- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Утре ще ходя до София. В кой от моловете има интересни неща, че ще имам време да разгледам 1 или 2 само?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
^горе-долу е прав/а/
няма шанс да падне под 200-250, много е като текст, което значи, че е много като детайл, дори и със не-извратен шрифт, сложи ги поне 2.5-3 часа Х 80 лв на час и някъде там идва
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
някой скоро да си е купувал обувки от Паоло Ботичели? знам, че не са много качествени, обаче не мога да си харесам никакви сандали, може и някой БГ сайт да кажете![]()
искам да ви питам за отговорите на няколко задачи .. защото утре ще имаме изходно ниво по човекът и природата .. извинете че съм в грешния раздел
1. колко е масата на дъска с дължина 2 m , широчина 20 sm и дебелина 2 sm плътността на дървото е 0,8 g\sm3
като знаете , че масата = плътността . обема
2. кое твърдение е невярно
всички многоклетъчни организми :
a)имат нервна система
б)притежават свойството дразнимост
в)извършват движения
г)възприемат дразнители
3.непряко развитие имат
а)кормусните растения
б)талусните растения
в) насекомите
г) птиците
2в 3в
Първото не съм убедена, че мога да го сметна вярно, затова няма и да опитвам.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Big makeuр question: искам да се науча да се гримирам, но не знам какво ми трябва. Кои са нещата, които задължително трябва да имам като основа, за да започна?
Четки.Палитра сенки, и стабилна база. И шарени моливи за очи.
Аз почти винаги слагам лек грим на очите, но тези си трябват. А и за ежедневието не мисля, че на едно младо момиче е нужно да се клепоти с фон дьо тен. А тониран крем или BB крем и пудра не виждам някаква трудност при нанасянето. Евентуално ружа има тънкости, но там пак си трябват четки и палитра. xD
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Искам да си подчертая очите, да изравня тена/това май ще се получи с бб крем/, да подчертая формата на лицето...такива неща
В ибей намерих тези четки
#134 Large Powder/Blush Brush #187 Duo Fibre Brush #190 Foundation Brush #168 Large Angled Contour Brush #275 Medium Angled Shading Brus #214 Short Shader Brush #219 Pencil Brush #212 Flat Definer Brush #266 Small Angle Brush #231 Small Shader Brush #209 Eye Liner Brush #316SE lip brush
Май ще ми стигнат![]()
Моя милост - сакътнята - взе че падна с колелото и сега има две огромни синини на лявата ръка, няколко синки и рана под коляното на левия крак и няколко малки синки на десния крак. Моля ви, ако някой знае бърз начин за премахване на синини би било чудесно. Или пък някакво гелче или крем, който бързо да ги лекува. Поне за две седмици трябва да минат - спешно ми е, а и не мога да си позволя да сложа нищо късо - като пребита съм. Ще съм ви страшно много благодарна!
П.п. - мажа се с репарил гел вече втори ден, ама ефекта ..ъъ .. всъщност не си личи особено да има ефект
Така по имена аз лично не мога да си ги представя. Китайските ментета на Ecotools от ebay обаче на мен ми вършат чудна работа!
За синините не съм чувала нещо да помага, но пък фон дьо тен и коректор прикриват. Аз също бях с огромна рана на крака точно за бала.![]()
Последно редактирано от Hayashi : 06-05-2013 на 15:13
Аз приемам при инциденти Arnica montana 9CH-по 5 гранули под езика. Купувам си я с обикновена рецепта.
Бях срещала мнения из форума, че има и гел с арника, но нито знам име, нито цена.
Оп, ето http://apteka.framar.bg/30016415/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
http://apteka.framar.bg/30016028/%D0...-%D0%BC%D0%BB-![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Такааа, в резюме: ще наддавам за четките от ибей, дано дотогава ми падне забраната. От сайта на елф си набелязах: водоустойчива очна линия, палитра /още се чудя каква/, руж, e.l.f. Essential Zit Zapper, e.l.f. Essential All Over Cover Stick, молив за очи, shimmer още се чудя дали ми е необходим.
леля ми ако разбере за сайта, вероятно ще трябва да доставят нейните неща с тир![]()
Изключи последната четка,т.е. тази за устни. Няма смисъл според мен,освен ако имаш някакви намерения да гримираш други момичета и с четката за нанасяш червило,само от хигиенна гледна точка. Иначе не е добър вариянт
Колкото до въпроса ти за основите на грима и аз мисля,че ББ кремът е много подходящ. Една пудра за матиране,бронзираща пудра,руж,очна линия и спирала.
какъв грим ползвате лятото? ясно, че повечето избягваме в жегите, но все пак... ако излизате вечер и искате нещо по-така, но все пак не прекалено тежко?
ЕДИТ: препоръчайте ми ББ крем, ползвала съм само на Гарние, доволна съм, но се чудя дали Мейбълин е по-добър?
Последно редактирано от monroe999 : 06-05-2013 на 17:34
BB крем с фактор. Вечер без. Евентуално хайлайтър или руж, но не винаги.
Четката за червило си трябва. С нея много по-лесно се нанася прецизно червилото.
И да искам не мога, в комплект са всички /в момента на символичната цена от 0.06 :Д/. Сега чакам този бб крем http://www.ebay.com/itm/120998567547...84.m1439.l2649, който е подходящ за мазна кожа и така няма да ми се налага да използвам пудра, а и без това моята пудра не мога да я намеря вече в дм.
Защо щанда на miss sporty във Варна е толкова оредял?