.
Отговор в тема
Страница 71 от 436 ПървиПърви ... 216167686970717273747581121171 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 751 до 1 775 от общо 10898
    Ми в началото си е кофти и на мен им беше спечено . Ама сега вече не ми прави впечатление . А пък и резултата после е много добър.

Джоли ето като това
    http://amritalab.eu/img/custom/Powerpro_big.jpg

Само че нейното е оп стар модел . Върши работа но трябва мноог разправия и прецизност .А и си боли . При козметичката просот си лежиш и докато се сетиш че ще те заболи и си готова .

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Ами мисля, че тя говори за патрончета с кола маска, които се слагат в нагревател или греша?
    Иначе живот и здраве се надявам и аз да отида на фотоепилация, но то си е до късмет вече

Аз си му викам машинка
    И аз имам планове за фотоепилация ама няма да е въобще скоро
    Иначе най-голямата щуртия са онези кремчета

е то това нещо само стопля кола-маската, за да е по-удобно и да изглежда по-професионално :Д иначе и без него може.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Емм незнам нейното си е нещо като уред купуват се лентички . Маже се с уредчето и се маха с лентичката .
    Не знам точно не съм сигурна
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-08-2013 на 08:29

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Уреда затопля маската, вътре се слага патронче. Една братовчедка не знам как си я правеше колата маска, но после се оплака, че има синини ;д

Е то за тва най-добре на козметичка

да бе, в тоя уред се слага такова, каквото си е купила YSMF и уредът ти го стопля равномерно, вместо ти да си играеш .. това е :Д иначе има едни баш-уреди, които използват течна кола-маска в кофи :Д но те са прекалено скъпи за домашна употреба.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Някъде през зимата на 2012 година бях прекалила с яденето на сладки изделия и в следствие на това ми се появиха пъпки на задника.аз имах навика да се завирвам в печката в следствие на това че прекаляно близко седях май че изгори пъпките или нещо от този софт и те се превърнаха в петна.Въпросът ми е какво да ползвам че да се оправи тази част защото доста грозно седи?

http://www.exess.bg/slunchevi-ochila...c2-detail.html какво мислите за тези очила

Че са безбожно скъпи? Че не си заслужава? Че точно този модел ,,бъбреци'' го има навсякъде? Ако толкова много държиш да са скъпи ( ) Купи си от тези дето се използват за риба с незнам си какво покритие по 30лв са. Има и такива модели. Моите лично са много евтини от Кауфланд и си ми вършат работа. Такива са като тези, които си постнала.

Супер фен Аватара на tonssy
    ^ Защо да не си заслужава, ако са качествени и има възможност да си ги купи?? Да си развали очите с очила за 15 лв. ли?

На мен не ми харесват.

цената не е проблем(все пак като ги сравниш с някой модел на рей бан), въпросът е дали са качествени по критериите, които са дадени

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    ^ Защо да не си заслужава, ако са качествени и има възможност да си ги купи?? Да си развали очите с очила за 15 лв. ли?
    Еми 100лв за очила не са ли малко множко? А и как така да си развали очите? То, всъщност, дори и тези по-евтините да не предпазват толкова много, то тогава е все едно да си без тях. Наистина не разбирам каква е логиката да се развалят, ако не защитават добре, просто не защитават. Имало е лета, в които съм си ходила без очила и не са ми се развалили очите, дори и да не са имали защита.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Еми 100лв за очила не са ли малко множко? А и как така да си развали очите? То, всъщност, дори и тези по-евтините да не предпазват толкова много, то тогава е все едно да си без тях. Наистина не разбирам каква е логиката да се развалят, ако не защитават добре, просто не защитават. Имало е лета, в които съм си ходила без очила и не са ми се развалили очите, дори и да не са имали защита.
    И доста по-скъпи от 100 лв има.
    Не е "просто не защитават", защото си слагаш нещо, през което окото ти гледа. Може да се получи някакво изкривяване на зрението, главоболие (на близък роднина му се е случвало). Доста от очилата, които се продават са например без УВ защита, която всъщност е най-важна.

NJ, мисля, че характеристиките им са добри
    Последно редактирано от tonssy : 05-08-2013 на 13:00

Понякога евтиното излиза скъпо.
    Това, че твоите не са се развалили, не значи, че няма да се развалят (чукам на дърво да не стане).

А за очилата не мога да преценя така. На някои им отива, на други изобщо. :д
    Момиче ^^

Ако имах пари в излишък бих си купила, ама като нямам ще се задоволвам с по-евтини А да ми предложите добър ББ крем на Гарние, или Нивеа, или Алверде дали има? Или някоя по-разпространена марка, че в забутания ми град неща на Ив Рош, Ивостин и такива няма и да видиш...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

Зеницата ти се отпуска, защото очилата лъжат окото, че е затъмнено и защитено. Но всъщност не е и по тоя начин се преебава окото, защото навлизат ултравиолетови лъчи от невидим спектър.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ох, това звучи ужасно... Ама като нямам пари да си купя качествени... Иначе още се чудя за добър ББ крем.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Че са безбожно скъпи? Че не си заслужава? Че точно този модел ,,бъбреци'' го има навсякъде?
    Безбожно скъпи?Явно не си чувала за наистина скъпи очила. А относно бб кремовете - не си взимай според мен.Тези не са добри, които ги изброи, а то няма много в България. :Д Защо не си вземеш тониращ крем или коректор и пудра?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Препоръчайте ми хубав тоник за лице. Кожата ми е суха,но в последно време бих я нарекла смесена:Д
    чувствителна,доста

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Безбожно скъпи?Явно не си чувала за наистина скъпи очила. А относно бб кремовете - не си взимай според мен.Тези не са добри, които ги изброи, а то няма много в България. :Д Защо не си вземеш тониращ крем или коректор и пудра?
    Попринцип ползвам коректор и пудра, но коректора ми скоро ще свърши, а много ми харесва, а не мога да го намеря никъде в града А какво е тониращ крем? И още нещо, чудя се каква вода за уста да си взема? Нямам конкретни проблеми със зъбите или с венците, но просто искам за още по-добро почистване и за добър дъх. Ако си взема Пародонт Актив ще ми навреди ли при все, че нямам проблем? Четох, че най-добре за такива без проблеми вода за уста с билки, но не знам коя има.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Препоръчайте ми хубав тоник за лице. Кожата ми е суха,но в последно време бих я нарекла смесена:Д
    чувствителна,доста
    Според мен най-доброто нещо, което можеш да си вземеш е розова/лавандулова вода!Качествени, разбира се! ;д

Слънчевите очила без защита са пълен ужасТ. По-добре без от колкото да си развалите зрението. И аз ви съветвам да си купите от оптика, за да знаете поне за какво плащате.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си