- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Абе имам една тениска дето си я харесвам ма има една много грозна "избродирана" емблемка 2 на 2 см на лявата гърда (знаете, все едно емблемка на адидас както стои ма тая е няква тъпа) и искам да я скрия с няква друга емблемка примерно.
Ма как се казват тия текстилни емблеми ако така могат да се нарекат изобщо и от къде се купуват и дали ще стане при положение че съществуващата емблема е шита смисъл направо са си избродирани 2 букви както и да е , по-важното е от къде да си купя емблемка на найк или адидас примерно да ми я зашият върху другата.
Някой четящ да е експериментирал с Keto диета?
Или да е чувал от приятели/приятелки/колеги нещо?
въпрос 2
кво кафе пиете и от къде мога да си купя хубаво кафе (изключвам тези стандартните нова бразилия, чибота, алабала, пакетирани масови кафета)
Аз пия от години нескафе, обаче не знам колко е полезно това, може би е вредно но не съм проучвал за щетите
някой ако знае нещо да казва (за нескафето, по 2 си пия на ден)
ще пробвам, знаех преди години един за копчета, дано е още там
мех, нескафето просто е пълно със захар, затова никой не го пие (образно казано, много хора го пият, и аз го пиех)
имам предвид, че искам нещо като Caveman coffee или bulletproof coffe, ако някой знае някоя такава фирма
аз за лавацата знам, че е прехвалена и не е толкова добра, колкото се води
http://kafemania.bg тук може да разгледаш или да отидеш на място, от асортимента им са ми хвалили illy и davidoff
отделно от кафетата там, може да проучиш karoma, от което има интересни видове и parana, опитвала съм няколко от тях на едно място и ми харесаха, но не помня точно кои, както и това от едно време inka fe, то даже е евтино, води се детско (не защото е със захар) и също е интересно, харесвам го и си го съхранявам в буркан и прилича на хероин :/ хаха
Последно редактирано от galaxy29 : 09-24-2016 на 21:23
+1 глас за давидофф, но то е скъпо или поне по-скъпо 14лв за 100гр а това е двойно на нескафето щото 250гр нескафе е 13лв
(говоря за гранулираните защото нямам кафеварка)
инка кафе е най-гадното кафе на света
бабите го пият принципно
а колкото до нескафето, чел съм нещо си че е вредно и е гмо ма то всичкото кафе е гмо
а инстантните не са много полезни ма тва ше си го оставя за домашна, а безкофеиновото е вредно за хора с високо кръвно
Последно редактирано от LoadRunner : 09-24-2016 на 21:27
имам и глас от едно детенце, дето гледах лятото и му правих от него на капучино, така че печеля
Последно редактирано от galaxy29 : 09-24-2016 на 22:15
Пийте топъл шоколад, същия ефект има.![]()
както и от майка ми, на която и правих на фрапе
аз лично го обичам топло с малко вода и малко мляко на капучино и студено на фрапе пак с малко вода и мляко и лед, но само с вода мисля, че го опитах и не ми хареса
Последно редактирано от galaxy29 : 09-24-2016 на 21:53
и гледай ти да не усетиш пресечен кабел около врата си
мислех да ти се отзова на въпроса свързан с нескафето, но духай, духай си кафенцето