.
Отговор в тема
Страница 420 от 436 ПървиПърви ... 320370410416417418419420421422423424430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 10 476 до 10 500 от общо 10898
    Мега фен Аватара на Dagichka
    говорите за основа за грим, ама аз да питам - ходя с очна линия само и сега лятото започва да ми се размазва и отпечатва и отгоре, та има ли спасение, с какво да се клепотя за да не става така? :д

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    говорите за основа за грим, ама аз да питам - ходя с очна линия само и сега лятото започва да ми се размазва и отпечатва и отгоре, та има ли спасение, с какво да се клепотя за да не става така? :д
    Основа за сенки. От 2 години аз ползвам на Есенс.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на tori
    Ам, аз тая на есенс, ай лов стейдж, не я харесах особено. Събира ми сенките в сгъвките, те избледняват след час-два, седи жълта... Не е нова, почти година я имам, но от момиченце се държи зле с мен. Съветвам те да пробваш нещо друго. Или тия новите матови кремообразни сенки на Мейбълин - било добра идея за основа, ако откриеш нещо в цвят, който те устройва.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    някой знае ли къде мога да намеря немските закони за авторско право, лицензи, патенти на английски??/// това е сериозно

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ам, аз тая на есенс, ай лов стейдж, не я харесах особено. Събира ми сенките в сгъвките, те избледняват след час-два, седи жълта... Не е нова, почти година я имам, но от момиченце се държи зле с мен. Съветвам те да пробваш нещо друго. Или тия новите матови кремообразни сенки на Мейбълин - било добра идея за основа, ако откриеш нещо в цвят, който те устройва.
    Това бих казала, че е комплексно и зависи от това колко професионални продукти използваш. Алверде основата съм чувала добри отзиви и като цяло хубавото на козметиката им е, че е натурална и чиста. Ползвала съм много продукти на Алверде и не мога да кажа нищо лошо. Това за дрогерийните. Вече от професионалните има някои, на които може да се обърне внимание, но аз лично не бих дала толкова пари специално за основа за сенки. Може да погледнете основите на Nyx, Too Faced, Mac.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Някой би ли ми препоръчал хубава серия матови червила, по възможност не много скъпи.

Мега фен Аватара на babity
    Абе, вчера со купий един спортен клин от черити шоп, мейна, ама май е колосипедистски, как да разбера дали не е мъжки?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Някой би ли ми препоръчал хубава серия матови червила, по възможност не много скъпи.
    19271927192819 % матовите червила на Голдън Роуз. Но имай предвид, че изсушават устните и е почти задължително нанасянето на балсам преди това. Но са много, много добри червила за тази цена.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    +1 за gr

Някой ползвал ли е бялата серия против пигментация на bioderma?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    19271927192819 % матовите червила на Голдън Роуз. Но имай предвид, че изсушават устните и е почти задължително нанасянето на балсам преди това. Но са много, много добри червила за тази цена.
    Това + матовите им пастели. :3

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Това + матовите им пастели. :3
    Да, и като заговорихме за пастели и матови червила, би препоръчвам и червилата на новата линия Wjcon

Голям фен Аватара на zombolovesu
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    на Катрис ли бяха не се сещам днес тествах върху ръката си и не се махаше, не съм сигурна дали бяха техните. Също така съм чувала на ессенс, ама не се дълготрайни. Иначе ако искаш вече наистина някое което определено ще се задържи с две ръце препоръчвам anastassia beverly hills

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Благодаря ви много

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Кои козметични блогове четете? Вчера се върнах към писането и трябваше да номинирам блогове и се оказа, че повечето ми любими са изтрити :/

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Кои козметични блогове четете? Вчера се върнах към писането и трябваше да номинирам блогове и се оказа, че повечето ми любими са изтрити :/
    Харесвам блога на Гергана - доста изчерпателни ревюта прави. Следя и Ивана. Ако се сетя за други, които са ми допаднали, ще пиша.

Мега фен Аватара на Зайче..
    http://prikachi.com/images.php?images/299/8780299T.jpg
    Някой има ли представа дали някъде се продава такъв бански? И ако да, къде? )
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    http://prikachi.com/images.php?images/299/8780299T.jpg
    Някой има ли представа дали някъде се продава такъв бански? И ако да, къде? )
    имаш вкус
    но тука идва и въпросът дали ще ти стои така тоя бански и на тебе

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    имаш вкус
    но тука идва и въпросът дали ще ти стои така тоя бански и на тебе
    Пробвала съм такъв тип горница и, въпреки особено малкия ми бюст, бих казала, че ми стои сравнително добре. Не съм с изваяно тяло, ако трябва да бъда честна, но за тази година съм решила, че искам такъв тип бански.

ЕДИТ: http://international.triangl.com/col...rdust-serenade
    Някой знае ли дали имат доставка до България? Ако да, колко пари и за колко време пристигат нещата?
    Последно редактирано от Зайче.. : 05-02-2016 на 18:42

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    20$ им е доставката, пращат от Хонг Конг, но едва ли ще правят номерата на продавачите от алиекспрес да пишат по - ниски цени, така че очаквай да те одрусат на митницата.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    не се занимавай, ела аз да те одрусам и ще водя на мола да си избереш по-хубав

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    не се занимавай, ела аз да те одрусам и ще водя на мола да си избереш по-хубав
    Нямам нужда някой да ме "одрусва" и след това да ме води в мола, защото мога да си го позволя и сама ))

Град
    Варна
    Не ви препоръчвам да пазарувате от Алиекспрес. Противно на очакванията, този сайт се оказа по-зле и от Дреслинк. Като цяло за пореден път се убеждавам, че китайските не струват. И откъм доставка и качество, въобще не си заслужава чакането. Май ще заложа друг път на Ибей, ако реша нещо да поръчвам, въобще.

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Аз съм поръчвал 5-6 пъти от али експрес и нещата ми идваха всеки път за седмица. Защо категоризираш? Като си купила някой боклук от измамник кой ти е виновен, сайтът ли?? Нали затова има рейтингова система. Задръж си наизустените коментари момиченце, и недей да заблуждаваш и да плашиш хората! Никенцето-бе

Мега фен Аватара на tori
    Момиченца, имам суха и чувствителна кожа, предложете измивен гел. Досега съм ползвала ейвън, орифлейм, хималая, балеа и още некви, където не помня. Хималаята с нийм ми хареса, но на моменти ми доизсушаваше кожата. На ейвън имаше един зелен с чаено дърво ама май не съм го засичала отдавна, иначе ми беше перфектен. А на балеа беше неква емулсия, която смърдеше на боя за коса и нищо не вършеше.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    На ив роше геловете са хубави. Аз съм ползвала един с лайка май за суха кожа и най-добрият за мен от серията пюр систем. Харесвам и на сефора и авен, но не помня точно кои.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си