.
Отговор в тема
Страница 424 от 436 ПървиПърви ... 324374414420421422423424425426427428434 ... ПоследнаПърви
Резултати от 10 576 до 10 600 от общо 10898
    Мега фен Аватара на Зайче..
    Това всъщност са различни видове паста, които си готвиш. На вид са като обикновените спагети и техните разновидности, но имат доооста по-малко калории и предполагам са малко по-различни на вкус.
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Благодаря, зайке.
    Препоръчайте добър дерматолог в софия.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Благодаря, зайке.
    Препоръчайте добър дерматолог в софия.
    Би ли споделила за какво става въпрос?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Би ли споделила за какво става въпрос?
    змиите нали си сменят кожата на пролет

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    змиите нали си сменят кожата на пролет
    На всяка манджа мерудия.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    На всяка манджа мерудия.
    мога и да съм салам, ако искаш манджа със салам

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    мога и да съм салам, ако искаш манджа със салам
    свинско с грах

Мега фен Аватара на tori
    Не знам къде да го постна, но тук често се хвали корейска козметика, а точно открих български сайт.
    ХОП!
    Някой ако случайно е поръчвал и знае, да сподели мнение.

Град
    Варна
    Аз малко се разочаровах от всичко корейско и не знам дали бих пробвала нещо тяхно, особено козметика.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Значи в сайта Holika Holika Soda Pore Cleansing Foam е 26,50+4,70 доставка, а в Ибей е 12,90 всичко. Ако не знаех как се пазарува бих предпочела да се науча вместо да давам почти 10 лева отгоре.

Препоръчайте ми дневен крем за млада кожа на досгъпна цена, да е лек и хидратиращ, да не стои мазно и да има фактор, с колкото по-малко вредни съставки, толкова по-добре.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Препоръчайте ми дневен крем за млада кожа на досгъпна цена, да е лек и хидратиращ, да не стои мазно и да има фактор, с колкото по-малко вредни съставки, толкова по-добре.
    Аз съм много доволна от кремовете за лице на Балеа, използвам ги и като основа за грим. Обаче не съм сигурна, че имат слънцезащитен фактор.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Аз съм доволна от крема на Регал - нискодостъпни и добри съставки.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Значи в сайта Holika Holika Soda Pore Cleansing Foam е 26,50+4,70 доставка, а в Ибей е 12,90 всичко. Ако не знаех как се пазарува бих предпочела да се науча вместо да давам почти 10 лева отгоре.
    аз имам много по-куриозен случай
    едно нещо от тука от официалния представител е 95лв +5лв доставка
    от ибея го взех за 27лв с доставката
    вярно че 2 пъти ме лъгаха ма ми връщаха парите и аз пак го поръчвах от друг
    и дори да е фалшиво просто е най-качествения фалшификат който съм виждал и съм си много доволен
    когато тая бг фирмата ми каза цената им пращах 2 гневни имейла как може да са такива олигофрени и да работят на 100 процента печалба и да си измислят такива цени и им снимах това което си взех от ибея даже и ги хейтвах

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Нищо не съм набелязала, споделих кво засякох във фбто. Не знам що тръгна със злобните коментари...

Едит: Крема на Балеа с нещо-си (хвърлих кутията) за през деня ползвам аз. С 15ти фактор е, ако за него говориш, дивергенте. И аз си го ползвам вместо основа и е добра алтернатива, но трудно си попива баш заради фактора. Моя е този за суха и чувствителна кожа, но има и за смесена и мазна май. И нещо първоначално бая ме пощипа, но после много се заобичахме. А, и си блести бая...
    Последно редактирано от tori : 05-30-2016 на 23:49

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Нищо не съм набелязала, споделих кво засякох във фбто. Не знам що тръгна със злобните коментари...
    Злобни

Град
    Варна

Едит: Крема на Балеа с нещо-си (хвърлих кутията) за през деня ползвам аз. С 15ти фактор е, ако за него говориш, дивергенте. И аз си го ползвам вместо основа и е добра алтернатива, но трудно си попива баш заради фактора. Моя е този за суха и чувствителна кожа, но има и за смесена и мазна май. И нещо първоначално бая ме пощипа, но после много се заобичахме. А, и си блести бая...
    Блести? Интересен крем. ;д

Мега фен Аватара на tori
    Е, такова... Лъщи. :ддд

Град
    Варна
    Е, такова... Лъщи. :ддд
    Ама има блестящи частици или? Аз по-скоро си мисля, че не е подходящ за кожата ти и ти лъщи самото лице ;д макар че, явно си има блестящи частици. Интересно ;д

Мега фен Аватара на tori
    Не, няма блясъчко. Просто стои върху кожата, щот има фактор. Постепенно си попива и ми е добре на кожата, не е опъната, раздразнена, не боли, не сърби, предпазва си от слънцето. Става си за основа. Само че трябва по-малко количество, щот първите дни редовно не преценявах правилно колко е нужно и имаше половин час, в който бях бяла, длед като го сложа. Супер добре омекотява, определено.

Град
    Варна
    Не, няма блясъчко. Просто стои върху кожата, щот има фактор. Постепенно си попива и ми е добре на кожата, не е опъната, раздразнена, не боли, не сърби, предпазва си от слънцето. Става си за основа. Само че трябва по-малко количество, щот първите дни редовно не преценявах правилно колко е нужно и имаше половин час, в който бях бяла, длед като го сложа. Супер добре омекотява, определено.
    Интересно. Аз си търся да изпробвам основа, макар че още си държа на Магнезиевото мляко. Ама ще видя - спряла съм се на базите на Катрис и на Гош.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    тръгна със злобните коментари...
    ама нали, аз кво казвах
    то малко ма много злобно тва ю ес ем еф

Здравейте!
    Аз реших, че тази година искам сама да си направя банския по един модел, който не мога да намеря да се продава. Та, въпроса ми е откъде мога да си купя ликра (или както се казва плата на банските)?

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Здравейте!
    Аз реших, че тази година искам сама да си направя банския по един модел, който не мога да намеря да се продава. Та, въпроса ми е откъде мога да си купя ликра (или както се казва плата на банските)?
    Много ли държиш да го изработиш сама? поръчай го на шивачка, тъкмо тя сама ще си набави материалите. Дори и сама да го шиеш, пак можеш да се допиташ до някоя позната в тази професия. Но предполагам във всеки голям магазин за платове ще има и от тази материя.

Да, по принцип мислех да го сътворим аз и майка ми, защото реално не е нищо сложно като изработка (просто никога и никъде не съм виждала да продават такъв тип горници иначе щях да си купя и да я дооправя).
    Ще постна снимка на въпросната горница, която съм си харесала, ако някой е срещал може да ми даде линк (но въпроса за ликрата също е актуален още, защото ми се иска да я поръчам - не ми се обикаля по магазините да търся).

https://www.instagram.com/p/BF9Uq5Vqs39/ обаче ще искам да е телесно на врата със светлосини камъни, бяло на бюста и долница в телесен цвят. Звучи много лятно. ;d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си