- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Последно редактирано от hardstaily : 01-21-2016 на 09:11
имам право на каквото си пожелая, ще реша това в зависимост от човека, примерно, ако ти си ми съквартирантка, ще си пусна прахосмукачката и сешоара, докато спиш, освен това само роботите, които се подчиняват на скапаната система спят по точно определеното време за сън, което ще рече, че за хората с неробско съзнание, тези часове не важат, което значи, че на тях робите няма да им пазят тихо, защото тези часове според тях не за спане
За хората с прахосмукачките, аз си взех най-после след доста проучване и пробване
Мисля че си направих НАЙ-оптималното за не висока цена
![]()
![]()
тъй, за пантата, на тая крава ще и кажа че първо машина се избира по параметри а не да идеш да си харесаш в магазина просто защото ще видиш 50 броя наредени един до друг на сходни цени и нямащи много общо помежду си, първо трябва да знаеш какво искаш и после да го намериш!
На мен ми е важно да е тиха щото аз не се съобразявам с околните ама не искам и да им преча и си я пускам в нетипично време когато си искам а не в някво обществено "оторизирано" време, щото в еди кое си време аз имам по-важни задачи за правене примерно отколкото да чистя
Първото ми ходене да ги гледам беше трагично, значи мойте критерии бяха праха да е клас А и да е безшумна, от там нататък другите неща.. та затова ровентите бяха на първо четене. Като ми пуснаха една ровента 64дб щях да падна, тя едва къкреше, сигурен съм че пантерата ще смуче повече отколкото ровентата на мах, е да, беше почти напълно безшумна ама на никой не му трябва такъв боклук, все пак тр да смуче, а на минимума направо смученето изчезваше, както и да е пуснаха ми и една зелмер с воден филтър, ами да, беше тиха ама беше и тя слабичка, а слугуването след нея + това че е слаба не я правеше конкурентна с нищо и си заминах разстроен.
После в технополиса пробвах прословутата бяла ровента 4А, ами добре беше, тиха и всичко и е А ама тия пари ми се стори че просто не ги заслужава тая кифла на прахосмукачките с лед диспляй :д И накрая видях моя таурус в края на редиците с прахосмуци, просто си стоеше мирно и като му обърнах етикетчето със спецификациите и цената и разбрах че това е моя прахосмук. Пуснаха го, на смучена точно като ровентата, на шум по книжка 70дб почти същото на живо като ровентата, с хепа филтър, не е хепа13 ама пак е почти добре щом пише хепа и със 115лв по-евтина, един вид перфектна. Дори и да и се задръства хепата бързо и да го сменям на 6 месеца пак за тия 115лв ще имам 2 години да купувам филтри и торбички. И за капак и сложих циклончето за 16лв.
Значи това циклонче е страшно, днеска го пробвах, набутах го в саксията с цветя и почнах да смуча пръст... изпразвах го 3,4 пъти и после гледам торбичката и хепата, значи заключението е че циклончето събира ~95% от боклука, в торбичката имаше само много ситна и доста малко чернилка прах от тоя дето само полепва иначе торбичката празна, а на хепата ест нищо му няма. Та с това циклонче ще карам с една торба половин година сигурно.
Ся не казвам че е перфектна а че е перфектна за цената си и е бърза и тиха а не като тия с водния. Може и да прави проблеми щото има цяла тема в един форум дето плюят тауруса и сервиза им и че хепата му се задръствал бързо ама по-натам и аз може да кажа някоя лоша дума, ще видим.
забравих да питам нещо
я някой да обясни за кво служат тия Инстаграм и Туитър?
Фейсбука е ясно, линкдин-а също ама тия другите 2 са ми адски странни
Друго, гледах по случайност някви снимки на познат, и след известно време пак цъкам и го търся по името и гледам че си е заключил профила. Да не би да се вижда ако някой ти разглежда снимките и да те известява за това и затова да си е заключил профила, а аз нямам регистрация там а съм бил просто едно IP най-вероятно, влязох през гугъл в някакъв профил, после видях че има търсачка и писах имена и то може да влизаш да разглеждаш и без профил ама да не би да те свързва с профила ти в гугъл плюс и да им дава известия мамка му?
Друго, в линкдин-а търсих хора по име, дава ли им известие за това че съм забравил, и дава ли кой точно те е търсил по име при условие че нямаш премиум?
За фейсбука знам че е анонимен засега, нали така?
За Линкедин ти дава известие, за Инстаграм не. Просто човекът си е променил поверителността, не е свързано с теб. Инстаграма си е за споделяне на снимки, преди публикувах редовно, сега просто си шпионирам хората. Туитъра ми е безидеен на мен.
Още въпроси, Парадото изчезна, да не би да са я натиснали някви брадати имигранти в тая германия?
СТИГА УЕ
как така бе, не е вярно, аз си спомням ама смътно че просто ми дава известие и пише " people are looking at you"
и май ме кара да си платя премиум за да видя кой.
ЗАБРАВИХ да уточня че това което направих в линкдин-а беше че написах името в търсачката без да цъкам в самият профил, смисъл не съм посетил профила а само съм търсил името в търсачката, т.е. пиша името и давам ентър и виждам че съществува без да влизам в самият профил.... ?
Тогава няма как да те е видял, засича само когато си влязъл в профила му, на мен примерно ми излиза Форум Форумов and 15 more people viewed your profile.
Честито!
Добра идея! Допълнителният циклон може да е само в плюс!
Инстаграма и Туитъра са подобни на ФБ, но са предимно за споделяне на кратки съобщения и по-малко за снимки, отколкото ФБ. Те са по-популярни в щатите, докато в Европа повечето хора ползват ФБ. Повечето известни хора пускат съобщения и са активни предимно в туитъра и инстаграма.
Внимавайте с Линкедина - препоръчвам ви да стоите далече от него!
Хора,11 клас съм и имам спешно домашно по философия за вторник и то е следното :5 аргумента за "Нищото е по-важно от нещото." Трябва да дадем 1 аргумент от физиката , 1 от биологията , 1 от химията и 2 от философията ...... Моля който може да ми помогне ,защото съм много закъсалаа![]()
^ да останеш без домашно по философия е по-важно за нас, от това да ти помогнем да имаш такова...![]()
![]()
/me: явно днес съм включил spam mode-a. (:
искрено ти благодаря![]()
Всъщност в линкдин можеш да си настроиш профила така, че да не виждат, когато ги столкваш. Моят примерно е така. :д
Здравейте хора,
Търся съвет как трябва да постъпя....
Брат ми има връзка с едно момиче от 6 год. Той е набор 90, а тя 93.Много мила, добра много е близка с родителите ни и с мен.Така я виждах и аз в моите очи докато не и разбрах паролата и видях че комуникира с едно момче което уж било лапе както тя казваже и че той бил за мен(защото аз съм по-малка)..Бях потресена!!!!! Не знам какво да правя да кажа на нея като добра приятелка или на брат си,който го правят на идиот? А той не е от мъжете под чехъл, разбере ли не знам какво ще стане...
S.O.S.
^ виж сега... така не става!
Недей пришпорва нещата - първо прати снимка тук или на лично на приятелката на брат ти. Според преценката ни (дали момичето е хубаво или не) ще ти дадем съответните отговори! (:
извинявайте що за отговор е това? търся трезвени съвети, моля!
^ Е, ти даде ли снимка тук или на личен? (:
Как искаш да ти помогнем без да сме запознати как изглежда момичето? (: