- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Арганово масло или масло от шеа. Те са точно за изтощени коси и краища.
Или на лореал проф. митик ойл. Много позитивни мнения има,но лично не съм го пробвала. Погледни това: http://www.maquilab.blogspot.com/201...ythic-oil.html
За зачервяванията много ми помога термалната вода на Avène.
За изсушени краища определено препоръчвам масло от жожоба! На мен ми помогна много!
Мога ли да си направя това на коса 4 пръста под раменете и как?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Това можеш и на къса коса, каре примерно
Правиш рибена кост, и измъкваш свободен кичур отдолу. Просто който знае основната плитка, рибена кост и тази с четирите, дето не и знам името, може да прави всичко друго![]()
На каква марка е маслото от жожоба,което ползвате?
Може и аз да го пробвам ако има ефект,
защото краищата ми цъфтят много бързо.
аз предпочитам сухи стикове, Dove най-много ми харесват
Най-доброто нещо е мъжкият гел Жилет. Прекрасен е, бих го изпила, ако можех :ДД
Единственият минус, който далеч не е малък, е голямото количество алуминий. Но... това е компромис, който лично аз съм готова да направя.
А добър ден от мен, малко ви бях поизоставила, че съм супер натоварена тези дни ..
http://1.bp.blogspot.com/-3208jPGm06...0/IMG_6426.JPG този зеленият е страшен, любим ми е. Има го и в миниатюрна версия, така че си вземи такъв, за да пробваш
иначе, щом така сме тръгнали, и аз искам снимка :Д
Калориите, които пътечките във фитнесите показват,че си изгорил, вярни ли са ?
^^ Ще пратя по-късно снимки, малко нямам нормални, ама...
Ох, пак имам питане :Д Имам едни пантофки от миналата есен, които са носени известно време, но никак не са се отпуснали,адски са твърди и ми разраняват краката... какво да ги правя, че да се поотпуснат малко?
Everything changes, but beauty remains ...
Занеси ги на обущар да ти ги отпусне.Ако са от естествена кожа най-добре.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
За разширяване на обувки знам, че се получава с пликове вода, които се слагат в обувката, и след това се замразяват. Това се прави само при обувки от естествена кожа.
Някой използвал ли е фдт Essence soft touch mousse? В една тема в БГ мама го хвалеха. Днес ходих до DM и го пробвах - на ръката стоеше добре, но на лицето ми стоеше брашнено. Дали самият продукт си е такъв или тестерът е бил стар.
![]()
Уф, велур са, затворени са, нямам идея дали е естествен... Нещо, което става за всичко и да е изпробвано.... :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Има разни спрейове за разширяване на тесни обувки, предполагам можеш да си закупиш такъв от магазин за обувки. На мен приятел ми беше услужил с такъв и горе-долу помогна, но не много, понеже обувките ми са от изкуствена кожа. Каза, че от пикадили си го бил взел, така че сигурно се продават и в по-голямите вериги магазини.
Препоръчайте ми каква кола маска да си взема и ако може да ми обясните как се прави самата смес? За ръцете ми трябва.
За ръцете на мен са ми най-удобни лентичките на Дева. Няма излишно плескане![]()
А аз да питам за цялото тяло /бях питала ама пуста памет/. Срам ме е да ходя при козметик, да ме пита човек защо, а не се надявам да имам уред за фотоепилация.