- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
^ Не е голяма загуба,козметиката на Мис Спорти не е кой знае колко качествена.За тези пари,малко отгоре всъщност има къде по-добри.
А за ББ крема - добър избор. Лошо мнение за Скин79 не съм чувала![]()
има едни спирали на Голдън Роуз жълта, розова и лилава (май), розовата е хубава, но ми изсъхна бързо
Жълта, лилава и оранжева са. Аз имам лилавата - става. Не съм забелязала да изсъхва бързо.
На мен ми харесва спиралата на Essence I love extreme.
Последно редактирано от girl91 : 06-05-2013 на 18:34
Имам доста светла кожа и трудно намирам продукти, които да не карат лицето ми да прилича на препечено.
Спиралата на голдън роуз sexy black maskara е страхотна, на 8 месеца е и е все едно, че вчера съм я купила
Някоя пудра с минимално покритие в най-светлия цвят ще ти свърши работа. Отивай в магазин и питай![]()
А за прозрачна - Есенс имат.
Междувременно,ще помоля някой да ми каже как е състава:
Aqua, glycerin*, oenothera biennis oil*, prunus amygdalus dulcis oil*, polyglyceryl-3 dicitrate/stearate, betula alba leaf extract*, zea mays starch*, sodium lauroyl lactylate, xanthan gum, simmondsia chinensis seed oil*, glyceryl caprylate, lysolecithin, citric acid, perfum, citral, limonene, linalool, tocopheryl acetate
Става въпрос за био почистващ лосион за лице.
Според мен, по-добре да инвестираш в малко по-скъпа спирала, която е по-качествена и със сигурност издържа по-дълго. Аз лично съм доволна от тези на "MAX Factor" и даже една от тях я ползвах около половин година (да отбележа само, че принципно не прекалявам с нея, тъй като имам много дълги мигли).
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Пробвала ли си или само дрънкаш напосоки?
Имат 3 много ярки спирали, които са страхотни! Те са черни, де, опаковките са ярки. Жълтата е прекрасна!
Лилавата също е адски хубава, в момента съм с нея и не планирам някога да дам пари за скъпа спирала. До нанасяне е, не до цена.
четката също е мн важна
аз само жълтата не съм пробвала, с какъв ефект е?
О, аз сега съм с жълтата, много е хубава, но розовата ми харесва повече, сякаш по-добре боравя с нейната четка. Оранжевата как ти се струва на теб, аз от нея се въздържам, странна ми изглежда...
Последно редактирано от PullMeCloser : 06-05-2013 на 22:55
Everything changes, but beauty remains ...
Аз бях със жълтата, за извиване е, много е добра.
Спиралата на Golden Rose Sexy Black Mascara е чудна! Опаковката е толкова красива и спиралата е прекрасна! Едниственият проблем е, че малко по-трудно се маха.
Ползвах една спирала на Rimmel, която беше намалена на 5 лева и я ползвах 10 месеца без да изсъхне. Правеше ми миглите чудесни и се триеше страшно лесно. Същевременно не се размазваше изобщо.
За спирала най-малко си струва да се дават луди пари, защото изсъхва, разваля се и изобщо не си струва инвестицията като един парфюм, или една палитра сенки например.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ползвали ли сте спиралите на Лавера? Загледах се по тази http://bg.strawberrynet.com/makeup/l...155045/#DETAIL но ми се иска да чуя мнения преди да си я купя
Някой да ми каже каква течност за сваляне на гел да си взема???
![]()
Пуснали са лакове на Римел пак на Кейт Мос. Дали са хубави като червилата? Харесах си цвят. Имате ли поглед по въпроса :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
мога ли за ежедневна грижа, т.е. след измиване или тонизиране, маска... да ползвам кремче на Бочко? или този хидратиращия в кутията, или другия в тубичката, който се води защитен крем с/у вятър, слънце и т.н.?
Лаковете на Rimmel да не би случайно да са в същите цветове като червилата? Много искам лак за 16... >w>
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en