- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
JoLLiE92, беше казала, че имаш ексфолиант или гел (не помня) на Орифлейм и с дистрибуторската отстъпка ти дошла цената на 2.69 май беше. Да не става въпрос за Есеншълс?
![]()
и ако е това действа ли? Идва ми с дистрибуторска отстъпка 2.69 едното на мен и им се чудя. Попринцип мислех да си взимам Pure Skin серията, защото имам половината продукти от серията и съм страшно доволна, обаче пък ми идват на 4.54 - почти двойно от Есеншълс-ите, та затова се чудя. Че толкова неща съм си харесала от сегашния каталог, че направо не знам..
![]()
Второто е моето. Като е 3.50 - на мен ми идва на 2.69Препоръчвам ти второто, аз и аз мислех да си купя двете, но прочетох за първото мнения, че не е нещо особено и е просто като тоалетно мляко, а такова си вземам за по-малко от 2.69
Това Pure Skin аз не съм пробвала, тъй като нямам грам проблеми с кожата, но съм чувала добри отзиви за тях. Да видиш ти следващия каталог ..... има една УНИКАЛНА чаша за разнасяне по пътя на Liselotte Watkins, за която се чудя дали да прежаля някой лев
И още нещо имаше аксесоаресто, което много си харесах от другия ... и гел за мигли .. просто ме заболя сърчицето.
![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Понеже все още го нямам каталога следващия, можеш ли да погледнеш дали има матиращия крем, ексфолианта и гела на серията Pure skin, в този каталог са на страница 33, да добиеш представа как изглеждат, но в този няма гела.
МНОГооо ще съм благодарна,ако ми отговорите на тези въпроси
За УНСС-пише прием с оценка от основен предмет от изпита или ДЗИ...ама не пише кой е основния предмет..смисъл кои предмети ги водят основни в УНСС ох..и справочниците им само в София ли се продават или може и тук в книжарницата да си го намеря..
Ако може да ми даде някой линк към специалностите,които приемат без изпит в СУ за тази година..
Иии засега май това![]()
УНСС прием с каква специалност? То е различно за всяка специалност до колкото знам.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Последно редактирано от JoLLiE92 : 04-07-2013 на 17:08
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Педя над коляното е. по мен, чисточерна, с леко ръкавче - http://www.electricfrenchie.com/asse...main-close.jpg такъв ръкав,ама не е същата роклята.
Златисто не ми звучи добре,не е мой тип цвят.
maDamn
И аз, и аз. Приятелките ми пробваха това ексфолиантче и бяха потресени как за 2.69 върши такава работа и сега искат и те :Д при моята компания странното е, че всички сме консултанти на Орифлеймедната е на 12%, другите не гонят нива, но аз доста си поръчвам за себе си
кеф ми е да изпробвам новите неща и даже мислех да правя блог за тях
и следя баш промоциите, даже после ми се карат като не съм казала, че си поръчвам уникално якото червило за 3лв примерно намалено от 15
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз се чудя дали да си взема едно червило на 3.00лв с намалението.. Не, че нямам много червила
Ама 100% ще си взема козметичната лента за маски и въобще като си мия лицето, на 2.23 е с отстъпката
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Термалната вода на Висши е добра,за почистване и овлажняване на лицето.След нея става много мекичко.
На 19 страница някое. Bright Pink или Soft Pink, може и някое друго. Е как такса обработка? Сестра ми (тя е дистрибутора, а аз се възползвам) плаща само 3.00лв доставка, май. Сегашният продукт вместо такса обработка е гланц за устни.
Дам. Те са хубави продуктите, ама в повечето случаи е гланц или червило, което аз не ползвам кой знае колко много, а имам вече милиард.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://aptekadara.com/product/19185/...eri-250ml.html имам душ-гела, има ли такъв лосион за тяло? Mирише божествено!!!!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Имам леко тъп въпрос
Искам да купя на майка ми един панталон. Обаче как да разбера какъв номер носи тя? Знам и' килограми и височина, но нямам тук такава позната - та да дойде с мен да премери. Мислех си варианта да взема нейн панталони да меря с него. Но в момента тя си е у нас постоянно, пък и да и ровя в нещата и' да и "крада" панталона, за да и купя друг хич не ми се вижда логично
голяма дилема направо. Не знам просто дали всички панталони (заради марката, материята и производството) биха стояли добре.
Варианта изненада накрая може да отпадне и да дойде с мен, което е все едно на ти пари и си го вземи ти. Щото дори аз да харесам дадем модел, веднага ще разбера дали и тя го харесва или не, и дали си избира друг и етц. И става че съм дала пари на майка си за подарък хаха. Кофти.
Трябва ми алтернативно решение до сряда вечерта :Д че в четвъртък смятам да ходя да го купувам.
Някой ползвал ли е това http://2.bp.blogspot.com/-6Ji5A439ML..._cream_rgb.jpg ? Трябва ми само за стягане на кожата, не търся намаляне на обиколката. И дали го има в DM?
Магазините тук не правят такива далавери. А ако ми бяха познати сигурно щеше да стане номера. Пък най-малкото на чужд език пазарлъци няма да мога да правя :Д Иначе проблема идва главно от там че мама е висока и слаба и тоест е с дълги кракаАбе ще гледам да се оправя някак :Д може да свия някой панталон от тила с дрехите :Д