- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Само да ви кажа, че тази спирала я имам и в мини, и в оригинален размер- минито нищо, че е 2мл, стига за аадски много време, но спиралата не е нищо особено.Аз искам червилото на Ланком, някоя от вас има ли представа какъв цвят е?
Fizzyg, това на Клиник не е готино-като кафеникав гланц е, а се води нюд. Бях постнала снимки преди, моето го подарих на една приятелка и не мога да видя номерчето вече, но не става ... другото(в лилавата гилза) е по-добрият вариант според мен.
Последно редактирано от PullMeCloser : 04-04-2013 на 10:12
Everything changes, but beauty remains ...
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Грацията с червилото на Ланком за кой месец е? Има ли шанс да си я взема още?
Актуалното списание е със сета на Ланком и другите 3 вариянта
Edit: PullMeCloser,щом е така май и този път ще се размина със Грация-та,ако не ми хрумне нещо друго,разбира се :Д
Последно редактирано от fizzyg : 04-04-2013 на 12:50
Някой ползвал ли крем за лице дневен, хидратиращ със SPF на Нивеа, виждам имат два вида- аква сензейшън и мойсчъринг (нещо си, иска ми се първия щото е по-лек обаче SPF има само този за суха кожа според сайта им, дали и NORMAL SKIN има това предимство, тъй като моята кожа е нормална, приемам предложения и за други кремове от които сте доволни.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Аз имам някои въпроси ;д
1.Правя реферат и го пиша в Word с шрифт 14, та като го отпечатам нормални ли ще са буквите... нямам принтер да видя как ще са
2.Някой знае ли с какво се занимава Бетани Мота? От доста време се чудя и като видях, че е била на KCA и.. ясно ми е че е гуру в youtube ... абе тва момиче ходи ли на училище :д
Май имаше още ама сега не мога да се сетя
Аз си взех Грацията със сета на Ланком. Спиралката още не съм я пробвала, но преди имах в оригинален размер такава (само че Hypnose Doll Eyes, а тази е Hypnose Star), но предполагам, че и тази ще е хубава. Иначе червилото ми идва малко в повече розово, но пък е издръжливо и хидратира. Като цяло мисля, че това е най - добрият вариант.
Не ходи на у-ще. Занимава се с влогването и awesomeness tv. Напуснала е у-ще, защото е била тормозена. http://www.youtube.com/watch?v=DC_jLPEF2Gg
^^ Ако те устройва за София - на метрото на Вардар, откъм 3та градска изхода. Иначе и аз на 100 места преди това търсих - само спиралата на Орифлейм. Даже с червилата не видях да има никъде.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Нещо, което да действа бързо при леки изгаряния на кожата? Не е страшно, просто кожата е по - зачервена, преди ден го видях.
Целият град обиколих да търся сета на Ланком днес. Намерих всички останали подаръци, но не и това.
Утре продължавам издирванетo. ;w;
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
С какъв цвят обувки и чанта да съчетая рокля цвят светлосиньо http://assets.bulevard.bg/attachment...jpg?1336571931 (такъв цвят),роклята има сиви камъни по нея...изключвам сивото,щото според мен комбинацията няма да стане много готина(нищо няма да изпъква),исках много тъмно синьо,но ми е адски трудно намирането на аксесоари в такъв цвят..
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Абсолютно сребристо.
http://image.shutterstock.com/displa...s-98281031.jpg
Нещо такова според мен.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Със сребристо си го представям много как да го кажа .. "убито",всичко някак си ще се слее
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Някой поръчвал ли е нещо от този сайт ? www.aliexpress.com
YSMF, силно хидратиращ крем. Ако майка ти или баба ти имат нощен крем, можеш да намажеш с него.
mimeto_0o0o, 14 е голям шрифт. Стандартният е 12. Зависи с какъв шрифт точно пишеш, защото примерно ако използваш Bookman или Comic Sans ще изглеждат бая огромни.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.