- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Да ми е честитотрябва да им проверя съдържанието
Какво отива на тъмно синъо като това http://wellheregoes.files.wordpress....ng?w=211&h=281 ?
едно питане ..някой да знае козметик в Смолян че ся съм на гости пи дядо и баба иначе съм от Пловдив ще се връщам след 3 седмици и не ми се чака да ходя там иначе съм чувала за някаква козметичка , ама не много доволни от нея ... :3 благодаря
БлагодаряСлед една година може 2347678 пъти да съм си променила избора на цвят, но е хубаво да си имам на идея какво ще подхожда.
имам мъничко тъп въпрос,но ... ;д
скоро с купих нов епилатор и всичко добре,но мястото,което съм епилирала
после ужасно ми пари и ме боли когато го намокря (разбира се изчакала съм
доста време преди да го направя около 4-5 часа) и така е в продължение на няколко дни.
При подмишниците е още по-зле ,зачервяват се ,болят ,щипят когато пръскам парфюм.
може ли да се дължи на новия епилатор (филипс ако има значение и преди съм пробвала друг
на приятелка и нямах проблеми) или понеже когато бях във техномаркет
консултантката ме посъветва след епилация да не мажа никакъв крем,а
само със спирт да минавам(може би това не е достатъчно) и с какво мога да облекча тези болки,че не се търпят и ме е страх да не си направя някаква инфекция...
Как със спирт след епилация, бе ?!?!?!?!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Защо някой жени лъжат с "ти си ми втория" при положение, че не си ?
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Момичета, такива шапки да знаете къде се продават?) тип Swag - https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...63940833_n.jpg
^ не знам ,така ми каза консултантката ,слагало се,за да се избегне
появата на червени пъпчици пък и много момичета съм виждала да си слагат.
ама явно той ми дразни кожата,ще мажа с крем.![]()
Предложете подарък за класната... че направо не знаем какво да й купим
осми клас сме
Последно редактирано от mimeto_0o0o : 05-29-2013 на 14:01
Ние сме й подарявали хубава кожена чанта, сребърно колие и гривна. Мислили сме и за някакъв ваучер (за спа или някой козметичен магазин).
Накои предлагат някаква статуетка, за която аз не съм съгласна както и други от класа; аз рпедложих колие/гривна/обеци обаче тя пък не носела; искахме да се снимаме целия клас и да ни я изкарат и да я сложим в рамка.. еми аз си представях нещо по-голямо обаче много малка може да стане иначе целия клас бяхм съгласни и сега не знам... мисля си дали да не й купим някоя картина.. тя е учител по бълг. ез. и Литература (и по френски :д)... не знам давайте още идеи утре да предлагам
Ние на нашата класна и взехме екскурзия за двама до Балчик. Мисля че ще остане доволна.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
^Еее супер ама ние малко сме с ограничени, защото събираме по 5 лв., а засега имаме около 60-70 лв. което е жалко като с има впредвид че сме 31 човека, а класната толкова неща прави за нас ...
здравейте аз съм на 19 с моя приятел живеем заедно повече от една година а след нова година искаме да си имаме и детенце приятелят ми работи осигурява ни и двамата и имаме възможност да гледаме дете но нещата не се получават.Миналия месец ми закъсня с 5 дена направих си 2 теста от най-хубавите но бяха отрицателни. Вече втори ден ми закъснява ,сутрин ми се повдига от кафето и цигарите а до сега не ми се повдигаше от тях . Бих искала да попитам трябва ли да чакам да ми закъснее до 5 тия ден както миналия месец ми закъсня или може вече да съм бременна.Пробваме винаги и винаги свършва в мен .Миналата година ходих на гинеколог и нямах никакви проблеми. Не искам да си правя тест защото ми се струва че ще е рано и отново ще е отрицателен.Какво да правя .Дали съм бременна?
Ето други признаци които ми навяват мисълта че съм бременна :
-повдига ми се,лошо ми е
-попринцип не закусвам но днес закусих доста стабилно
-нервна съм променям си настроението много бързо
-когато пипна гърдите си ме болят струват ми се по големи от преди корема ми също (приятелят ми също го забеляза)
Хора, образовайте се малко преди да решите да имате деца. Симптомите, които си изброила повече ме навяват на мисълта, че ще ти идва отколкото че си бременна. Тези симптоми се проявяват поне след 4-тата седмица.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Момичето си държи на симптомите не я разочаровай сега и ти![]()
vij ko popitah kato chovek ........... koito ne razbira pita