- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
^ не
heh
http://earthbalancenatural.com/
някой срещал ли е продуктите им в България?![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
тия тъпи съобщения как се трият бе, то или едно по едни или всички
аз други опции не виждам
сещате ли се за БГ сайт за козметика, в който съставът на продуктите, които се предлагат е описан?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
защото в индийския магазин приятелят ми реши да допре хематит до магнит (изглеждат еднакво) и се лепнаха : )) там също така пробутваха зоисит (казвам го така, все едно е гаден минерал, но е хубав) за нещоси с рубин, а нефрита си личеше, че е боядисан камък в зелено; смея да твърдя, че разбирам от минерали, защото са ми хоби не бих препоръчала lokah на никого с такава цел : ) плюс това ми приложиха маркетинговия трик със сложена една цена (оказваща се на нещо друго), а реалната са я закътали, но 'е там' : )
Здравейте на всички. Съжелявам,че се включвам в тази тема,но съм нова и все още незнам как да направя тема,за което се извинявам.Искам да ми помогнете,разбира се ако е възможно за избор на няколко телефона.Конкретно съм се спряла на два модела Coolpad Porto или LG Spirit 4G LTE.Нямам кой знае какви големи изисквания относно телефоните.Искам да имат предна и задна камера,които да не са по-малко от 8 и 5,вградената памет 8 (не ми е нужно повече) и батерия-2000 mAh.Относно за двата телефона,които съм си харесала и двата имат свойте недостатъци и предимсва,но сеедно клоня повече към Coolpada.Единственото,което ме притеснява,че когато жената ми го предложи в Мтел и аз за първи път чух тази марка.След като го поразгледах в интернет започна да ми харесва и да ме впечатлява.Впечатлиме невероятната му тънкост 7,99 mm,което си е доста добре.Производителя е китайски,то и LG Spirit 4G LTE производителя е корейски.Ако може си кажете мненията относно двата телефона.Мерси, лек и приятен ден.
На колко години почнахте да се гримирате?
Аз съм на 12 и имам пъпки,които ме притесняват и искам да ползвам коректор.Нормално ли е за моята възраст?
^ о, мисля че бях някъде на 14...
ползвай, що да не? мен ме притесни това че някакви си пъпки те смущават, ама все тая
Последно редактирано от lunacy : 12-19-2015 на 18:06
Снощи за пореден път забравих чайника с вода на печката (след даден момент вече няма вода де), та залепна и сега има емайл или каквото е това по котлона. Въпросът ми е как да го махна и проблем ли е всъщност, че има?
акне аут хидратиращата серия помага ли с хидратацията след използване на активния крем наистина?
Оф имам въпрос: какви бижута биха подхождали на червена рокля? Чантата е черна със златен кант, даже на светлина изглежда много блед,почти бял и обувките са черни,изчистени. Според майка, трябвало злато, а аз нося само сребро и съм в чуденка![]()
Злато. Можеше и сребро да носиш, но с тоя златен кант по чантата, няма как иначе. Моята рокля за бала беше някаква коприна и имаше златисти отенъци по мое желание, което не ми позволи да ползвам нещо друго, освен злато. В червилото имаше съвсем лек шимър, обеците ми бяха злато и камъни, по чантата имаше златни кантове и закопчалка...