- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
^ маска за устни с алое вера. Държа я 20 минути и за седмица нямам проблеми.
Добре е да се измие и почисти, а не да стои с помията вътре. Съхранява се сух, приготвяш го, чистиш с него, после вадиш резервоара на водния филтър и чистиш него. Тоя тип прахосмуци не са подхоящи да стоят на standby и да ги ползваш за да почистиш нещо набързо. Иначе водния филтър и тръбата не се задръстват с боклуци, теглиш им една вода, като пускаш и струя през тръбата и всичко е 6.
Няма да те лъжа, доста е шумен.
Все пак имай предвид че водният филтър улавя по-добре от който и да е порест филтър. Иначе монирането на допълнителен циклон, може да е само в плюс!
Последно редактирано от Грозния : 01-16-2016 на 23:04
привет, търся една песен , мисля че е от 2015 или 2014 година-но знам само клипа.пускаха го по the voice.Пее жена, англоговоряща, с къса рижава коса, зелени очи.В КЛИПА СА В ЕДНА ЗАЛА, В КОЯТО НА МАСИ ИМА по един човек , а пред него шахматна табла.Всички имат лепенки на устата.Накрая тя побеждава един възрастен с брада и той се ядосва и бута масата .Моля ви помагайте!МожБлагодаря!ете да ми отговирете и на лично.Регистрирах се само заради тази песен.
Последно редактирано от elkaral : 01-17-2016 на 17:36
да не е гей, че му предлагате чак маски и домашна козметика да си бърка...
а така пафпаф и аз това си помислих пък ;*
трябва да те питам нещоси, ама малко по-натам, ама ми напомни
(hug) сега ще умра от любопитство, можеше да не ми казваш, щом няма сега да ме питаш, но ти нарочно, нали ;/
Ей Hardstaily това е тама за бързи отговори !! Казвай !!! Динозавър ли си или гей ?
Здравейте, нова съм във форума и искам да попитам нещо!... Много се притеснявам не ми идва от седем дена на 14 съм и съм имала полов акт преди месец накъде, но след него ми дойде на 13.12 сега е 20.01 и още не ми идва. Възможно ли е да не ми идва от климата, сигурна съм, че не съм бременна защото се пазихме последния път и след това ми дойде.