- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Това всъщност са различни видове паста, които си готвиш. На вид са като обикновените спагети и техните разновидности, но имат доооста по-малко калории и предполагам са малко по-различни на вкус.
http://ask.fm/iwwkaa
Благодаря, зайке.
Препоръчайте добър дерматолог в софия.
Не знам къде да го постна, но тук често се хвали корейска козметика, а точно открих български сайт.
ХОП!
Някой ако случайно е поръчвал и знае, да сподели мнение.
Аз малко се разочаровах от всичко корейско и не знам дали бих пробвала нещо тяхно, особено козметика.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Значи в сайта Holika Holika Soda Pore Cleansing Foam е 26,50+4,70 доставка, а в Ибей е 12,90 всичко. Ако не знаех как се пазарува бих предпочела да се науча вместо да давам почти 10 лева отгоре.
Препоръчайте ми дневен крем за млада кожа на досгъпна цена, да е лек и хидратиращ, да не стои мазно и да има фактор, с колкото по-малко вредни съставки, толкова по-добре.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
аз имам много по-куриозен случай
едно нещо от тука от официалния представител е 95лв +5лв доставка
от ибея го взех за 27лв с доставката
вярно че 2 пъти ме лъгаха ма ми връщаха парите и аз пак го поръчвах от друг
и дори да е фалшиво просто е най-качествения фалшификат който съм виждал и съм си много доволен
когато тая бг фирмата ми каза цената им пращах 2 гневни имейла как може да са такива олигофрени и да работят на 100 процента печалба и да си измислят такива цени и им снимах това което си взех от ибея даже и ги хейтвах
Нищо не съм набелязала, споделих кво засякох във фбто. Не знам що тръгна със злобните коментари...
Едит: Крема на Балеа с нещо-си (хвърлих кутията) за през деня ползвам аз. С 15ти фактор е, ако за него говориш, дивергенте. И аз си го ползвам вместо основа и е добра алтернатива, но трудно си попива баш заради фактора. Моя е този за суха и чувствителна кожа, но има и за смесена и мазна май. И нещо първоначално бая ме пощипа, но после много се заобичахме. А, и си блести бая...
Последно редактирано от tori : 05-30-2016 на 23:49
Не, няма блясъчко. Просто стои върху кожата, щот има фактор. Постепенно си попива и ми е добре на кожата, не е опъната, раздразнена, не боли, не сърби, предпазва си от слънцето. Става си за основа. Само че трябва по-малко количество, щот първите дни редовно не преценявах правилно колко е нужно и имаше половин час, в който бях бяла, длед като го сложа. Супер добре омекотява, определено.
Здравейте!
Аз реших, че тази година искам сама да си направя банския по един модел, който не мога да намеря да се продава. Та, въпроса ми е откъде мога да си купя ликра (или както се казва плата на банските)?
Да, по принцип мислех да го сътворим аз и майка ми, защото реално не е нищо сложно като изработка (просто никога и никъде не съм виждала да продават такъв тип горници иначе щях да си купя и да я дооправя).
Ще постна снимка на въпросната горница, която съм си харесала, ако някой е срещал може да ми даде линк (но въпроса за ликрата също е актуален още, защото ми се иска да я поръчам - не ми се обикаля по магазините да търся).
https://www.instagram.com/p/BF9Uq5Vqs39/ обаче ще искам да е телесно на врата със светлосини камъни, бяло на бюста и долница в телесен цвят. Звучи много лятно. ;d