- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Ползвали ли сте продукти на Paula Dorf? Чудя се за този фон дьо тен
http://bg.strawberrynet.com/makeup/p...200413/#DETAIL
Ми, мерси много, моята коса е кестенява, и исках да я боядисвам в патладжанено, на една приятелка със почти същият цвят коса брутално й се беше получило, аз аз седях 30мин и дори нямаше оттенък, и не =не ползвах балсам или маска нарочно, защото маслата в тях наистина биха попречили на косъма да поеме от боята. Спазих всички инструкции, и си мисля, че може да е от самата боя. Не беше нито Cameo, нито Rhyana, ти откъде си го взе ? Сигурно в dm ще ги има.
Никой не ми отговори на въпроса, дали е добра идея да се яде след тренировка ?![]()
Всъщност сега се сетих, че е хубаво след тренировка да се яде целина, защото неутрализирала свободните радикали.
От лимони и грейпфрут също се отслабва.![]()
ДМ или Лили
Кой празнува 8ми март, сега четох в нета че е ден на жената както и що точно 8ми март, но тук идва въпросът коя е жена и коя не
т.е. редно ли е да поздравявам всяка или първо трябва да се направи лека дискриминация между момиче и жена
и така , що е то жена, според един приятел трябва да празнуват само жените които са майки ама според мен не е точно така
да кажем че пълнолетните моми може да се нарекат жени ама пък значи във различните страни пълнолетието настъпва при различни години и пак не ми се вижда коректно да ви съдя по тоя признак
Според мен едно момиче става жена, когато получи първата си менструация. Леко старомодна теория е може би, но ми се вижда най-правилна лично на мен. Менструацията означава, че вече можеш да забременееш и да имаш свои деца, което означава, че вече не си дете, а млада жена.![]()
Малии, аз значи съм жена от 9-годишна възраст, а още празнувам на 1 юни![]()
Дам, което е хубаво. А и аз не мислех, че говориш във физиологичен аспект, ама както и да е![]()
за да не е спам, да питам някой ползвал ли е избелващи продукти на марката "биле'', защото аз явно нямам търпение да видя и се чудя дали след 1-2 месеца ще има?
аз смятам, че трябва да е на жената, защото жените имат нужда от признание, не пръдлите. Под жена аз разбирам майка. Женско същество, което е дало живот на друго същество. Това са жените, които имат нужда от празник, за да им се отдаде нужната почит. А не някоя к*рва да се бие в гърдите и да очаква да бъде издигната на пиедестал, задето има вагина.
разликата между момче и мъж се вижда. Няма точно определена граница. Вижда се и се усеща