- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
^Flormar мисля,че имат подобен,но не съм сигурна.Дано не се лъжа. Разгледай технитеЗа номер не мога да те ориентирам за съжаление.
Аз искам мнение за ружовете и пудрите на АртДеко![]()
Препоръчайте ми хубав лосион за тяло, но да няма миризма или поне а не бъде силна, защото и без това съм голяма разсипница на парфюми.![]()
Ако някой е използвал лосион на Нивеа, би ли казал дали добре хидратира кожата?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Има един син на Нивеа- той е уникален.
Everything changes, but beauty remains ...
Преди да пусна тема,момичета знаете ли колко струва професионален грим в MAC, the mall?
благодаря .
ммм..доста :д спомням си, че преди време една приятелка даде 120лв за гланц и молив за устни от там ... пък не са кой знае колко по-различни от обикновената и по-евтина козметика :д
Маслото на Икаров за нокти помага ли ?
Давам 150 лв и ме гримират и ми дават продукти без да плащам?!
Някаква идея за района на Варна къде могат да ми разпечатат плакати?
Би трябвало в книжарниците, копирните центрове ...
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
някой ползвал ли е 2в1 гела и маската на NEUTROGENA? някакви мнения?![]()
1.64 съм и съм 66.5 килограма. На зелено у-ще съм началото на юни имам по-малко от 2 месеца за да отслабна някакви идеи ( на голямото междучасие съм забялязала,че ям защото уроците са ми тъпи ама как да са и интересни забога) някой да ми даде идея с какво вкусно и хранително( за 4 часа) да заместя крокито.А най- лошото е че и в 6;30 и 9;30 ям. А през лятото и ваканцията съм на вечеря,филиика и сладолед. Има голяма разлика,нали?Е може ли някой да ми даде идея?
Дап, и аз знам,че е 150 щото преди си правих някви глупости там и после си израх едни неща и не ми искаха пари.
Мерси много.
ХОРА
няма да повярвате какво ми се случи само преди 10 минуткиDDDD
вървя си аз към вкъщи с една приятелка и по едно време се чува някакво мяукане, ама звучеше като стара, дебела котка... нали се сещате, че те малко по-различно мяукат?
Тааа, чуваме ние това мяукане и се оглеждаме, но около нас котка просто няма. При което забелязваме, че срещу нас ходи някакъв стар човек ии моята приятелка седи такава и вика 'боже този човек ли мяука' и в същото време отново се чува това мяукане и като да не повярвате, този наистина мяукашееее :ддддд щях да умра просто :дддддддд ииии започваме да се смеем такива с нея ама продължаваме да си говорим за нещо различно от мяукането и този ни доближава и ни вика 'има ли нещо? защо се смеете, а?' и ние седим такива 'ами защото си говорим' и той 'ааа, говорите си смеейки се? нещо ме излъгахте' и си тръгна и продължи да мяука, съсипах се да се хиля, даже я ударих с чадъра без да искам, защото започнах да се гърча от смях, умрях просто
*смях си се аз, ама ако бях сама, щях да се насера от страх, хахаха
е много грубо от твоя страна, франзелке
в момента на саркастична се правиш, но ако беше там, щеше и ти да се смееш.
пък и идеята ми не беше да ви разсмея, а да споделя какви ненормално хора се разхождат по улиците в моя квартал
Всеки ден срещам ненормални хора, повярвай ми, плачевно е...
То и тук ги има, но на мен не ми е смешно, а тъжно... Болен човек, а му се смеете..
Момиче ^^
оф, направо ме отказвате да пиша по форуми.
смеем се, не се подиграваме, има разлика. просто ситуацията беше нереално дебилна, още съм в шок
ееей, човек да не взема да ви сподели нещо -.-
*под 'дебилна' нямам предвид наистина 'дебилна', просто беше ненормално, странно, абе както искайте си го разбирайте. само не ме нападайте
Не е казал никой, че се подигравате. Не е хубаво да се смее на болен човек...
Замисли се ако тоя човек ти беше дядо и се разхождаше и некви му се смеят.. Нямаше ли да хванеш поне едната за косичката и да й поразтъркаш лицето в бордюра ?
Грозно нещо сте направили, никога не може да сте сигурни дали няма да се случи и на вас да не сте с всичкия си като станете на годинки.. И да ви се смеят на вас като невидели.
Момиче ^^
О, хайде моля ви се.. Все едно нямаше да ви стане смешно, ако бяхте в нейната ситуация. Не казвам, че е било правилно, но и вие прекалявате. Като почнат всички в тоя форум с това псевдо-съжаление направо ми прилошава.
Пффф зависи аз имитирам коза и овца ама не значи че съм болна ако е е разлигавил ( ако все още има такива хора на земята )
Окей, пожелавам ви един ден да ви се смеят и на вас така.![]()
Момиче ^^