- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Ми в началото си е кофти и на мен им беше спечено . Ама сега вече не ми прави впечатление . А пък и резултата после е много добър.
Джоли ето като това
http://amritalab.eu/img/custom/Powerpro_big.jpg
Само че нейното е оп стар модел . Върши работа но трябва мноог разправия и прецизност .А и си боли . При козметичката просот си лежиш и докато се сетиш че ще те заболи и си готова .
Ами мисля, че тя говори за патрончета с кола маска, които се слагат в нагревател или греша?
Иначе живот и здраве се надявам и аз да отида на фотоепилация, но то си е до късмет вече![]()
Аз си му викам машинка![]()
И аз имам планове за фотоепилация ама няма да е въобще скоро
Иначе най-голямата щуртия са онези кремчета
е то това нещо само стопля кола-маската, за да е по-удобно и да изглежда по-професионално :Д иначе и без него може.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Емм незнам нейното си е нещо като уред купуват се лентички . Маже се с уредчето и се маха с лентичката .
Не знам точно не съм сигурна
![]()
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-08-2013 на 08:29
Уреда затопля маската, вътре се слага патронче. Една братовчедка не знам как си я правеше колата маска, но после се оплака, че има синини ;д
да бе, в тоя уред се слага такова, каквото си е купила YSMF и уредът ти го стопля равномерно, вместо ти да си играеш .. това е :Д иначе има едни баш-уреди, които използват течна кола-маска в кофи :Д но те са прекалено скъпи за домашна употреба.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Някъде през зимата на 2012 година бях прекалила с яденето на сладки изделия и в следствие на това ми се появиха пъпки на задника.аз имах навика да се завирвам в печката в следствие на това че прекаляно близко седях май че изгори пъпките или нещо от този софт и те се превърнаха в петна.Въпросът ми е какво да ползвам че да се оправи тази част защото доста грозно седи?
http://www.exess.bg/slunchevi-ochila...c2-detail.html какво мислите за тези очила
Че са безбожно скъпи? Че не си заслужава? Че точно този модел ,,бъбреци'' го има навсякъде? Ако толкова много държиш да са скъпи () Купи си от тези дето се използват за риба с незнам си какво покритие по 30лв са. Има и такива модели. Моите лично са много евтини от Кауфланд и си ми вършат работа. Такива са като тези, които си постнала.
^ Защо да не си заслужава, ако са качествени и има възможност да си ги купи?? Да си развали очите с очила за 15 лв. ли?
цената не е проблем(все пак като ги сравниш с някой модел на рей бан), въпросът е дали са качествени по критериите, които са дадени
Еми 100лв за очила не са ли малко множко?А и как така да си развали очите? То, всъщност, дори и тези по-евтините да не предпазват толкова много, то тогава е все едно да си без тях. Наистина не разбирам каква е логиката да се развалят, ако не защитават добре, просто не защитават. Имало е лета, в които съм си ходила без очила и не са ми се развалили очите, дори и да не са имали защита.
![]()
И доста по-скъпи от 100 лв има.
Не е "просто не защитават", защото си слагаш нещо, през което окото ти гледа. Може да се получи някакво изкривяване на зрението, главоболие (на близък роднина му се е случвало). Доста от очилата, които се продават са например без УВ защита, която всъщност е най-важна.
NJ, мисля, че характеристиките им са добри![]()
Последно редактирано от tonssy : 05-08-2013 на 13:00
Понякога евтиното излиза скъпо.![]()
Това, че твоите не са се развалили, не значи, че няма да се развалят (чукам на дърво да не стане).
А за очилата не мога да преценя така. На някои им отива, на други изобщо. :д
Момиче ^^
Ако имах пари в излишък бих си купила, ама като нямам ще се задоволвам с по-евтиниА да ми предложите добър ББ крем на Гарние, или Нивеа, или Алверде дали има? Или някоя по-разпространена марка, че в забутания ми град неща на Ив Рош, Ивостин и такива няма и да видиш...
Ох, това звучи ужасно... Ама като нямам пари да си купя качествени... Иначе още се чудя за добър ББ крем.
Препоръчайте ми хубав тоник за лице. Кожата ми е суха,но в последно време бих я нарекла смесена:Д
чувствителна,доста![]()
Попринцип ползвам коректор и пудра, но коректора ми скоро ще свърши, а много ми харесва, а не мога да го намеря никъде в градаА какво е тониращ крем?
И още нещо, чудя се каква вода за уста да си взема? Нямам конкретни проблеми със зъбите или с венците, но просто искам за още по-добро почистване и за добър дъх. Ако си взема Пародонт Актив ще ми навреди ли при все, че нямам проблем? Четох, че най-добре за такива без проблеми вода за уста с билки, но не знам коя има.
Слънчевите очила без защита са пълен ужасТ. По-добре без от колкото да си развалите зрението. И аз ви съветвам да си купите от оптика, за да знаете поне за какво плащате.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en