.
Отговор в тема
Страница 429 от 436 ПървиПърви ... 329379419425426427428429430431432433 ... ПоследнаПърви
Резултати от 10 701 до 10 725 от общо 10898
    Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    какво е това график сърч
    и аз това се чудя... проверих в гугъл и не разбрах какво е но пише че го има още от 2014г.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Правите си фейсбук на английски и в търсачката пишете примерно photos of lqlqlqlqlq и ви излизат всички тагнати снимки които са публични или са скрити

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Правите си фейсбук на английски и в търсачката пишете примерно photos of lqlqlqlqlq и ви излизат всички тагнати снимки които са публични или са скрити
    зависи как са скрити снимките
    ако са направени само приятели да ги виждат
    няма проблем и всеки друг да стигне до тях
    плюс това не е нужно да се пише нещо в търсачката
    достатъчно е да има име в нея, тя ти дава различни
    варианти да търсиш

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    това с поверителността е вярно
    но се и виждат доста снимки които ппц трудно ще намериш ако не знаеш кой с кого е приятел че после да ходиш да ги търсиш при него
    и при мен търсачката явно е по-различна трябва специално да напиша photos OF и после малко да ровя за facebook id за да ми излязат тагнатите иначе излиза някаква смесица между всички които носят това име и са качили снимка

anonymous990763
    Guest
    това с поверителността е вярно
    но се и виждат доста снимки които ппц трудно ще намериш ако не знаеш кой с кого е приятел че после да ходиш да ги търсиш при него
    и при мен търсачката явно е по-различна трябва специално да напиша photos OF и после малко да ровя за facebook id за да ми излязат тагнатите иначе излиза някаква смесица между всички които носят това име и са качили снимка
    Всичко това можеш да го направиш направо във фейсбук.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    а ти къде мислиш че го правя?

anonymous990763
    Guest
    а ти къде мислиш че го правя?
    Моя грешка. Прочетох друго.

някой знае ли къде мога да намеря резервна глава за тази четка
    http://usa-cosmetica.com/drugi-produ...ion-Toothbrush
    купих я от тук преди време, но в момента нямат глави, щели да зареждат чак след 10 дена, а не ми се чака толкова...
    *по аптеките и магазините няма, проверила съм , тази четка била само за американския пазар

Мега фен Аватара на tori
    Колежки, една мацка ми остави шампоан от Немската балеа за доизразходване, но е половинест и скоро ще се наложи да си купя нова опаковка. Представлява една синя бутилка ежедневен шампоан, мирише много хубаво на нещо тропическо, уж е лимитиран и представлява жълтеникаква течност някаква. Много го харесах, но въпроса е има ли го и в България и къде сте го засичали? Дори да не се води ежедневен, пак бих била доволна, стига да мирише на същото яко нещо вътре. :3 Май е с манго и/или кокос ама не съм сигурна, а сега не мога и да проверя, защото не е наоколо.
    Също така ще съм особено доволна, ако има и маска/балсам със същия аромат. <3
    Мерси предварително.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    .
    http://4.bp.blogspot.com/-dZy1tVsYPI...s1600/IMG_9708
    Това ли е?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от xpucuto Виж мнението
    Не, не е. Но все пак се оправих - купих си мляко за коса без отмиване точноо с тоя аромат където го показваш. Явно тва нещо, където търсих, не се предлага в БГ.

Търся филм - не е от близките години (мисля). Става въпрос за някакво кралство, в което има закони и принцът задължително трябва да се ожени, но за благородничка (а той харесваше май някаква слугиня - поне така си мисля, но може това и да не е точно така). Та... появява се някаква вещица, която се възражда от огъня и омагьосва принца да се ожени за нея. След това не си спомням какво се случваше, но в по- късен етап хората май разбраха, че "кралицата" е зла и потеглиха с кораби някъде на север, където беше страшен студ, за да намерят как да я унищожат. Стигнаха до нещо като храм и някаква богиня даде на въпросната слугиня "студа", който може да унищожи злото(огъня). Май се предаваше с целувка и тя го предаде на принца, а той на злата и така я унищожи. Накрая мисля, че принца разрушава законите, които май бяха изписани на камък. Моля ви помогнете ми, защото търся този филм от страшно много време

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Привет искам да отслабна с 3-5 кг без да качвам мускулва маса. Съвети някакви?

Разделно хранене

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от desi_chubi Виж мнението
    Търся филм - не е от близките години (мисля). Става въпрос за някакво кралство, в което има закони и принцът задължително трябва да се ожени, но за благородничка (а той харесваше май някаква слугиня - поне така си мисля, но може това и да не е точно така). Та... появява се някаква вещица, която се възражда от огъня и омагьосва принца да се ожени за нея. След това не си спомням какво се случваше, но в по- късен етап хората май разбраха, че "кралицата" е зла и потеглиха с кораби някъде на север, където беше страшен студ, за да намерят как да я унищожат. Стигнаха до нещо като храм и някаква богиня даде на въпросната слугиня "студа", който може да унищожи злото(огъня). Май се предаваше с целувка и тя го предаде на принца, а той на злата и така я унищожи. Накрая мисля, че принца разрушава законите, които май бяха изписани на камък. Моля ви помогнете ми, защото търся този филм от страшно много време
    Пиши в тоя раздел http://www.teenproblem.net/forum/for...ика-и-ТВ

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Привет искам да отслабна с 3-5 кг без да качвам мускулва маса. Съвети някакви?
    Брой си калориите, аз така отслабнах с 2-3 килограма... айде че не ми се пише пак на дълго и на широко.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    аве, какво мислите за ел. четките за зъби? или ми препоръчайте някоя наистина издръжлива, защото изкарвам по седмица макс :д

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    аве, какво мислите за ел. четките за зъби? или ми препоръчайте някоя наистина издръжлива, защото изкарвам по седмица макс :д
    Зависи за какво ги ползваш, мила !

Мега фен Аватара на LoadRunner
    не си купувай такава четка защото не измива зъбите и не се подвеждай по американските филми
    купувай си нормална, значи като си купиш ел четка поне като малък имах и след няколко месеца като се износи и поне тая мойта си беше едно цяло и нямаше как да и се смени главата
    пък деа знам сега може да са по фантастични

Нали си купих прахосмукачка преди много месеци, някои ще помнят
    Та от както си купих прахосмука да кажем 7 месеца, от същия ден си търся и хепа филтър за нея
    сега до днес не съм намерил нито в целия интернет нито в технополис където Я продават още и е на пиедестал сложена даже, и все викат "аааа, ми те свършили" пък аз всеки път си оставям телефоня да ми се обадят като имат, което значи че не са имали никога филтри
    Taurus Panamera silence 4.0
    който ми намери филтър ще го черпя
    (и в ибея няма) иам чувството че тоя прахосмук не съществува другаде освен в БГ

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    не си купувай такава четка защото не измива зъбите и не се подвеждай по американските филми
    купувай си нормална, значи като си купиш ел четка поне като малък имах и след няколко месеца като се износи и поне тая мойта си беше едно цяло и нямаше как да и се смени главата
    пък деа знам сега може да са по фантастични
    то тея могат да си сменят главите. въпросът ми е дали си заслужава, защото при мен обикновените се разпльокват много бързо и нз дали с електрическа ще е така.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Зависи за какво ги ползваш, мила !
    Даун, ти друго приложение ли си им измислил?

ел-а няма да ти хареса
    тва е, на мен не ми харесваше и не мисля че с нея може да се стърже както с обикновена
    обаче относно четките мога да ти кажа че най-удобни са не тея от един лев които са с големи глави а такива с малки глави, може и детски четки ма те не са много удобни щото на мен са ми къси
    и това дето говориш че за седмица ги скапваш е глупост, тука говорим за месеци не преувеличавай, всеки си има четка и знае
    дори и грозния, карай че я ползва веднъж седмично
    Последно редактирано от LoadRunner : 09-09-2016 на 19:09

не преувеличавам, ахах :д
    седмица, айде макс две и вече не става за нищо. преди си взимах по-скъпи с тая цел да са по-дълготрайни - йок. ся карам с евтинджоци и не виждам разлика.

седмица, айде макс две и вече не става за нищо. преди си взимах по-скъпи с тая цел да са по-дълготрайни - йок. ся карам с евтинджоци и не виждам разлика.
    по-скъпите просто имат по мек косъм или поне тия дето аз съм си взимал и да тия по-скъпите (аз си взимах с по-малка глава) са много удобни но са се сещам че верно заглаждаха косъма по-бързо
    а едвтините са твърди и по-дълго
    еми значи като си вземеш ел ще кажеш как е

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Same, полудявам. Ел. същата работа, защота пак ще натискаш (предполагам от натискане ги кривиш и ти)
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове