- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Няма ги още, дано се появят. Bлогърките толкова много ги хвалят, и аз толкова много ги искаммм![]()
Ох, много яки изглеждат.Дано ги има скоро.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Абе мацки, някоя от вас може ли да ми препоръча масло за масажи? Не съм ползвала такова нещо никога, та ако може някоя да сподели мнение.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз ползвам кокосовото на Логона![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
КАто видях полата веднага ми изникна коралов или тюркоазен потник![]()
Зависи за какъв тип масажи : релаксиращи,отпускащи мускули,при натоварвания,подхванващи кожата?
Аз имам едно олио на Веледа(струва към 25 лв) ,което ползвам след спорт или когато усещам кожата си 'скована',а и търся омекотяване :
В моя блог съм писала за него и приложила снимки. http://coquelicotta.com/?p=6084
на голдън роуз има
Пак съм азЩе споделите ли как поддържате кожата на подмишниците си бяла? Какъв дезодоран/стик и тн използвате? Моята седи някак по-тъмна и гледах в youtube избелване със сода, ама при мен няма ефект. Чух, че може и с картофи обаче малко странно ми звучи?! Иначе ходя на кола или с епилатора минавам, ексфолирам, всичко е ок, гладка ми е кожата, но е тъмна. Мисля да си сменя дезодоранта, че от години съм с 2-3 на Нивеа и може от тях така да става. Предложения за избелване?
![]()
Последно редактирано от xagonyx : 05-04-2013 на 18:29
florescentia
Серозно? :Д
Защо ти е да е непременно бяла? Предполагам, че там ти е естествената кожа на тялото, защото не хваща никакъв тен.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Е, не искам бяло като сирене, но искам да е като останалата кожа, а не да седи все едно е бръсната.![]()
florescentia
Издирвам спортен сутиен - гладък, къс и да придържа на място. Нещо като това
В магазините за бельо има ;п
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
В джъмбо има подобни.. Сутиен с една правоъгълна лента отпред е това което имам аз, добре придържа () Но има и многооо други видове
Ex, че сте. Момичето иска да накара нейния да й направи кефа, вие питате с каква цел са масажите :д
Хващай бебешко олио :д
побъркали сте се съвсем вече, някой като попита за цвят, друго не му предлагате...не приличат на всичко тези светове...тъмно кафяво, мляко с какао, тъмно синьо /морско райенце даже/
YSMF, мацката на снимката има нормален сутиен отдолу, едната презрамка се вижда даже...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Търся си евтино червило ( макс 5 лева, другите от по-висок ранк не са ми точно по джобчето), с добра пигментация, да не мирише на ацетон или душ гел, да няма вкус на сапун, да издържа дълго време и да хидратира.. Идеи?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
7 лева ли е? Бях наскоро до дм и там беше 9 лв, което за мен си е скъпичко. А най-близкото лили е баш на майната си (час и половина път) Имам едно голдунроузко червило, което е като намазан сапун с цвят по устата![]()