.
Отговор в тема
Страница 415 от 436 ПървиПърви ... 315365405411412413414415416417418419425 ... ПоследнаПърви
Резултати от 10 351 до 10 375 от общо 10898
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Какви шампоани оцветитили сте ползвали - моята не се оцвети, седях с пияна 30 минути и не се оцвети. Някой би ли ми обяснил как се оцветява.
    Аз ползвам боя за коса от както бях на 17г сега съм на 25г.Иначе козметика главно на марки:MIXA-френска козметика,Българска Роза и Билка.
    Последно редактирано от mincheto : 03-01-2016 на 10:10

Какви шампоани оцветитили сте ползвали - моята не се оцвети, седях с пияна 30 минути и не се оцвети. Някой би ли ми обяснил как се оцветява.
    Аз ползвах Marion черен, 2 пликченца по 2 пъти и стана тъмнокафяво. Скоро си взех 3 - 2 на Joanna и 1 на victoriabeauty мисля че беше и пак стана същото :Д Divergent го е обяснила как трябва, аз само това мога да кажа.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от amoriter Виж мнението
    Здравейтее, искам да си направя някаква промяна с косата и се чудя дали ще ми отива черно. Представете си светла кожа с малко лунички, светлокафяви очи.. детско лице. Как ще стои черно според вас, като се описвам си мисля, че ще е много странно и остро, ама искам да чуя и други мнения.
    Черното си е черно , класика в жанрна,се едно а сравняваш москвич с мерцедес

А кое сравнявам с черното, че не схванах?

Ползвали ли сте продукти на Paula Dorf? Чудя се за този фон дьо тен
    http://bg.strawberrynet.com/makeup/p...200413/#DETAIL

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Черното си е черно , класика в жанрна,се едно а сравняваш москвич с мерцедес
    разбираш ги, минче!
    25? Работиш ли, женена ли си, дечица нещо?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    разбираш ги, минче!
    В Могилино няма такива неща разрешени...

Супер фен
    разбираш ги, минче!
    Омъжена работиме за бебе..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    В Могилино няма такива неща разрешени...
    Незнам как е по Могилино ти го знаеш щото си от там аз съм от Софето

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Мисля, че последно си взех на Cameo, предишния път беше Rhyana. Зависи какъв е цвета на косата ти - ако е тъмна няма голяма вероятност да те хване, или пък трябва просто да стоиш по-дълго, на опаковката трябва да си пише времетраенето за всеки цвят коса. Ако си я боядисвала с боя скоро пак няма да те хване. Също като си миеш косата преди да се нацапотиш, трябва да ползваш само шампоан, никакви маски и балсами, защото и те създават някакъв защитен слой там. Аз съм със светлокестенява коса и си взех цвят мед, това рижавеещото. Не ми се получи особено, понеже косата ми е дълга и явно ме трябваха две пакетчета, сега оранжавее само на светлината и тук таме има някой кичур, промяната не е драстична, шампоан е все пак, не е като боя. Следващия път трябва да си взема русо, току виж го докарам тоя меден цвят. :д
    Ми, мерси много, моята коса е кестенява, и исках да я боядисвам в патладжанено, на една приятелка със почти същият цвят коса брутално й се беше получило, аз аз седях 30мин и дори нямаше оттенък, и не =не ползвах балсам или маска нарочно, защото маслата в тях наистина биха попречили на косъма да поеме от боята. Спазих всички инструкции, и си мисля, че може да е от самата боя. Не беше нито Cameo, нито Rhyana, ти откъде си го взе ? Сигурно в dm ще ги има.

Никой не ми отговори на въпроса, дали е добра идея да се яде след тренировка ?

Супер фен
    Никой не ми отговори на въпроса, дали е добра идея да се яде след тренировка ?
    3ависи какво ядеш примерно плодове може,обаче избягвай банани и пъпеши в големи количества..

Всъщност сега се сетих, че е хубаво след тренировка да се яде целина, защото неутрализирала свободните радикали.

Супер фен
    От лимони и грейпфрут също се отслабва.

Ми, мерси много, моята коса е кестенява, и исках да я боядисвам в патладжанено, на една приятелка със почти същият цвят коса брутално й се беше получило, аз аз седях 30мин и дори нямаше оттенък, и не =не ползвах балсам или маска нарочно, защото маслата в тях наистина биха попречили на косъма да поеме от боята. Спазих всички инструкции, и си мисля, че може да е от самата боя. Не беше нито Cameo, нито Rhyana, ти откъде си го взе ? Сигурно в dm ще ги има.
    При нас имаме и ПМ освен ДМ, та оттам си го взех, в ДМ не съм виждала, но пък във всеки град асортимента и различен. Може да провериш и по малките парфюмерии и козметични магазини, които не са вериги, там трябва да има.

Супер фен
    ДМ или Лили

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Кой празнува 8ми март, сега четох в нета че е ден на жената както и що точно 8ми март, но тук идва въпросът коя е жена и коя не
    т.е. редно ли е да поздравявам всяка или първо трябва да се направи лека дискриминация между момиче и жена
    и така , що е то жена, според един приятел трябва да празнуват само жените които са майки ама според мен не е точно така
    да кажем че пълнолетните моми може да се нарекат жени ама пък значи във различните страни пълнолетието настъпва при различни години и пак не ми се вижда коректно да ви съдя по тоя признак

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Кой празнува 8ми март, сега четох в нета че е ден на жената както и що точно 8ми март, но тук идва въпросът коя е жена и коя не
    т.е. редно ли е да поздравявам всяка или първо трябва да се направи лека дискриминация между момиче и жена
    и така , що е то жена, според един приятел трябва да празнуват само жените които са майки ама според мен не е точно така
    да кажем че пълнолетните моми може да се нарекат жени ама пък значи във различните страни пълнолетието настъпва при различни години и пак не ми се вижда коректно да ви съдя по тоя признак
    Според мен едно момиче става жена, когато получи първата си менструация. Леко старомодна теория е може би, но ми се вижда най-правилна лично на мен. Менструацията означава, че вече можеш да забременееш и да имаш свои деца, което означава, че вече не си дете, а млада жена.

Не мисля, че говорим само за майки, това ни е втълпено още от детската градина - празникът на мама. На осми Март празнуват жените.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Според мен едно момиче става жена, когато получи първата си менструация.
    А според теб, кога едно момче става мъж? Просто ми е любопитно .

Малии, аз значи съм жена от 9-годишна възраст, а още празнувам на 1 юни

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    А според теб, кога едно момче става мъж? Просто ми е любопитно .
    Е за това не се бях замислила. :д Може би един от показателите (в никакъв случай единствен) е, че му пораства брада. :д Общо взето пубертета е прехода и за двата пола. Ти като мъж, кое мислиш за показател, че вече не си момче?

Цитирай Първоначално написано от amoriter Виж мнението
    Малии, аз значи съм жена от 9-годишна възраст, а още празнувам на 1 юни
    Ти на практика цял живот си оставаш дете на мама и тате, така че си празнувай и двете. :д

Дам, което е хубаво. А и аз не мислех, че говориш във физиологичен аспект, ама както и да е
    за да не е спам, да питам някой ползвал ли е избелващи продукти на марката "биле'', защото аз явно нямам търпение да видя и се чудя дали след 1-2 месеца ще има?

Мега фен Аватара на Rakshy

аз смятам, че трябва да е на жената, защото жените имат нужда от признание, не пръдлите. Под жена аз разбирам майка. Женско същество, което е дало живот на друго същество. Това са жените, които имат нужда от празник, за да им се отдаде нужната почит. А не някоя к*рва да се бие в гърдите и да очаква да бъде издигната на пиедестал, задето има вагина.

разликата между момче и мъж се вижда. Няма точно определена граница. Вижда се и се усеща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си