- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Окей, само че моят въпрос е следния: Имам гадже и скоро правим един месец от като сме заедно.. Та.. чудех се, какво се подарява на момче, особено на гадже? HELP ♥
кво трябва да му подаряваш за 1 месец...? стига глупости
очевидно да искаш да подариш нещо на приятеля си е глупост, да
^^^ човек Д:
не знам какви интереси има приятеля ти, но СПОРЕД МЕН книгата винаги е добър вариант;
А, и знайте ли кво? Харесах палитрата на Кат Вон Ди за контур. Тя се контурира, но с кремообразни продукти. И една палитра на Tarte харесах след бърз преглед на сайта на Сефора. Има 4/5 цвята сенки, хайлайтър, бронзант/контур пудра (не ми зареди да я видя на цяло, за да определя) и руж. Какво мислите? Пак казвам - приемам всякакви идеи.
Аз мернах една палитра на Сефора със 70 цвята като си разглеждах списанието днес, но не знам дали точно такъв тип търсиш.![]()
като не дават софия ден и нощ и грозния се надървя
споко е утре ще дават марио
ще загладиш косъма
Модерно е да подариш на коврата голям мечок, за който си дал 70+ лева и букет с цветя като на ония картинките из фейсбоклука. Тя се снима с него и букета а-у. Прави 3-4 снимки на цветята, за да може след време пак да качи някоя друга показвайки колко е желана и колко пари хвърлят по нея. 1 седмица по-късно късат и туй то. Вместо да си направил неш полезно си дал над 100 кинта за глупости.
А да подариш плюшена играчка на момче мисля, че е нелепо.
Аз съм подарявала и по - безумни истории от плюшки, ама то каква креативност може да се очаква като всеки месец ти се мрънка 'къде ми е подаръкаааа'? По - добре да му подарява в годината 4 пъти нещо обаче да е добре измислено.
Мечките могат да се намерят и под 30 лева, наистина няма почти никакви функции освен да ми държи на място покривката на леглото![]()
Грозния що ми праща съобщения?
И после върви разправяй че не си М
само той е пращал такива неадекватни съобщения и заявления
На мен не ми праща. Дори аз като му изпратя не отговаря. Това се казва дисциплина.
нютоне, изглежда те желае и се прави на недостъпен. Иска ти да поемеш инициативата
Май пак говорите за мен! Само спам правите
!
бате еМ, Марчо или там както беше, ти си адски ненормален и може би страдаш от параноя
за жалост както и с другите ти профили все с псувни те преследват ;/ твойта известност е нещо като известността на Гамена, Джордано и Атанаска Тушева, да същата, с краставицата, да не кажа и Цветан Климентов тцтц (с последния май си приличате)
(представям си всеки луд да почне да пише лични че си писал след него УОУ че вървежен)
https://www.facebook.com/1242138355/...type=2&theater
Тука ли го обсъждате :д
Разбирам да беше казал, че му е неприятен присмеха - ок - щях да спра, но пак се опитва да го играе нз къв. Тъп си, дейба.