.
Отговор в тема
Страница 87 от 436 ПървиПърви ... 377783848586878889909197137187 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 151 до 2 175 от общо 10898
    Супер фен Аватара на fizzyg
    ^ Не е голяма загуба,козметиката на Мис Спорти не е кой знае колко качествена. За тези пари,малко отгоре всъщност има къде по-добри.

А за ББ крема - добър избор. Лошо мнение за Скин79 не съм чувала

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    интересно ми е от тези доста евтини марки (Golden Rose, Еssence...) има ли хубава спирала?
    Според мен не. Е да евтини са може всяко момиче да си ги позволи,но не си струва,защото сплъстяват и изсъхват за отрицателно време.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    ^ Не е голяма загуба,козметиката на Мис Спорти не е кой знае колко качествена. За тези пари,малко отгоре всъщност има къде по-добри.

А за ББ крема - добър избор. Лошо мнение за Скин79 не съм чувала
    Бях много доволна от прозрачната им пудра, а не знам кои други марки предлагат такива.
    Имам мострички от розовия - доволна съм, само дето е леко розовеещ и затова реших да пробвам оранжевия.

За новите спирали на Голдън Роуз съм чувала само хубави мнения.

Голям фен Аватара на monroe999
    има едни спирали на Голдън Роуз жълта, розова и лилава (май), розовата е хубава, но ми изсъхна бързо

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Бях много доволна от прозрачната им пудра, а не знам кои други марки предлагат такива.
    .
    Защо държиш да е прозрачна?

Супер фен Аватара на girl91
    има едни спирали на Голдън Роуз жълта, розова и лилава (май), розовата е хубава, но ми изсъхна бързо
    Жълта, лилава и оранжева са. Аз имам лилавата - става. Не съм забелязала да изсъхва бързо.

На мен ми харесва спиралата на Essence I love extreme.
    Последно редактирано от girl91 : 06-05-2013 на 18:34

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Имам доста светла кожа и трудно намирам продукти, които да не карат лицето ми да прилича на препечено.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Спиралата на голдън роуз sexy black maskara е страхотна, на 8 месеца е и е все едно, че вчера съм я купила

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Имам доста светла кожа и трудно намирам продукти, които да не карат лицето ми да прилича на препечено.
    Някоя пудра с минимално покритие в най-светлия цвят ще ти свърши работа. Отивай в магазин и питай
    А за прозрачна - Есенс имат.

Междувременно,ще помоля някой да ми каже как е състава:
    Aqua, glycerin*, oenothera biennis oil*, prunus amygdalus dulcis oil*, polyglyceryl-3 dicitrate/stearate, betula alba leaf extract*, zea mays starch*, sodium lauroyl lactylate, xanthan gum, simmondsia chinensis seed oil*, glyceryl caprylate, lysolecithin, citric acid, perfum, citral, limonene, linalool, tocopheryl acetate
    Става въпрос за био почистващ лосион за лице.

Според мен, по-добре да инвестираш в малко по-скъпа спирала, която е по-качествена и със сигурност издържа по-дълго. Аз лично съм доволна от тези на "MAX Factor" и даже една от тях я ползвах около половин година (да отбележа само, че принципно не прекалявам с нея, тъй като имам много дълги мигли).
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Някоя пудра с минимално покритие в най-светлия цвят ще ти свърши работа. Отивай в магазин и питай
    А за прозрачна - Есенс имат.

Междувременно,ще помоля някой да ми каже как е състава:
    Aqua, glycerin*, oenothera biennis oil*, prunus amygdalus dulcis oil*, polyglyceryl-3 dicitrate/stearate, betula alba leaf extract*, zea mays starch*, sodium lauroyl lactylate, xanthan gum, simmondsia chinensis seed oil*, glyceryl caprylate, lysolecithin, citric acid, perfum, citral, limonene, linalool, tocopheryl acetate
    Става въпрос за био почистващ лосион за лице.
    На тези съставки със звездичка* отдолу пише ли, че са от растителен произход? Ако да, съставът си е супер.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sofityoy Виж мнението
    Според мен не. Е да евтини са може всяко момиче да си ги позволи,но не си струва,защото сплъстяват и изсъхват за отрицателно време.
    Пробвала ли си или само дрънкаш напосоки?
    Имат 3 много ярки спирали, които са страхотни! Те са черни, де, опаковките са ярки. Жълтата е прекрасна!
    Лилавата също е адски хубава, в момента съм с нея и не планирам някога да дам пари за скъпа спирала. До нанасяне е, не до цена.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    четката също е мн важна

аз само жълтата не съм пробвала, с какъв ефект е?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    О, аз сега съм с жълтата, много е хубава, но розовата ми харесва повече, сякаш по-добре боравя с нейната четка. Оранжевата как ти се струва на теб, аз от нея се въздържам, странна ми изглежда...
    Последно редактирано от PullMeCloser : 06-05-2013 на 22:55
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    Аз бях със жълтата, за извиване е, много е добра.

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Пробвай и оранжевата, кет айс. А аз трябва да пробвам жълта и лилава май, май...
    Последно редактирано от koshtramba : 06-06-2013 на 07:37
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Спиралата на Golden Rose Sexy Black Mascara е чудна! Опаковката е толкова красива и спиралата е прекрасна! Едниственият проблем е, че малко по-трудно се маха.
    Ползвах една спирала на Rimmel, която беше намалена на 5 лева и я ползвах 10 месеца без да изсъхне. Правеше ми миглите чудесни и се триеше страшно лесно. Същевременно не се размазваше изобщо.

За спирала най-малко си струва да се дават луди пари, защото изсъхва, разваля се и изобщо не си струва инвестицията като един парфюм, или една палитра сенки например.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Ползвали ли сте спиралите на Лавера? Загледах се по тази http://bg.strawberrynet.com/makeup/l...155045/#DETAIL но ми се иска да чуя мнения преди да си я купя

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    На тези съставки със звездичка* отдолу пише ли, че са от растителен произход? Ако да, съставът си е супер.
    Ето това пише:
    * = от био земеделие; 100% от съставките са от натурален произход; 20% от био земеделие

Щом е така го поръчвам. Благодаря много

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Някой да ми каже каква течност за сваляне на гел да си взема???

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    О, аз сега съм с жълтата, много е хубава, но розовата ми харесва повече, сякаш по-добре боравя с нейната четка. Оранжевата как ти се струва на теб, аз от нея се въздържам, странна ми изглежда...
    Ами аз мн я харесвам, като я нанасям внимателно, издължава адски мнооого, но аз все имам чувството, че каквато и да ползвам , така става..
    ще взема и жълтата

Иначе към пантерката имам въпросче- с какви мигли беше на бала, мн ми харесаха )

Пуснали са лакове на Римел пак на Кейт Мос. Дали са хубави като червилата? Харесах си цвят. Имате ли поглед по въпроса :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на monroe999
    мога ли за ежедневна грижа, т.е. след измиване или тонизиране, маска... да ползвам кремче на Бочко? или този хидратиращия в кутията, или другия в тубичката, който се води защитен крем с/у вятър, слънце и т.н.?

Лаковете на Rimmel да не би случайно да са в същите цветове като червилата? Много искам лак за 16... >w>
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на strawberry88
    мога ли за ежедневна грижа, т.е. след измиване или тонизиране, маска... да ползвам кремче на Бочко? или този хидратиращия в кутията, или другия в тубичката, който се води защитен крем с/у вятър, слънце и т.н.?
    Защо да не може? ;д Мисля че може.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си