.
Отговор в тема
Страница 417 от 436 ПървиПърви ... 317367407413414415416417418419420421427 ... ПоследнаПърви
Резултати от 10 401 до 10 425 от общо 10898
    Nikandra Malik
    Guest
    Окей, само че моят въпрос е следния: Имам гадже и скоро правим един месец от като сме заедно.. Та.. чудех се, какво се подарява на момче, особено на гадже? HELP ♥

Мега фен Аватара на Rakshy
    кво трябва да му подаряваш за 1 месец...? стига глупости

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Nikandra Malik Виж мнението
    Окей, само че моят въпрос е следния: Имам гадже и скоро правим един месец от като сме заедно.. Та.. чудех се, какво се подарява на момче, особено на гадже? HELP ♥
    Че ние с мъжа ми сме 3г заедно и той не празнува Свети Валентин,a Трифон за резан Пияндето........

Голям фен Аватара на lunacy
    очевидно да искаш да подариш нещо на приятеля си е глупост, да

^^^ човек Д:
    не знам какви интереси има приятеля ти, но СПОРЕД МЕН книгата винаги е добър вариант;

Мега фен Аватара на tori
    А, и знайте ли кво? Харесах палитрата на Кат Вон Ди за контур. Тя се контурира, но с кремообразни продукти. И една палитра на Tarte харесах след бърз преглед на сайта на Сефора. Има 4/5 цвята сенки, хайлайтър, бронзант/контур пудра (не ми зареди да я видя на цяло, за да определя) и руж. Какво мислите? Пак казвам - приемам всякакви идеи.

Мега фен Аватара на divergent
    Аз мернах една палитра на Сефора със 70 цвята като си разглеждах списанието днес, но не знам дали точно такъв тип търсиш.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Секс и свирки (ако вече не си му подарявала това) ! Това не е майтап, говоря сериозно !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Секс и свирки (ако вече не си му подарявала това)
    мдааа, за теб това би било подарък, а нормалните хора го смятат за ежедневие

Мега фен Аватара на LoadRunner
    като не дават софия ден и нощ и грозния се надървя
    споко е утре ще дават марио
    ще загладиш косъма

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Аз мернах една палитра на Сефора със 70 цвята като си разглеждах списанието днес, но не знам дали точно такъв тип търсиш.
    Видях и яз една със много видове продукти, да. Ама ми се стори твърде шаренка. Имам време да огледам поне.
    Аз шоколадовите палитри искам и трите. :3

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    И всеки месец ли ще правиш така? Бившия ми така крънкаше всеки месец да си подаряваме и след първия път ти писва тотално и се чудиш какво да му пробуташ само и само да не мрънка. Взимай му плюшки.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    И всеки месец ли ще правиш така? Бившия ми така крънкаше всеки месец да си подаряваме и след първия път ти писва тотално и се чудиш какво да му пробуташ само и само да не мрънка. Взимай му плюшки.
    Модерно е да подариш на коврата голям мечок, за който си дал 70+ лева и букет с цветя като на ония картинките из фейсбоклука. Тя се снима с него и букета а-у. Прави 3-4 снимки на цветята, за да може след време пак да качи някоя друга показвайки колко е желана и колко пари хвърлят по нея. 1 седмица по-късно късат и туй то. Вместо да си направил неш полезно си дал над 100 кинта за глупости.

А да подариш плюшена играчка на момче мисля, че е нелепо.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Модерно е да подариш на коврата голям мечок, за който си дал 70+ лева и букет с цветя като на ония картинките из фейсбоклука. Тя се снима с него и букета а-у. Прави 3-4 снимки на цветята, за да може след време пак да качи някоя друга показвайки колко е желана и колко пари хвърлят по нея. 1 седмица по-късно късат и туй то. Вместо да си направил неш полезно си дал над 100 кинта за глупости.

А да подариш плюшена играчка на момче мисля, че е нелепо.
    Аз съм подарявала и по - безумни истории от плюшки, ама то каква креативност може да се очаква като всеки месец ти се мрънка 'къде ми е подаръкаааа'? По - добре да му подарява в годината 4 пъти нещо обаче да е добре измислено.

Мечките могат да се намерят и под 30 лева, наистина няма почти никакви функции освен да ми държи на място покривката на леглото

Супер фен
    кво трябва да му подаряваш за 1 месец...? стига глупости
    То нали знаеш,че на пияна глава не може да се чете...

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Аз съм подарявала и по - безумни истории от плюшки, ама то каква креативност може да се очаква като всеки месец ти се мрънка 'къде ми е подаръкаааа'? По - добре да му подарява в годината 4 пъти нещо обаче да е добре измислено.

Мечките могат да се намерят и под 30 лева, наистина няма почти никакви функции освен да ми държи на място покривката на леглото
    nenenenen трябва да е с голям плик джъмбо иначе не важи!

Грозния що ми праща съобщения?
    И после върви разправяй че не си М
    само той е пращал такива неадекватни съобщения и заявления

споко, и на мен прати Д:

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    На мен не ми праща. Дори аз като му изпратя не отговаря. Това се казва дисциплина.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    На мен не ми праща. Дори аз като му изпратя не отговаря. Това се казва дисциплина.
    Вдъхнал си му респект и страхопочитание явно

нютоне, изглежда те желае и се прави на недостъпен. Иска ти да поемеш инициативата

Супер фен
    нютоне, изглежда те желае и се прави на недостъпен. Иска ти да [b]поемеш инициативата
    Последно редактирано от mincheto : 03-10-2016 на 09:41

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    нютоне, изглежда те желае и се прави на недостъпен. Иска ти да поемеш инициативата
    Да се прави. Така е по-забавно. Няма да ме занимава с глупостите му.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Май пак говорите за мен ! Само спам правите !

бате еМ, Марчо или там както беше, ти си адски ненормален и може би страдаш от параноя
    за жалост както и с другите ти профили все с псувни те преследват ;/ твойта известност е нещо като известността на Гамена, Джордано и Атанаска Тушева, да същата, с краставицата, да не кажа и Цветан Климентов тцтц (с последния май си приличате)
    (представям си всеки луд да почне да пише лични че си писал след него УОУ че вървежен)

https://www.facebook.com/1242138355/...type=2&theater

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Тука ли го обсъждате :д
    Разбирам да беше казал, че му е неприятен присмеха - ок - щях да спра, но пак се опитва да го играе нз къв. Тъп си, дейба.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си