.
Отговор в тема
Страница 427 от 436 ПървиПърви ... 327377417423424425426427428429430431 ... ПоследнаПърви
Резултати от 10 651 до 10 675 от общо 10898
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Айде, стига спам на тази хубава тема. Поредния трол със свободно време. Имаш си кофа за тази работа, стига вече.
    Лозанова, не аз започнах спама.
    Edit: Аз ще си изтрия коментарите, защото M**** също прави така. По този начин LoadRunner ще продължи да ме мисли за M****.

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Няма какво да налазвам.

Мега фен Аватара на Зайче..
    https://bg.strawberrynet.com/skincar.../29193/#DETAIL
    Използвал ли го е някой? Или поне знаете ли от някой дали върши работа?
    Мисля, че е идеален за моя случай, защото както вече казах кожата ми е мазна, но ако използвам прекалено агресивни продукти започва да се бели, но продължава да стои мазна, т.е. трябва ми точно нещо такова - което хем не е прекалено агресивно и не изсушава, и хем обиращо излишното мазно от кожата.
    Знам, че има момичета, които правят ревюта на продуктите, които използват, така че ако някой се сеща за ревю на този продукт, нека ми го изпрати (аз също ще потърся, но все пак ако някой се сети).
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    https://bg.strawberrynet.com/skincar.../29193/#DETAIL
    Използвал ли го е някой? Или поне знаете ли от някой дали върши работа?
    Мисля, че е идеален за моя случай, защото както вече казах кожата ми е мазна, но ако използвам прекалено агресивни продукти започва да се бели, но продължава да стои мазна, т.е. трябва ми точно нещо такова - което хем не е прекалено агресивно и не изсушава, и хем обиращо излишното мазно от кожата.
    Знам, че има момичета, които правят ревюта на продуктите, които използват, така че ако някой се сеща за ревю на този продукт, нека ми го изпрати (аз също ще потърся, но все пак ако някой се сети).

Ъъъ не съм ползвала и не знам как действа но от опит ти казвам залагай на нещо по-евтино защото съм сигурна че това нещо,колкото и да е скъпо е менте.Всеки има различна кожа и не знаеш как ще ти подейства...най-добре си е да отидеш на козметик и да ти предложи не скъпи продукти,които премахват мазната кожа и предовратяват пъпките,както има и домашни маски които лесно може да си направиш у дома.

Предпочитам да залагам на по-висок клас продукти, ако трябва да съм честна. Не искам да звучи надуто или надменно, но просто ги предпочитам.
    Не ме кефи идеята да си правя домашни маски (не казвам, че са лоши, но не искам да ги правя и да ги използвам).
    Не разбирам защо да е менте?

Защото съм купувала скъпа козметика и като евтината никаква работа не върши.Освен трябва да разучиш марките козметика,които наистина са качествени и да залагаш на тях а това не става с ровене в интернет,защото ще се объркаш още повече с негативни и положителни коментари.По-горе ти написах да се консултираш с козметик или най-хубаво с дерматолог.

Не съм съгласна, че скъпата козметика не върши работа. Използвам малко по-висок клас козметика (смисъл не казвам, че е висок клас, а че не е от най-ниския), например Clarins, Clinique, La Roche-Posay, Chanel, CND, Victoria's Secret, Uriage (това са все марки, на които си имам по нещо в момента, освен La Roche-Posay - използвах крема, но свърши) и съм в пъти по-доволна от сравнително по-евтините марки.
    Нямам време да ходя по дерматолози точно лятото, а козметиците в града ми хич не са надеждни.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    В ягодката нещата не са менте, много странен сайт са ми, но поне досерга не съм чула някой да се е оплакал, че нещата не са оригинални. На кожата ми са й се отразявали най - лошо скъпи продукти и затова ги избягвам
    Какви неща имаш на VS?

От козметиката им имам няколко гланца само. Симпатични са, малко лепкави, но за излизане са супер. Иначе от тях имам 2 нощници и 2-3 несесера.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ягодката е добър сайт за някои продукти. Сега е много хвален от блогърки и влогърки enzo.bg, просто защото им предлагат да си изберат продукти, които да рекламират (без пари, разбира се) и кой би отказал да си вземе скъпите мечтани продукти и после да направи ревю. Иначе там марки като Real Techniques, Bobbi Brown, MAC са на доста достъпни иначе цени, тъй като казват, че ги вземат директно от Чехия или Швеция май беше и заради това не оскъпяват, тъй като нямат разходи за доставчици и т.н. Колко е така, не знам. Аз съм си заплюла четките на Real Techniques, наистина са хубави. Аз ги пробвах в Мориа и ми харесаха, макар че там вървят около 25 лв. за Foundation Brush, което е нормално - в enzo.bg да са 5 лева по-евтини, ама като сложиш доставката - мда. Но пък по-добре, отколкото да чакаш от чужбина 2 седмици. Но все пак не бих дала май толкова пари за четките, затова съм се спряла на Elf.

П.П. - Мале, аз в каква посока отидох... Та общото ми мнение е, че не е окей да се поръчва козметика от интернет, тъй като поне в София (разбираемо), има магазини, където можеш да отидеш и да си купиш.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Варна
    За това, където казват, че скъпите марки са менте, и аз не съм съгласна. Да, за себе си мога да кажа, че съм си намирала много бюджетни неща (един вид дрогериен вариант на скъпите марки) и ми е вършело прекрасна работа. Но това не означава, че скъпите марки не вършат своята работа.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Продуктите ги предлагат парфимо и не е нещо велико, но е готин начин да се пробват някои нови неща.
    В ензо по едно време беше станало нещо уникално - професионалния ми шампоан струваше 12 лева за литър, същото и с маските. И разбира се, че си купих лъм 6-7 бройки

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Продуктите ги предлагат парфимо и не е нещо велико, но е готин начин да се пробват някои нови неща.
    В ензо по едно време беше станало нещо уникално - професионалния ми шампоан струваше 12 лева за литър, същото и с маските. И разбира се, че си купих лъм 6-7 бройки
    Малко ме съмнява цялата работа. ;д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз даже бях питала във форума дали всичко е ок Сега са завишили и те цените, но преди наистина се чудех как няма да са ментета при положение, че като мирис, цвят, консистенция и ефект върху косата ми са еднакви като тези, които съм вземала от златна рибка. И доставката беше супер дразнеща. По едно време имаха някаква промоция за безплатна доставка, питах над колко лева - 160.

Град
    Варна
    Е, много ясно, че доставката ще е над определена висока сума и именно в този случай го правят, за да направиш високи покупки. То не само с този сайт е така, ами и с почти всички други български. Точно една влогърка прави такива клипове с разлика между менте и оригинал. И наистина на пръв поглед е почти незабележимо и чак когато го поръчаш и го получиш, чак тогава може да видиш. Аз заради това отбягвам да поръчвам козметика от интернет. Просто не го ли видя на живо, някакси нямам доверие.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    ще ме извините за спама в красивата ви темичка но

Просто не го ли видя на живо, някакси нямам доверие.
    с абсолютно всичко е така

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    ще ме извините за спама в красивата ви темичка но

с абсолютно всичко е така
    Нещо искаш да ми кажеш или?

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Нещо искаш да ми кажеш или?
    да
    искам да ти кажа че каквото и да си купуваш (не само козметика) е по-добре да го видиш и купиш на живо защото в интернет лесно може човек да се заблуди

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    да
    искам да ти кажа че каквото и да си купуваш (не само козметика) е по-добре да го видиш и купиш на живо защото в интернет лесно може човек да се заблуди
    Според мен повечето пъти е сигурно, естествено зависи и от източника де.... в западна европа се спукват да пазарят от amazon и ebay

Момичета, някоя виждала ли е такъв тип тампончета за лице из България?

( https://www.facebook.com/Juniperseed...0312912374011/ )

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Пише че снимката не е на разположение в момента.

Някой ползвал ли е гел топ лака на Есенс и наистина ли издържа толкова?? Търся свестен топ лак, който да задържи лака ми по-дълго. Досега ползвах Опи, но пак се лющи на 3тия ден :\

Град
    Варна
    Казват, че тези на Голдън роуз са много добри, също и на Есенс. Гел топ лака не съм ползвала, но ползвам топ лака на Есенс от почти 4 години. Като цяло много го харесвам, моя лак издържа 5-6 дена. Но съм чувала добри отзиви и за ГР и за Есенс.

Мега фен Аватара на divergent
    Взех си гел топ лак на ГР и от вторник насам маникюрът ми не е мръднал, а ръцете ми често имат досег с вода и препарати, обещаващ изглежда.

Здравейтеее. А пък на мен днес ми сложиха мигли косъм по косъм и въпроса ми е дали е нормално да си чувствам очите леко изморени? Не ме сърби, не ме боли, нищо не ми пречи, но си чувствам очите леко натежали и изморени - очаква ли се това да мине и изобщо дали ще е от миглите? Не успях много да се наспя, та си мисля, че може и заради това да е. Ще следя да видя как ще е, но за сега си чувствам очите малко странно, не както, когато нямам нищо. Някое момиче, ако си е слагало да каже как е било при нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си