- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Купих си портмоне в такъв цвят
с какво да го съчетая ?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^Ооо,тоя цвят го обожавам.
С едни платформи в същия цвят си го представям,ако можеш да намериш![]()
За Бетани
Имало едно момиче, което я тормозело, обиждало, казвало й, че е ugly, общо взето аз разбрах психически тормоз, не мисля, че е имало физически. Тя е била много подтисната и искала да промени нещо в живота си, което ще я накара да се вземе в ръце и учи у тях.
То това ясно, ама ако не мога да намеря кво правяС бежово дали ще си ходи - това спорихме с една приятелка :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=...15%3B171%3B132 аз пък имам такова портмоне-ярко цикламено и го съчетавам с ярко цикламен пролетен шал и стои много добре. Може би и ти или някакъв шал,или някакъв друг елемент в същия цвят.
Ама какво общо имат портомената с тоалета не знам... По-скоро да са съчетани с чантата(което пък не е нужно), а не с обувките или шала, няма абсолютно никаква логика.
Everything changes, but beauty remains ...
Аз също много се интересувам от нея и също през лятото чрез нея научих бая английския, като за моята крехка възраст мога вече да си го говоря свободно. Най-обичам, когато ми е скучно да си пусна някой стар клип, защото там говори повече за себе си. Много интересен човек ми е, ако мога да я опозная по-добре, ще бъде много хубаво, но къде тоз късмет
Винаги ще има такива завистливи хора.Да, в youtube.Ето ти 22 епизод примерно - http://www.youtube.com/watch?v=3I8AYSLswsQ
Последно редактирано от strawberry88 : 04-05-2013 на 19:20
Ами искам малко да повнеса цвят в дрехите си ..с чантата да, но за мен чанта и обувки винаги трябва да са съчетани, тоест трябва или да си намеря обувки и чанта в същия тоя цвят, или да намерия подходящ различен цвят за съчетаване , което беше въпроса ми :Д и питах за бежово дали ще стане.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз мисля,че става въпрос за по-големите портмонета,тип clutch http://cdn102.iofferphoto.com/img3/i...t-bag-e665.jpg , което да си го носиш самостоятелно. С бежово мисля,че ще е добре,ама зависи кой нюанс ще намериш/избереш. Аз обаче си стоя зад същия цвят винаги,макар че е леко претенциозен точно този.
Нещо такова е, без Шанелското лого :Д аз ходя винаги в два цвята и ако този е акцентът, дали бежовото е подходящо за допълващ, или някой друг .. иначе ясно, че най-добре да намеря нещо в точно тоя цвят, ама тея синьо-зелени нюанси са най-трудни за улучване![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ще ми препоръчате ли подходящ крем или маска против акне (моята кожа е смесена-в зоната на челото е по-мазна а на бузите и брадичката е по-суха) нещо по-приемливо до 10 лв но да е ефективно-благодаря предварително)
nor4eto99 Аз също много я харесвам и се интересувам от нея и също много искам да я опозная и просто ей така да си поговорим. Как по-точно започна да я разбираш? Аз се опитвам все повече и някои неща ги разбирам.. обаче много искам да говоря свободно и аз
а btw на колко си че чак крехка възраст :Д
strawberry88 Така е![]()
13, аз и преди си го разбирах английския, но някак сега го затвърдих. Иначе тя като говори за нещо нали го показва, като се гримира показва къде и как и с какво и говори същевременно. Иначе английски и от песни може да се научи.. Аз много меся български с английски, никога не мога да говоря без за изтърся думичка на чуждестранния език
Искам да си взема годжи бери. Някаква идея дали има по обикновените супермаркети или трябва да търся в био магазин?
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
http://inews.bg/%D0%9B%D0%B0%D0%B9%D..._i.276446.html някой да е пробвал?
Каква е цената на кокосовото масло в био магазин? По-добре ли е от там да си купя?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en