- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
представи си го като сцената от 300, в която Леонид го пуснаха в планината като малък и трябваше да се бие с оня вълк
същото го имаше и във философията на не знам си кой и е мега добро - за да стане момчето мъж, той трябва да срази ламята (ламята е различна пречка пред различните хора и това е пътя, който трябва да извървиш и опита, който трябва да придобиеш, за да успееш) След като я сразиш вече си мъж. туй то
Айде сега ще си мерим мъжеството по пари. Ми, то и деветокласника Гошо продава трева и бележки в даскало и си изкарва за цигари ама не е мъж.
Мъжете и жените са Хора. Жена не ставаш, когато дадеш живот. Мъж не ставаш, след като ти обрасне лицето. И не трябва да се стремиш да си мъж или жена, не и на нещо различно от външен вид, трябва да опитваш да си човек. На въпроса коя празнувала. Ами, всяка, която уважаваш достатъчно трябва да поздравиш. Ако приятелката ти го заслужава, тогава на нея. Ако майка ти е Човек, също цвете. Ако имаш познята парцал, тактично ш отминеш факта, че било празник на жената. За уважение са хората от женски пол, които са хора. Не 15-годишни принцески, които скубят тате, за да идат на Фики и да се наебат.
Според мен това е най-правилния принцип за разделяне.
Последно редактирано от tori : 03-03-2016 на 00:48
Според мен е глупаво да се определя по някакви субективни качествени, че и количествени показатели. На всички ни в акта раждане пише женско или мъжко. Честитиш на принципа на всеки друг празник/повод. На който ти е приятно :д
Не думай - направо съм потресен и ще изпадна в депресия!
Тя приказва тия глупости, защото много добре осъзнава, че не бих спал с нея, дори да ми се моли и че бих предпочел да умра девствен! Ако още не си се сетил
!
Най-големият удар по самочувствието на кифлата е, когато тя осъзнае че не я харесват, още повече ако не я харесва някой грозен и девствен, който по собствените ѝ разбирания е по-долу от нея! И после "гроздето е кисело, защото е високо"!
И мани другото но ѝ личи!
Да, кифла съм, щото назовавам нещата, които първоначално сам си казал за себе си. Ако с това си замислил, че ще получиш нещо различно от подигравка, очевидно си сбъркАл, сел мен. Ти си грозен, беден и според снимките, които видях - и по-слаб от мен. Не съм известна с вехтия си вкус, тъй че запази фантазиите си. А ме квалифицираш като кифла, защото..?
комплексар е отвсекъде
дори и инкогнито не може да се измъкне от тоя образ а ко остава в живота
Колко много фенове съм имал, без да знам![]()
! Само като ме видят изкрейзват тотално
!
П.С. Докато ме преследвате, оспамихте 100 теми.
Последно редактирано от Грозния : 03-04-2016 на 23:24
Като мен...лятото дадох 20лв за 2 големи портмонета с Мерилин Монро уж хубави пък циповете им се развалиха бързо и сега искам кожено![]()
Абе, търся идеи за подарък за бал. Искам палитра със сенки. Мацката си пада по черното, сивите тонове, бих казала студено-кафеви цветове. Има Naked 2, съответно нея палитра я изключваме ор възможностите, а и не искам да ѝ купувам повече Naked-и, макар Смоки да е окей. Искам нещо различно. Дайте някоя идея, моля ви. Готова съм да дам до 100-120 лева.