.
Отговор в тема
Страница 73 от 436 ПървиПърви ... 236369707172737475767783123173 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 801 до 1 825 от общо 10898
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Не съм от Варна и не мога да ти помогна, но не е ли малко късно?Едва ли ще има свободни часове...
    ахъм Абсурдъъъъъъ да намериш. Иначе за гримьор - Маруся мисля ,че е най-добра. Що не видиш в грабо имаше едни оферти за пакети за абитуриенти, щото иначе никакъв шанс
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    В грабо няма..поне в момента.. Ох, хора не ме отчайвайте така де..моля ви
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Добре, момичетата от класа ти кога си запазиха час? Не си ли говорите?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    В театъра
    Момичетата от моя клас и те правят всичко в последния момент.. За прически и грим нищо не сме си говорили ..май май
    Тя роклята ми още не е готова, аз за грим мисля.. Божееее :х
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Добре бе как ще се сетите май месец средата,че нямате час за прическа и грим? Моите часове бяха запазени още от декември...

Град
    В театъра
    Еми, ей така.. Има най-различни хора. За мен пък е прекалено да се записва час и да се купува рокля септември/октомври/ноември/декември...
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

А какво толкова има да се гримираш сам? Аз си запазих час за маникюр и за прическа преди 2 седмици в много приятно и добре обзаведено студио.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Фен Аватара на Missky
    Град
    Sf
    OO,големи вълнения покрай бала За боядисване на косите ви съветвам наистина да отидете при човек,който си разбира от работата.Цветовете на кутиите почти никога не са така,както ни се иска да бъдат,няма смисъл да рискуваме.
    За грим - ако има финанси - гримьора,разбира се,ще ви направи кукли,но и самите вие да се гримирате (в ютуб има мнооого клипчета),пак смятам,че ще се получи.
    За омбрето на Лореал - моя приятелка се пробва(не се получи така добре,както на снимки из нета),а и се оплака,че косата й е станала суха като метла.За хубав повод като бал,не бих рискувала с експерименти с косата.

Сега се сетих,може да си направите(получите) и подарък за бала.Например тук http://coquelicotta.com/?p=8077 и тук https://www.facebook.com/permalink.p...1&notif_t=like

Супер фен Аватара на girl91
    И аз бях закъсняла доста със запазването на час за грим. При повечето известни и добри гримьори и фризьори часовете покрай баловете най-бързо свършват, но при мен не беше от голямо значение при кого ще се гримирам.
    Wwwooow, тръгвай по салоните и разпитвай имат ли свободни часове на определената дата... В днешно време има толкова много салони, трябва да си намериш някъде...

Hayashi, някои хора не умеят да се гримират. И прическа и маникюр може някой да си направи сам за бала, но не всеки е толкова сръчен.

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Еми, ей така.. Има най-различни хора. За мен пък е прекалено да се записва час и да се купува рокля септември/октомври/ноември/декември...
    Не бих казала. Аз държах прическата да ми я прави професионалист, защото всички сме наясно колко некадърници има и как покрай баловете си вдигат няколкократно цените на нищо отгоре. Защо да не си ги запазя по-рано? По-добре е отколкото после да отида в първия салон,който ми видят очите.

Мега фен
    Град
    <3
    ох.. чаках в рибата да им доставят термозащитния крем на Лореал, който искам от толкова времеее и май пак го нямаа (а са получили доставка тая седмица) и се спрях последно сякаш на това: http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAs...traight-300-ml защото е 300мл.. иначе си мислех за някой друг протектор на Лореал, ама са по 150мл..
    Някоя може ли да сподели дали този на Лакме е хубав, като се има предвид, че косата ми е слаба/изтощена/суха и не се задържа много, много права..
    Искам да е правичка като дъска..

Едит: или пък това? http://www.zlatnaribka.com/zashtiten...-i-tool-250-ml :33333 но е с фиксация..
    Последно редактирано от ShtrudeL : 05-10-2013 на 13:39
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Manhattan *
    Този с фиксацията си вземиии. Не съм ползвала на Лакме, но бих избрала от двата него
    Като си изправиш косата с пресата я духни със студената струя на сешоара,помага много. Моята коса винаги е права като дъска :Д пу пу пу :Д

Голям фен Аватара на monroe999
    някой ползвал ли е бебешкия мицерален разтвор на Биодерма?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Този с фиксацията си вземиии. Не съм ползвала на Лакме, но бих избрала от двата него
    Като си изправиш косата с пресата я духни със студената струя на сешоара,помага много. Моята коса винаги е права като дъска :Д пу пу пу :Д
    ама не искам заради тая фиксация да съм като с лак..
    И какво.. като я изправя цялата и накрая да я издухам със сешоар (със студено)? :3

Абе ти кога ще си пуснаш снимка на косата?

Едит: И чрез изправяне ли ти стои като дъска, или по принцип косата ти си е права? Ако е първото, каква е в естествен вид? :3
    Последно редактирано от ShtrudeL : 05-10-2013 на 15:23
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Добре бе как ще се сетите май месец средата,че нямате час за прическа и грим? Моите часове бяха запазени още от декември...
    ето те, аз какво им казвам .. :Д потвърди, моля моят беше през януари и беше от последните възможни .. иначе роклята си я загледах през октомври още преди да тръгна за рокли, после се тръгна едно дълго обикаляне и не погледнах никоя друга и я поръчахме презззз февруари някъде и в началото на април беше готова.
    п.с. Повечето ателиета за рокли правят отстъпка ако си я купиш преди НГ, а 15% на една рокля (поне толкова е в моето) не са малко пари.
    Hayashi точно ти би се справила прекрасно да се гримираш сама, но не и повечето от абитуриентките. Иначе, за мен е много по-добре да си направиш грима сам и съм го казвала и преди. Аз щях да се гримирам сигурно по-добре от моята гримьорка и вместо да и дам 50лв, щях да си купя качествени продукти, които да ми останат после.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    ама не искам заради тая фиксация да съм като с лак..
    И какво.. като я изправя цялата и накрая да я издухам със сешоар (със студено)? :3

Абе ти кога ще си пуснаш снимка на косата?

Едит: И чрез изправяне ли ти стои като дъска, или по принцип косата ти си е права? Ако е първото, каква е в естествен вид? :3
    абее аз с моя счупен фотоапарат,време ми е да си купя нов:Д нещо се е развалил пак,пък телфонът ми прави много ''яки'' снимки
    ама това не е такава фиксация бе д
    даам,пробвай да се изправиш и без да я пипап с ръце я издухай със студената струя:Д
    Моята коса е.. абе не мога да кажа чак чуплива,ама не е и баш права. средна работа :Д

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Някой поръчвал ли си е от тук продукти? http://www.zoya.bg/ Питам най-вече за продукти за коса. Надявам се, че няма проблем, че съм постнала сайта.
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Супер фен Аватара на BrainDamage
    От къде мога да си купя текстилна боя ? Смсл от какъв магазин .. идея нямам, а ми е спешно ;\
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

Слънчоглед?!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Office one superstore, аз поне мойта си я купих от там

Голям фен Аватара на Deni_028
    Ако използвам кола маска на краката дали ще ми остават онези точици? Попринцип краката си ги минавам със самобрасначка, уж хубава, с четири ножчета, но ми остават петънца. Та с кола маска ще остават ли?

Град
    Manhattan *
    Не,кола маската отстранява косъма от корена

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от stelkastel Виж мнението
    Някой поръчвал ли си е от тук продукти? http://www.zoya.bg/ Питам най-вече за продукти за коса. Надявам се, че няма проблем, че съм постнала сайта.
    Аз!Много бях доволна, пристигна ми доставката на следващия ден и нямам никакви оплаквания.Много са коректни.

Голям фен Аватара на Deni_028
    Не,кола маската отстранява косъма от корена
    А всички марки ли са качествини? И една опаковка от 20 бр. само за едно използване ли стига?

Град
    Manhattan *
    за ленти ли говориш? лично аз не ти ги препоръчвам, преди съм ползвала и не бях доволна сега си ползвам епилатор.
    По-добре си вземи кола маска на Жанкар мисля,че е хубава и отделно лентички.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си