.
Отговор в тема
Страница 411 от 436 ПървиПърви ... 311361401407408409410411412413414415421 ... ПоследнаПърви
Резултати от 10 251 до 10 275 от общо 10898
    Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не са по-шумни тези с воден филтър.
    А и не знам защо шумът е фактор изобщо - независимо колко е тиха, нямаш право да чистиш 2-4 и 22-6, през останалото време, ако щеш, 3 прахосмукачки включи едновременно.
    оптимист

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от hardstaily Виж мнението
    да не е гей, че му предлагате чак маски и домашна козметика да си бърка...
    То е за тва да не му стърчат полу-изсъхнали кожи и да се разраняват при всяко бърсане със салфетка/ядене/пиене на нещо, не е като да му давам съвет да излиза с лилаво червило... :д

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Аз пък намирам напуканите устни за секси.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    гей динозавър

тиранозавър гей
    Да ти кажа честно не мисля че е динозавърка... Повече ми прилича на монахиня

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    То е за тва да не му стърчат полу-изсъхнали кожи и да се разраняват при всяко бърсане със салфетка/ядене/пиене на нещо, не е като да му давам съвет да излиза с лилаво червило... :д
    мхм, права си, ако не си скрабира устните с вълшебна домашна 3в1 терапия с 1 чаена лъжица масло от шеа, капка медено пюре и щипка бембена захар, ще е точно така, както описа

ива, зависи, ако са на рабалка няма да е..
    Последно редактирано от hardstaily : 01-21-2016 на 09:11

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не са по-шумни тези с воден филтър.
    А и не знам защо шумът е фактор изобщо - независимо колко е тиха, нямаш право да чистиш 2-4 и 22-6, през останалото време, ако щеш, 3 прахосмукачки включи едновременно.
    имам право на каквото си пожелая, ще реша това в зависимост от човека, примерно, ако ти си ми съквартирантка, ще си пусна прахосмукачката и сешоара, докато спиш, освен това само роботите, които се подчиняват на скапаната система спят по точно определеното време за сън, което ще рече, че за хората с неробско съзнание, тези часове не важат, което значи, че на тях робите няма да им пазят тихо, защото тези часове според тях не за спане

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Да ти кажа честно не мисля че е динозавърка... Повече ми прилича на монахиня
    помисли малко и за мозъчната си кутия, че май си я оставил да гладува

скаличке,

Мега фен Аватара на tori
    мхм, права си, ако не си скрабира устните с вълшебна домашна 3в1 терапия с 1 чаена лъжица масло от шеа, капка медено пюре и щипка бембена захар, ще е точно така, както описа
    смех

Мега фен Аватара на solo_
    помисли малко и за мозъчната си кутия, че май си я оставил да гладува

скаличке,
    Права си аз съм доста прост... ама готин

Мега фен Аватара на LoadRunner
    За хората с прахосмукачките, аз си взех най-после след доста проучване и пробване
    Мисля че си направих НАЙ-оптималното за не висока цена

тъй, за пантата, на тая крава ще и кажа че първо машина се избира по параметри а не да идеш да си харесаш в магазина просто защото ще видиш 50 броя наредени един до друг на сходни цени и нямащи много общо помежду си, първо трябва да знаеш какво искаш и после да го намериш!
    На мен ми е важно да е тиха щото аз не се съобразявам с околните ама не искам и да им преча и си я пускам в нетипично време когато си искам а не в някво обществено "оторизирано" време, щото в еди кое си време аз имам по-важни задачи за правене примерно отколкото да чистя

Първото ми ходене да ги гледам беше трагично, значи мойте критерии бяха праха да е клас А и да е безшумна, от там нататък другите неща.. та затова ровентите бяха на първо четене. Като ми пуснаха една ровента 64дб щях да падна, тя едва къкреше, сигурен съм че пантерата ще смуче повече отколкото ровентата на мах, е да, беше почти напълно безшумна ама на никой не му трябва такъв боклук, все пак тр да смуче, а на минимума направо смученето изчезваше, както и да е пуснаха ми и една зелмер с воден филтър, ами да, беше тиха ама беше и тя слабичка, а слугуването след нея + това че е слаба не я правеше конкурентна с нищо и си заминах разстроен.

После в технополиса пробвах прословутата бяла ровента 4А, ами добре беше, тиха и всичко и е А ама тия пари ми се стори че просто не ги заслужава тая кифла на прахосмукачките с лед диспляй :д И накрая видях моя таурус в края на редиците с прахосмуци, просто си стоеше мирно и като му обърнах етикетчето със спецификациите и цената и разбрах че това е моя прахосмук. Пуснаха го, на смучена точно като ровентата, на шум по книжка 70дб почти същото на живо като ровентата, с хепа филтър, не е хепа13 ама пак е почти добре щом пише хепа и със 115лв по-евтина, един вид перфектна. Дори и да и се задръства хепата бързо и да го сменям на 6 месеца пак за тия 115лв ще имам 2 години да купувам филтри и торбички. И за капак и сложих циклончето за 16лв.

Значи това циклонче е страшно, днеска го пробвах, набутах го в саксията с цветя и почнах да смуча пръст... изпразвах го 3,4 пъти и после гледам торбичката и хепата, значи заключението е че циклончето събира ~95% от боклука, в торбичката имаше само много ситна и доста малко чернилка прах от тоя дето само полепва иначе торбичката празна, а на хепата ест нищо му няма. Та с това циклонче ще карам с една торба половин година сигурно.

Ся не казвам че е перфектна а че е перфектна за цената си и е бърза и тиха а не като тия с водния. Може и да прави проблеми щото има цяла тема в един форум дето плюят тауруса и сервиза им и че хепата му се задръствал бързо ама по-натам и аз може да кажа някоя лоша дума, ще видим.

забравих да питам нещо
    я някой да обясни за кво служат тия Инстаграм и Туитър?
    Фейсбука е ясно, линкдин-а също ама тия другите 2 са ми адски странни

Друго, гледах по случайност някви снимки на познат, и след известно време пак цъкам и го търся по името и гледам че си е заключил профила. Да не би да се вижда ако някой ти разглежда снимките и да те известява за това и затова да си е заключил профила, а аз нямам регистрация там а съм бил просто едно IP най-вероятно, влязох през гугъл в някакъв профил, после видях че има търсачка и писах имена и то може да влизаш да разглеждаш и без профил ама да не би да те свързва с профила ти в гугъл плюс и да им дава известия мамка му?

Друго, в линкдин-а търсих хора по име, дава ли им известие за това че съм забравил, и дава ли кой точно те е търсил по име при условие че нямаш премиум?

За фейсбука знам че е анонимен засега, нали така?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    За Линкедин ти дава известие, за Инстаграм не. Просто човекът си е променил поверителността, не е свързано с теб. Инстаграма си е за споделяне на снимки, преди публикувах редовно, сега просто си шпионирам хората. Туитъра ми е безидеен на мен.

Още въпроси, Парадото изчезна, да не би да са я натиснали някви брадати имигранти в тая германия?

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    За Линкедин ти дава известие
    СТИГА УЕ
    как така бе, не е вярно, аз си спомням ама смътно че просто ми дава известие и пише " people are looking at you"
    и май ме кара да си платя премиум за да видя кой.
    ЗАБРАВИХ да уточня че това което направих в линкдин-а беше че написах името в търсачката без да цъкам в самият профил, смисъл не съм посетил профила а само съм търсил името в търсачката, т.е. пиша името и давам ентър и виждам че съществува без да влизам в самият профил.... ?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Тогава няма как да те е видял, засича само когато си влязъл в профила му, на мен примерно ми излиза Форум Форумов and 15 more people viewed your profile.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    За хората с прахосмукачките, аз си взех най-после след доста проучване и пробване
    Мисля че си направих НАЙ-оптималното за не висока цена.
    Честито !
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Значи това циклонче е страшно, ... значи заключението е че циклончето събира ~95% от боклука
    Добра идея! Допълнителният циклон може да е само в плюс!

Инстаграма и Туитъра са подобни на ФБ, но са предимно за споделяне на кратки съобщения и по-малко за снимки, отколкото ФБ. Те са по-популярни в щатите, докато в Европа повечето хора ползват ФБ. Повечето известни хора пускат съобщения и са активни предимно в туитъра и инстаграма.

Внимавайте с Линкедина - препоръчвам ви да стоите далече от него!

alskin_98
    Guest
    Хора,11 клас съм и имам спешно домашно по философия за вторник и то е следното :5 аргумента за "Нищото е по-важно от нещото." Трябва да дадем 1 аргумент от физиката , 1 от биологията , 1 от химията и 2 от философията ...... Моля който може да ми помогне ,защото съм много закъсалаа

гост-15
    Guest
    ^ да останеш без домашно по философия е по-важно за нас, от това да ти помогнем да имаш такова...

/me: явно днес съм включил spam mode-a. (:

alskin_98
    Guest
    искрено ти благодаря

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Всъщност в линкдин можеш да си настроиш профила така, че да не виждат, когато ги столкваш. Моят примерно е така. :д

Здравейте хора,
    Търся съвет как трябва да постъпя....
    Брат ми има връзка с едно момиче от 6 год. Той е набор 90, а тя 93.Много мила, добра много е близка с родителите ни и с мен.Така я виждах и аз в моите очи докато не и разбрах паролата и видях че комуникира с едно момче което уж било лапе както тя казваже и че той бил за мен(защото аз съм по-малка)..Бях потресена!!!!! Не знам какво да правя да кажа на нея като добра приятелка или на брат си,който го правят на идиот? А той не е от мъжете под чехъл, разбере ли не знам какво ще стане...

гост-15
    Guest
    ^ виж сега... така не става!
    Недей пришпорва нещата - първо прати снимка тук или на лично на приятелката на брат ти. Според преценката ни (дали момичето е хубаво или не) ще ти дадем съответните отговори! (:

извинявайте що за отговор е това? търся трезвени съвети, моля!

гост-15
    Guest
    ^ Е, ти даде ли снимка тук или на личен? (:
    Как искаш да ти помогнем без да сме запознати как изглежда момичето? (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си