- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Правите си фейсбук на английски и в търсачката пишете примерно photos of lqlqlqlqlq и ви излизат всички тагнати снимки които са публични или са скрити
това с поверителността е вярно
но се и виждат доста снимки които ппц трудно ще намериш ако не знаеш кой с кого е приятел че после да ходиш да ги търсиш при него
и при мен търсачката явно е по-различна трябва специално да напиша photos OF и после малко да ровя за facebook id за да ми излязат тагнатите иначе излиза някаква смесица между всички които носят това име и са качили снимка
някой знае ли къде мога да намеря резервна глава за тази четка
http://usa-cosmetica.com/drugi-produ...ion-Toothbrush
купих я от тук преди време, но в момента нямат глави, щели да зареждат чак след 10 дена, а не ми се чака толкова...
*по аптеките и магазините няма, проверила съм, тази четка била само за американския пазар
![]()
Колежки, една мацка ми остави шампоан от Немската балеа за доизразходване, но е половинест и скоро ще се наложи да си купя нова опаковка. Представлява една синя бутилка ежедневен шампоан, мирише много хубаво на нещо тропическо, уж е лимитиран и представлява жълтеникаква течност някаква. Много го харесах, но въпроса е има ли го и в България и къде сте го засичали? Дори да не се води ежедневен, пак бих била доволна, стига да мирише на същото яко нещо вътре. :3 Май е с манго и/или кокос ама не съм сигурна, а сега не мога и да проверя, защото не е наоколо.
Също така ще съм особено доволна, ако има и маска/балсам със същия аромат. <3
Мерси предварително.
Търся филм - не е от близките години (мисля). Става въпрос за някакво кралство, в което има закони и принцът задължително трябва да се ожени, но за благородничка (а той харесваше май някаква слугиня - поне така си мисля, но може това и да не е точно така). Та... появява се някаква вещица, която се възражда от огъня и омагьосва принца да се ожени за нея. След това не си спомням какво се случваше, но в по- късен етап хората май разбраха, че "кралицата" е зла и потеглиха с кораби някъде на север, където беше страшен студ, за да намерят как да я унищожат. Стигнаха до нещо като храм и някаква богиня даде на въпросната слугиня "студа", който може да унищожи злото(огъня). Май се предаваше с целувка и тя го предаде на принца, а той на злата и така я унищожи. Накрая мисля, че принца разрушава законите, които май бяха изписани на камък. Моля ви помогнете ми, защото търся този филм от страшно много време
Привет искам да отслабна с 3-5 кг без да качвам мускулва маса. Съвети някакви?
Пиши в тоя раздел http://www.teenproblem.net/forum/for...ика-и-ТВ
аве, какво мислите за ел. четките за зъби? или ми препоръчайте някоя наистина издръжлива, защото изкарвам по седмица макс :д
не си купувай такава четка защото не измива зъбите и не се подвеждай по американските филми
купувай си нормална, значи като си купиш ел четка поне като малък имах и след няколко месеца като се износи и поне тая мойта си беше едно цяло и нямаше как да и се смени главата
пък деа знам сега може да са по фантастични
Нали си купих прахосмукачка преди много месеци, някои ще помнят
Та от както си купих прахосмука да кажем 7 месеца, от същия ден си търся и хепа филтър за нея
сега до днес не съм намерил нито в целия интернет нито в технополис където Я продават още и е на пиедестал сложена даже, и все викат "аааа, ми те свършили" пък аз всеки път си оставям телефоня да ми се обадят като имат, което значи че не са имали никога филтри
Taurus Panamera silence 4.0
който ми намери филтър ще го черпя
(и в ибея няма) иам чувството че тоя прахосмук не съществува другаде освен в БГ
ел-а няма да ти хареса
тва е, на мен не ми харесваше и не мисля че с нея може да се стърже както с обикновена
обаче относно четките мога да ти кажа че най-удобни са не тея от един лев които са с големи глави а такива с малки глави, може и детски четки ма те не са много удобни щото на мен са ми къси
и това дето говориш че за седмица ги скапваш е глупост, тука говорим за месеци не преувеличавай, всеки си има четка и знае
дори и грозния, карай че я ползва веднъж седмично
Последно редактирано от LoadRunner : 09-09-2016 на 19:09
не преувеличавам, ахах :д
седмица, айде макс две и вече не става за нищо. преди си взимах по-скъпи с тая цел да са по-дълготрайни - йок. ся карам с евтинджоци и не виждам разлика.