- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
ок.. от месото мога да ям само пилешко да кажем по малко.. аз друго и без това не обичам.. ще видя..
но пишеше, че месото може да се замести с други неща и да не ти вреди това, че организма ти не го приема. Дори четох ужасни неща свързани с него, които не споменават в повечето статии за храненето..
както и прочетох неща, които не знаех, като например това, че не трябва да ядеш плодове като десерт, или да ги смесваш с други храни (които не са плодове ^), или че не е хубаво докато се храниш да приемаш течности (а аз винаги пия сок като ям) и т.н..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Щрудел - умно момиче се, не вярвай сляпо на всичко, което четеш из интернет, преди да прегледаш няколко различни достоверни източника. Колко изследвания има "против" консумацията на месо, толкова има и "за". Колкото отричат млечните продукти, толкова ги и хвалят. Някои боготворят веганството, за други е равно на самоубийство.
Опитвай нови режими на хранене като искаш, но не залитай рязко в крайности. Ограничи постепенно това, което смяташ за ненужно. Но имай предвид, че колко изключваш от менюто си, толкова трябва и да прибавяш. Стреми се към балансирано хранене, било с или без наличието на животински продукти. И най-вече слушай тялото си.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
4XCOKИ
Исках да ви го спестя, но вчера четох за бебе, което починало тъй като майката, която го е хранила е била веган. Също и за 12-годишно момиче, което страдало от заболяване на костите и докторите ѝ казала, че заради веганската диета костите ѝ са в състояние като на 80-годишен човек.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
По-добре едно дете да бъде до 18 вегетарианец, а после, ако иска, може да стане веган. Има доста здрави вегани, но са малко, защото много добре знаят какво да ядат и как да си набавят нужните вещества, а тези, които просто са болни мозъци, са всички останали вегани. :Д
Последно редактирано от ledenakrasota : 05-31-2013 на 20:48
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
значи ще си хапвам пилешко ^
4XCOKИ
Яж го.Аз от малка почти не ям месо, което е лошо - ям само пилешко и то ако е приготвено точно както искам и ако съм в настроение да ям месо
Но не мога да си представя някой да се откаже от млечните продукти, особено момиче пък .. това е някакъв ужас, остеопорозата чука на вратата :Д на годините на нашите майки трябва да поглъщаме несметни количества млечни продукти, не мога да си представя ако на майка ми и щукне да стане веган утре.. супер нездравословно ми звучи ..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз пък няма да ти спестя че бебето е умряло във Франция, където е забранено на децата да си носят сами обяд в училище, а всичко в менюто им има месо. Логично е да се опитват да злепоставят веганството като некадърно си пишат статиите, заобикаляйки факта, че диетата й е била небалансирана за веган. И на хора които ядат месо умират бебетата от лошата им диета. Никой не го изтъква като аргумент против яденето на животински продукти.
И потърси сама статистики че не ми се рови. Скандинавските страни, които консумират най-много млечни продукти, са с най-голям брой хора страдащи от остеопороза и проблеми с костите като цяло. Отново 12 годишното момиче е било с небалансирана диета за веган със сигурност.
Не може да обвиняваш цял режим на хранене заради няколко хора, които не знаят как да го спазват правилно.
Не можеш да изключваш мазнините в храните,тотално.
Давам ти пример веднага, в чипса имаш така наречените "лоши мазнини" ,е на тези ,на които им е спрял цикъла,точно това им липсва в тялото. Сега ще кажеш ,че и това е простотия. Тялототи има нужда и от тези мазнини. За да стане по-ясно,имам в предвид количество колкото да ти се побере в шепата и то не всеки ден,а макс 2 пъти в седмицата, и когато спазваш стриктно режим,независимо какъве той.
къде в софия мога да намеря продукти на Фломар???
Взех си контратубекс за един много миниатюрен белег,който сиг само аз си виждам,но все пак..! та.. въпросът ми е колко време е препоръчително да го ползвам, на листовката пише от няколко седмици до няколко месеца о.О
ами..добре,но белегът ми е с дължина около 3 мм и ширина около 2мм, ако трябва да го ползвам докато свърши,ще са ми нужни няколко годинки:Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
е няма ли да се махне по-бързо(( !! жалко исках да ходя на солариум, но не е добре с пресни белези...:/
как пък реши,че си ми батко :Д
Въъъпрос: купих си силиконен бял калъф(case) за телефона от ebay и за един ден се изцапа(( много е грозно,а калъфа е адски красив. Някой имал ли е подобен проблем и как се почивства?Пробвах с лакочистител и не става.Други предложения?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Попариме с гореща водаЗа един ден и се прецака,мамка му!Трябваше черен да взема
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Искам да ви попитам някойзнае ли от къде мога да намеря този бански http://2.bp.blogspot.com/-Vpea1McGEG...U/s1600/52.jpg и поръчвал ли е от vmzone онлайн сайта бански дамски??? ако да да си каже мнението
Кажете бързо някоя хубава корейска група ;д
SNSD![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en