.
Отговор в тема
Страница 423 от 436 ПървиПърви ... 323373413419420421422423424425426427433 ... ПоследнаПърви
Резултати от 10 551 до 10 575 от общо 10898
    Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    оправи си психиката, братко/сестро

Кое те кара да мислиш така?

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от потребител77 Виж мнението
    комплекси от всякъде
    ти го каза

Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    ти го каза
    приемам всяко мнение, може би си права... но наистина тези неща ме комплексират гледайки момичетата около мен колко са гладки и хубави, а аз не мога да се почувствам добре в кожата си

Мега фен Аватара на Зайче..
    Здравейте. Бихте ли ми препоръчали магазин с хубаво бельо (искам на външен вид да изглежда добре, но и качеството да е на ниво).
    Разглеждах бельото в магазин Oysho, където доста неща ми допаднаха, в Totally Erected гащите на Calvin Klein много ми харесват, в сайта на Victoria's Secret също има готини неща, но искам да ми препоръчате още поне 1-2 марки, за да имам достатъчно голям избор. Ценовия диапазон нека да не е с много голяма горна граница - до 20лв. за чифт гащи и до 70-80 за сутиен.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Здравейте. Бихте ли ми препоръчали магазин с хубаво бельо (искам на външен вид да изглежда добре, но и качеството да е на ниво).
    Разглеждах бельото в магазин Oysho, където доста неща ми допаднаха, в Totally Erected гащите на Calvin Klein много ми харесват, в сайта на Victoria's Secret също има готини неща, но искам да ми препоръчате още поне 1-2 марки, за да имам достатъчно голям избор. Ценовия диапазон нека да не е с много голяма горна граница - до 20лв. за чифт гащи и до 70-80 за сутиен.
    На Oysho са качествени за цената си. Аз съм си купувала бельо от H&M, New Yorker - и това от H&M издържа близо 3 години (сутиена)
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    На Oysho са качествени за цената си. Аз съм си купувала бельо от H&M, New Yorker - и това от H&M издържа близо 3 години (сутиена)
    От H&M и аз си бях купила един сутиен преди 2-3 години, но чашката му се изкриви навън по доста странен начин и се наложи да го изхвърля след 3-4 пране. От New Yorker имам само гащи, от които съм горе/долу доволна, но и на двете марки сутиените не ме впечатляват особено много. Идват ми с малко евтин вид, гащите също не са кой знае какво.
    Сега се сетих, че SugarFree имат хубаво бельо. Та, мисълта ми е дали имат някакъв онлайн магазин, където мога да им разгледам всички стоки (не е задължително да може да се поръчва, защото знам къде в Бургас им е магазина, но ми се очертава чак края на седмицата да отида, а и последния път като бях нещата бяха доста обрани, та поне да разгледам всичко)?

Град
    Варна
    От H&M и аз си бях купила един сутиен преди 2-3 години, но чашката му се изкриви навън по доста странен начин и се наложи да го изхвърля след 3-4 пране. От New Yorker имам само гащи, от които съм горе/долу доволна, но и на двете марки сутиените не ме впечатляват особено много. Идват ми с малко евтин вид, гащите също не са кой знае какво.
    Сега се сетих, че SugarFree имат хубаво бельо. Та, мисълта ми е дали имат някакъв онлайн магазин, където мога да им разгледам всички стоки (не е задължително да може да се поръчва, защото знам къде в Бургас им е магазина, но ми се очертава чак края на седмицата да отида, а и последния път като бях нещата бяха доста обрани, та поне да разгледам всичко)?
    По принцип аз работя за компанията на бранда Women's secret, където продават дамско бельо. Сега за качество не мога да гарантирам, не знам, не съм си купувала. Но ценовия диапазон е сравнително висок.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

По принцип аз работя за компанията на бранда Women's secret, където продават дамско бельо. Сега за качество не мога да гарантирам, не знам, не съм си купувала. Но ценовия диапазон е сравнително висок.
    Ако имат онлайн магазин, може ли да ми пратиш линк на лично? Нищо, че ценовия диапазон е висок, поне да разгледам.

Град
    Варна
    Ако имат онлайн магазин, може ли да ми пратиш линк на лично? Нищо, че ценовия диапазон е висок, поне да разгледам.
    За България мисля, че няма онлайн магазин. Те имат и магазини само в София, де.

Град
    Варна
    Момичета, препоръчвайте някакъв шампоан. Дойде времето пак да стоя пред рафта в Лили и ДМ и вече не знам. ;д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Момичета, препоръчвайте някакъв шампоан. Дойде времето пак да стоя пред рафта в Лили и ДМ и вече не знам. ;д
    Има един на Балея лимитирана серия с манго. Страхотен е.

Мега фен Аватара на tori
    Подкрепям Балеа-та с десет ръце!!! Каквото и да вземеш за твоятя коса, няма да останеш разочарована!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Аз пък от години ползвам орзен. И не че нещо, но косата ми е хубава и никога не цъфти хд

Град
    Варна
    Благодаря ви.

Някой поръчвал ли е от Global Brand Store и има ли добро съотношение качество/цена? Много ми харесват нещата от марката Trussardi и мисля да си поръчам една чанта, но все пак да питам за мнения, ако някой е пазарувал от там?
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Аз да питам има ли някакъв начин да прикрия или да се отърва от бебешките коси на челото хд
    хубави са си, за какво да ги криеш :/

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Кое им е хубавото хд

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Е, как, не ти ли е любимо да си вържеш косата и да да стърчат сякаш си бръкнала в контакта... аз лично си умирам!
    Няма лек срещу тях... за съжаление.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Е, как, не ти ли е любимо да си вържеш косата и да да стърчат сякаш си бръкнала в контакта... аз лично си умирам!
    Няма лек срещу тях... за съжаление.
    или да са някакви русички и през лятото да станат почти прозрачни и да се чудиш как да ги замаскираш, защото седят лошо

Град
    Варна
    Моите дори с лак не се оправят. Пък и как да сложиш фиба там, където няма коса... примерно. ;д Иначе моите пораснаха от хининовата вода да ви кажа.

Мега фен Аватара на galaxy29
    така е като възприятията ви са накифлени, а не са яки като моите

Ivaaaaa аз имам доста бебешки коси и също не са ми особено симпатични, защото косата ми е гъста и не стоят "хвърчащо" като на снимките на готините мацки - при мен е кошмар. Та, бях започнала да ги режа от дъно, обаче като започнат да израстват стои все едно си си боядисала косата и си си изцапала кожата - изобщо не е хубаво, така че спрях и ги оставих да пораснат. Моята коса най-често я нося на прав път и косичките ги издърпвам с четка и сешоар според пътя на косата, после слагам малко лак като заглаждам с ръка и стои сравнително добре (ако няма вятър, защото като има пак се разхвърчават навсякъде).
    А ако искам косата ми да е вързана, от вечерта слагам лента, която да ми държи косата назад, те се пречупват (лизват се, както му се вика) и сутринта като я вържа им слагам малко по-голямо количество лак, ако се налага и някоя фиба, и изглежда добре.

едит: Някой пробвал ли е Slim Pasta® / Slim Rice® / Slim Noodles®?
    Днес си поръчах и имам големи надежди, че ще отслабна, защото ако наистина имат по 9 калории се очаква да дръпна надолу малко.
    Ако някой е пробвал, да каже дали е отслабнал и как са на вкус?
    Последно редактирано от Зайче.. : 05-26-2016 на 07:43

Град
    Варна
    Ivaaaaa аз имам доста бебешки коси и също не са ми особено симпатични, защото косата ми е гъста и не стоят "хвърчащо" като на снимките на готините мацки - при мен е кошмар. Та, бях започнала да ги режа от дъно, обаче като започнат да израстват стои все едно си си боядисала косата и си си изцапала кожата - изобщо не е хубаво, така че спрях и ги оставих да пораснат. Моята коса най-често я нося на прав път и косичките ги издърпвам с четка и сешоар според пътя на косата, после слагам малко лак като заглаждам с ръка и стои сравнително добре (ако няма вятър, защото като има пак се разхвърчават навсякъде).
    А ако искам косата ми да е вързана, от вечерта слагам лента, която да ми държи косата назад, те се пречупват (лизват се, както му се вика) и сутринта като я вържа им слагам малко по-голямо количество лак, ако се налага и някоя фиба, и изглежда добре.

едит: Някой пробвал ли е Slim Pasta® / Slim Rice® / Slim Noodles®?
    Днес си поръчах и имам големи надежди, че ще отслабна, защото ако наистина имат по 9 калории се очаква да дръпна надолу малко.
    Ако някой е пробвал, да каже дали е отслабнал и как са на вкус?
    Защо ти трябват такива "продукти", за да отслабнеш?

Защото ми е интересно да го пробвам. Аз като цяло се старая да ям на определен интервал от време и не особено калорични храни, но понякога "прегрешавам" я с пица, я с нещо сладко и искам да пробвам с тези неща да видя как ще е. Като цяло не ми трябва някаква радикална промяна - в момента съм 45кг. искам да съм 40кг.

Град
    Варна
    Защото ми е интересно да го пробвам. Аз като цяло се старая да ям на определен интервал от време и не особено калорични храни, но понякога "прегрешавам" я с пица, я с нещо сладко и искам да пробвам с тези неща да видя как ще е. Като цяло не ми трябва някаква радикална промяна - в момента съм 45кг. искам да съм 40кг.
    Винаги ми е било странно това с добавките или някакви такива прахчета. По принцип и аз сега виждам как от бърз метаболизъм, с годините започва да се забавя иии се отразява. Иначе и аз имам около 5 хранения на ден през интервал от 2,30-3 часа. За мен това е тайната. Да не стигаш до там да ти стърже стомаха. Прегрешения спрямо храната всеки има, ама веднъж седмично си е окей. И движението, и спорта, са много важни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си