- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
При всички случаи мястото трябва да го дезинфекцираш-няма как да не щипе... И после крем "здраве". Ще ми се друг крем да кажа, че ми звучи банално отвсякъде, но не се сещам за други
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Гадното е, че не мога да ходя, вече 2ри ден не съм на училище. Сега ще се мажа с йодасепт, крем 'Здраве' свърши.
o.O какво си си причинила на крака бе ???
как успя с епилатор?
Никаква идея как е станало, по едно време взе да ми пари и си казах 'мамка му, прецакала съм моторчето'. После си видях крака и се потресохПосле видях епилатора, но нямаше следи нещо да му е променено в пинцетите, за да захапе кожата.
и моя епилатор ме е хапал, ама чак толкова зверски..![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
момичета,в ДМ има едни лентички дето се слагат върху пъпка за определено време и тя изчезва .. ама не знам къде се намират,нито марка... някой може ли поне марка да ми каже и цена ако може ?
Моя явно е бил гладен.Сега съм си харесала лазерен епилатор, дано с него нямам такива проблеми.
благодаря много
Някой може ли дами каже сайт или магазин, в който има слънчеви очила с рамка сърце? Надявам се, че ме разбрахте...
Не с цветна рамка ами такава тънка метална.
Не съм кой знае колко опитна, но според мен за Golden Rose си имай едно наум, не мисля, че марката е много качествена. Купувала съм си спирала от там, сплъсти ми миглите.Целия ден се чувствах сякаш имам умряла муха пред очите, но не можах да махна сплъстилото се. И лак за нокти веднъж купих, беше някакъв кошмар.
ъм точно спиралата не е най удачния пример щото има огромно значение как нанасяш.. на мен миглите винаги ми стават хубави,когато съм със спирала ( а повярвай ми ползвала съм спирали от 3 и от 15-16-17лв) ... естествено с тези,които ми допада четката ( не казвам по-скъпите щото не винаги съм била доволна от скъпите) миглите ми ставаха супер хубави,но и други са ми вършили работа
Това е просто смешно. Лаковете им за нокти са от 552455 различни серии, последните 2-3 са просто брилянтни, а спиралите са прекрасни. Жълтата, която струва 3 лв извива уникално, а новата лъскаволилава е... нямам думи. Никога вече няма да си купя скъпа спирала.
На мен от спиралите на Голдън роуз ми сълзят супер много очите. Толкова хвалби съм чувала за тях, а така се разочаровах. От лаковете съм доволна иначе.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Предложете хубава пила за нокти. Тези хартиените ми се късат много бързо, ако някой е попаднал на свястна да казва. Стъклена не съм ползвала, хубави ли са?
Здравейте ! на 18.05.2013г с приятеля ми правихме секс и той свърши в мен . По принцип същия ден трябваше да ми дойде и 1 час след половия акт ми дойде . Има ли вероятност да съм бременна ? Ще помоля за бърз отговор , защото утре следобяд се пада 3тия ден и да знам дали да пия хапче .
Ами хартиените са най-добри, стигна да попаднеш на хубава пила. Около 1 месец използвам пила на O.P.I. с грубост 180 и съм много доволна. На магазини Лили също предлагат свестни хартиени пили, а колкото до стъклените - трябва да си много внимателна, защото попринцип се чупят лесно... каквото и да си говорим - хартиените са най-хубави и най-препоръчвани..
За тази ли става въпрос http://www.opi-bg.com/products/view/565 И от двете страни ли е еднаква, смисъл по-грубо и по-фино няма ли?
Препоръчайте ми хубава прозрачна пудра(?!) до 10-15 лв ?!
Ааа, и още нещо - къде да намеря продукти на Ревлон ???
Последно редактирано от katii : 05-20-2013 на 09:05
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
на miss sporty so clear, но не съм я срещала наскоро.
Аз имам въпрос: реших да си взема този епилатор http://www.riobeauty.co.uk/rio-hair-...laser-x60.html . В България ми го предлагат за 400 лева с гаранция 3 месеца. Да рискувам ли?
Мацки, някоя от вас ползвала ли е гривни против комари? Вършат ли работа найстина, че ми писна да ставам мезе за комарите.