- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
има ли ззна4ение как изглежда?
^ естествено, че има! (:
Може тук, може и на личен да пратиш как изглежда таз' оФцЪ. (:
ако няма6 кво пове4е да каже6 4ао
ами явно ужас!!
Аве, LinkedIn не е ли платформа свързваща работници с работодатели? Освен NomNomNom другите работите ли, че да ми имате профили в таз' мрежа?
Още жълто имат около устата, ама са регнали профили навсякъде, където могат...
Което ме подсеща, че трябва да се разработи мега-гига-тера-пета компютърен вирус, който да изпържи цялата световна мрежа! (:
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^ Брей... много неща...
добре, че нямам профил там. (:
Общо взето, ако утре настъпи краят на глобалните комуникации - аз почти няма да усетя промяна. Телефон почти не ползвам. Интернет - когато съм си у нас редя 1-2 онлайн игри (но не някакви зарибяващи, а такива, за които ти трябват около час (за цялата седмица)). Фейсбук профила си и електронната си поща ги следя през около месец време. А по други соц. мрежи нямам регистрации. (:
Такова нещо като края на интернет няма, няма и да има глобалната мрежа е тук и тук си остава.
Аз вярвам, че NomNomNom ще намери начин да я унищожи. (:
Тя, най-добре от всички, знае как да го направи. (:
NomNomNom не вярмав да се занимава с malware а и да се занимаваше ще и са нужни милярди години докато намери слаби места по мрежата...
аз забравих да кажа нещо
тая прахосмукачка ми взе душата, миришеше ужасно въздуха който излиза, мисля че на масло, на нов двигател или нещо подобно
днеска ходих да я върна и да я заменя с друга ама се видя че всичките на тая марка бълват токсична миризма от мотора и ми я замениха с друга де, същата, нормално ли е това не знам и дали ще се измирише неам идея
Кой колко пъти падна тая година на леда
днеска ми беше втория път и никой не ме видя ама се натъртих
а първия път преди докато бягах ама нищо ми нямаше и имаше двама човека ама ме игнорнаха, ами ако си бях счупил нещо, бахти тъпаците иначе добре че не бяха близо да ме видят кой съм
Да чукна на дърво, ни един път за този сезон не паднах. Аз не съм и излизала много, де... :дд