.
Отговор в тема
Страница 407 от 436 ПървиПърви ... 307357397403404405406407408409410411417 ... ПоследнаПърви
Резултати от 10 151 до 10 175 от общо 10898
    Голям фен Аватара на lunacy
    ^ не
    heh

http://earthbalancenatural.com/

някой срещал ли е продуктите им в България?

Мега фен Аватара на FunkyPie
    хематитът има ли магнитни свойства?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Ибей в сравнение с други сайтове няма толкова добра защита на потребителя. Честно казано, зарязах го тотално, само корейската козметика ме привлича от там.

Не знам за кой път вече от както съм регистрирана, но какво да направя за да се смалят порите, да не излизат пъпки и да нямам петна след това - т.е перфектна кожа? Не знам, Uriage, La roche posay, Lierac, Lumene, Nuxe? Не мисля, че е някакъв сериозен проблем, който да е за дерматолог, но дразни.
    http://img.makeupalley.com/1/3/8/4/2579307.JPG

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    тия тъпи съобщения как се трият бе, то или едно по едни или всички
    аз други опции не виждам

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    ЙЕЙ ТИ си бил нежно магаренце бе
    какъв беше проблема с кожата ти?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ох, точно това имах. От него намразих Биодерма като марка, отрази ми се ужасно.

сещате ли се за БГ сайт за козметика, в който съставът на продуктите, които се предлагат е описан?

Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    сещате ли се за БГ сайт за козметика, в който съставът на продуктите, които се предлагат е описан?
    http://www.phytocode.bg/shop/
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    хематитът има ли магнитни свойства?
    Не!
    Защо питаш?

Град
    ilivewheretheskyends
    ех
    не ми отговаряш
    сигурно си викаш
    фааааааак точно тя ли го прочете , баси.

абе фак оф бе
    и другата също го прочете

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Не!
    Защо питаш?
    защото в индийския магазин приятелят ми реши да допре хематит до магнит (изглеждат еднакво) и се лепнаха : )) там също така пробутваха зоисит (казвам го така, все едно е гаден минерал, но е хубав) за нещоси с рубин, а нефрита си личеше, че е боядисан камък в зелено; смея да твърдя, че разбирам от минерали, защото са ми хоби не бих препоръчала lokah на никого с такава цел : ) плюс това ми приложиха маркетинговия трик със сложена една цена (оказваща се на нещо друго), а реалната са я закътали, но 'е там' : )

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    благодаря ти

Здравейте на всички. Съжелявам,че се включвам в тази тема,но съм нова и все още незнам как да направя тема,за което се извинявам.Искам да ми помогнете,разбира се ако е възможно за избор на няколко телефона.Конкретно съм се спряла на два модела Coolpad Porto или LG Spirit 4G LTE.Нямам кой знае какви големи изисквания относно телефоните.Искам да имат предна и задна камера,които да не са по-малко от 8 и 5,вградената памет 8 (не ми е нужно повече) и батерия-2000 mAh.Относно за двата телефона,които съм си харесала и двата имат свойте недостатъци и предимсва,но сеедно клоня повече към Coolpada.Единственото,което ме притеснява,че когато жената ми го предложи в Мтел и аз за първи път чух тази марка.След като го поразгледах в интернет започна да ми харесва и да ме впечатлява.Впечатлиме невероятната му тънкост 7,99 mm,което си е доста добре.Производителя е китайски,то и LG Spirit 4G LTE производителя е корейски.Ако може си кажете мненията относно двата телефона.Мерси, лек и приятен ден.

На колко години почнахте да се гримирате?
    Аз съм на 12 и имам пъпки,които ме притесняват и искам да ползвам коректор.Нормално ли е за моята възраст?

^ о, мисля че бях някъде на 14...
    ползвай, що да не? мен ме притесни това че някакви си пъпки те смущават, ама все тая
    Последно редактирано от lunacy : 12-19-2015 на 18:06

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Снощи за пореден път забравих чайника с вода на печката (след даден момент вече няма вода де), та залепна и сега има емайл или каквото е това по котлона. Въпросът ми е как да го махна и проблем ли е всъщност, че има?

акне аут хидратиращата серия помага ли с хидратацията след използване на активния крем наистина?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ползвала съм крема. Помага, да.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Един алиекпресс има според мен 100 пъти по - добра тактика за отношенията продавач-клиент. Той не си получава парите докато аз не потвърдя, че съм получила и доволна. Винаги са длъжни да ти приложат тракинг, а не като в ибей 'ще ти го пратя само плати еди-колко-си долара' и ти се налага да се правиш на врачка.
    аз си получих нещата от ебея и то за под 2 седмици
    може и да съм имал късмет

Оф имам въпрос: какви бижута биха подхождали на червена рокля? Чантата е черна със златен кант, даже на светлина изглежда много блед,почти бял и обувките са черни,изчистени. Според майка, трябвало злато, а аз нося само сребро и съм в чуденка

Мега фен Аватара на tori
    Злато. Можеше и сребро да носиш, но с тоя златен кант по чантата, няма как иначе. Моята рокля за бала беше някаква коприна и имаше златисти отенъци по мое желание, което не ми позволи да ползвам нещо друго, освен злато. В червилото имаше съвсем лек шимър, обеците ми бяха злато и камъни, по чантата имаше златни кантове и закопчалка...

Град
    ilivewheretheskyends
    Червено си е изискан цвят, мисля че е по-добре злато.

не ги слушай тия дърти циганки

Момичетата определено разбират

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си