биотен и не е лош, сега съм с нивеа и е ужасен. До 20-тина лв
абе някой пазарил ли е от ибея? и там ли е с пейпал или каква е защитата на потребителя?
Ибей в сравнение с други сайтове няма толкова добра защита на потребителя. Честно казано, зарязах го тотално, само корейската козметика ме привлича от там.
Не знам за кой път вече от както съм регистрирана, но какво да направя за да се смалят порите, да не излизат пъпки и да нямам петна след това - т.е перфектна кожа?Не знам, Uriage, La roche posay, Lierac, Lumene, Nuxe? Не мисля, че е някакъв сериозен проблем, който да е за дерматолог, но дразни.
не знам за продукти, но общо ще ти кажа, просто да се грижиш добре, почистване и подхранване редовно, пилинг и маски понякога, храни се добре, набавяй си достатъчно вода, почивай си
ама защо си го зарязала като е с пейпал, защитата е 45 дена от датата на пращане
аз вече си поръчах едни неща и дано да дойдат мамка му щото ги взех от някакъв с нисък рейтинг(смисъл не нисък ама не и с топ рейтинг) ама с най-ниска цена в света
щи кажа и на тебе да си вземеш това http://www.po-krasivi.bg/uriage-d-s-...ena-kozha.html щото на мен са ми го изписвали и действа след 5-7 дена
не мисли а просто си го вземи и после кажи дали има ефект че ми е интересно дали и при другите действа
Един алиекпресс има според мен 100 пъти по - добра тактика за отношенията продавач-клиент. Той не си получава парите докато аз не потвърдя, че съм получила и доволна. Винаги са длъжни да ти приложат тракинг, а не като в ибей 'ще ти го пратя само плати еди-колко-си долара' и ти се налага да се правиш на врачка.
Зимата по рядко ли си епилирате краката?Аз имам усештането че ми растат по бавно косамчетата.