- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
нещо такова иии по-ярко
http://www.adorama.com/images/300x300/RO388.jpg
nude или нещо контрастно - коралово/розово, например?
Давай с епилатора. И мен ме беше страх, обаче сега само с него ги махам. Ако толкова не можеш да изтраеш, махни половината от едната, половината от другата и си остави другата част за следващия ден :д Ама трябва да са къси като цяло.
и аз за нюд си мисля, но не мога да си намеря такива, каквито искам
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...HIZQ1jPzD0oong
някъде в интернет нещо? български сайт.
ще ти го напиша на лично : )
и без бял хляб и газирано.Купи си една опаковка Нова Бразилия, не си заслужава да хабиш хубаво кафе за това.
monroe999 аз ги махам с епилатора, но ти препоръчвам следната тънкост - първо си мини краката, после ръцете и накрая като си посвикнала на болката - там.![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 04-11-2013 на 15:58
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами .. не :Д ама трябва да НЕ Е нескафе все пак .. даже може да отидеш в кафе-магазин и да си вземеш от най-евтиното, като кажеш да ти го смелят по-едро.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Купи си някакво кафе просто, може и от наливните, или пък едро смляно за по-голям ефект. А аз хляб и газирано съм неспособна да спра, така че ще си ходя с целулита.. Той е малко засега, няколко чертички.
Момичета, искате ли да отворя нова тема ,,Продавалник'' където да го обсъждаме и най-вече да качваме снимки на дрехите ни, козметиката ни и въобще всичко оттам? Аз ги наснимах, но няма къде да ги кача, пък и мисля, че ще е интересно. Какво ще кажете?![]()
МОМИЧЕТА
Край.
Беше ми приятно да си пишем, но в най-скоро време смятам да се застрелям. Или пък да скоча от някъде. Не знам, не съм го решила още.
Нали ви се оплаках за стриите по бедрата? Мислех си, че това е най-лошото нещо, което може да ми се случи, докато не започнах 90дневната диета. Една приятелка я завършва сега на 15ти и ми каза, че доста са ѝ се смалили гърдите, минала е един размер надолу. /така де, тя няма за какво да се оплаква, сега е чашка Ц/. Е, при мен мина вече почти месец от диетата и аз започнах да чувствам старите си сутиени леко широки. /засега е само леко, дано така да си остане/. Е да де, ама аз сега съм 75Б и си мислех, че ако мина на А, това ще бъде най-лошото нещо, което може да ми се случи.
Докато току що не забелязах, че започват да ми се появяват стрии по гърдите. Съвсем мънички, светло лилави, наподобяващи венички. Е да, ама не са венички!
Адиос от мен, бяхте приятна компания като за форум.
*Днес си купих масло на Икаров за стриите, препоръчаха ми го. Молете се да съм хванала тия гадове навреме и маслото да ми помогне, защото иначе аз бански НЯМА да облека.
^ Боже момиче,по-спокойно.
Аз какво да кажа като въобще нямам гърди и най-малките размери сутиени
са ми широки.Ами нищо не мога да направя,такъв и ми е гена и се надявам
поне още малко да пораснат,че да има нещо.И аз имам стрии и по-бедрата
и по-гърдите.При някой се махат след като свалят килограми (казвали са ми
го няколко момичета).Просто продължавай да си тренираш и ядеш здравословно и
не се панирай толкова за такива неща защото има къде-къде
по-големи проблеми в тази сфера специално.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
По-добре здравословно тегло, отколкото наднормено и стрии. А стриите се получават от прекалено бързо отслабване/надебеляване/, така че сама си прави изводите.
Не е болка за умиране, не знам що толкова си се филмирала, чак бански няма да слагаш. Ако искаш не си лягай и с мъж вече на светло, гаси лампите.
А аз какво да кажа като по принцип нося 65 B?![]()
Не се притеснявай за такива глупости, никой няма да забележи.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мажи ги с нещо, дано се оправят. И спокойно, не е такава болка за умиране, поправимо е. А това, че отслабват и гърдите... какво да се прави... и аз отслабнах 5кг, но не с диета, а просто някак си ги израснах сякаш и отслабнах и в бюста. Но така се харесвам повече..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Тези с бандерол са легални, тези без обикновенно са контрабандни, като тея дето преди продаваха циганите на колхозният пазар ( може и още да продават не съм се интересувала ). Иначе за друга разлика няма, цигара като цигара, и от двата вида съм пушила, все тая.
И аз съм в клуба на малоцициестите - 75B
И аз винаги първо отслабвам там, съвсем нормално е.
Днес съм се "боядисала" цялата в лилаво, но за мое съжаление открих, че нямам нито един светло-лилав лак. Да ми препоръчате млечно лилавичко на прилична цена?
http://www.teenproblem.net/forum/sho...%BA%D0%B8-HELP
може ли помощ![]()
ayaa_, и аз съм имала този проблем, но за съжаление не знам как да ти помогна...
Поуспокоих се малко за това със стриите. Купих си масло на Икаров и ще се мажа обилно. Пише, че помага и при вече появили се стрии. А дано.
Момичета, какво да правя с косата си? Много цъфти :// Подстригах се преди седмица, но пак нацъфтя ... а нито я изправям, нито я къдря... само сешоар използвам, също така слагам от време на време маска, а след всяко измиване слагам балсам...