- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Тотално некозметично, но... доволни ли сте от wildfire s?![]()
аз съм wildfire ,те са еднакви
еми зависи какво ти трябва ..:Д
камера-НЕ:Д
Не на всички марки са хубави.И едн опаковка зависи за къде ще я ползваш.От къде да знам по колко ползваш? :Д Би трябвало да ти стигне за цялото тяло, защото те са такива двойни - като ги отлепиш и стават 2 и ще са ти 40 общо.![]()
POLLINA, защо да купува отделно лентички?В кола маската на Жанкар си има такова, като руло май беше. :Д
и моята в началото беше добра,но.. :Д
иначе не е лош като цяло
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
И тук ще попитам. :Д Къде мога да намеря такова?Не знам ризка ли се нарича ,което да се връзва така?На много места съм виждала, но не се връзват. :д http://i.imgur.com/Xs8e7mY.jpg
^Oле,бях виждала подобна някъде,ама никакъв спомен къде точно. Ако се сетя ще пиша.
честно да ти кажа рядко се срещат точно такива,които да се връзват:Д
Но хората си ги носят така и без да има специалнии там.. такива неща![]()
Ако няма такива неща не може да се върже!Може да се носи само вътре в панталоните...или отвън.![]()
fizzyg, ако се сетиш пиши, моля те.
Момичета, моля за помощ.. Сестра ми има бал тази година, а още не си е купила ФДТ.. Вчера си купи един, но като го сложи все едно беше с маска, дори не й беше точния цвят и седеше на линийки.. Препоръчайте ми добър ФДТ на прилична цена за светла кожа спешно.
За бал е по-добре да си вземе някой качествен.Ти до колко пари искаш да ти предложим?И кака ти не го ли е пробвала тоя фдт, като го е купувала?Много марки имат светли тонове, кажи до колко пари.
Трябва ми траен черен молив, който не се размазва. Предложения?![]()
Някакъв хубав покривен течен коректор? Попринцип ползвам артдеко камуфлажа,ама искам да пробвам и течен![]()
Ами може би макс 20-30лв, не знам, не съм я питала. Каза, че го е пробвала, аз и казах да излезе на дневна светлина да види как и стои и после да се върне, но тя не го е направила и това е резултата.. Вчера пак имаше важна работа, свързана със завършването и и правих прическа, добре, че я накарах да си направи грим пробно по-рано същия ден, че иначе в последния момент щеше да се чуди како да направи.
Revlon Colorstay стига да има нейният цвят. Не стои като маска и има прилично до високо покритие в зависимост от метода на нанасяне. Ако си намери точния цвят да го взима без да се чуди!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Около двайсетина лева е.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Как се маха целулит??????
бягане, масажи, много вода, без тесто, газирано и ограничаване на захарта