.
Отговор в тема
Страница 91 от 436 ПървиПърви ... 4181878889909192939495101141191 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 251 до 2 275 от общо 10898
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ами ако увеличаваше апетита, да съм се затъркаляла за 3 години. Щом заздравителите не ти помагат, пробвай да го пиеш 10 дни пробно, да видиш дали няма да ти се прихапва повечко.
    Разните масла на Икаров, които се втриват, ползвала ли си? В нета съм виждала рецепти на разни бъркочи за растеж и заздравяване на ноктите, които включват вит. А и Е- пукаш капсулата Герикапс- витамините са течни вътре
    Последно редактирано от kalpazanka : 06-08-2013 на 14:39

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ами ако увеличаваше апетита, да съм се затъркаляла за 3 години. Щом заздравителите не ти помагат, пробвай да го пиеш 10 дни пробно, да видиш дали няма да ти се прихапва повечко.
    Разните масла на Икаров, които се втриват, ползвала ли си? В нета съм виждала рецепти на разни бъркочи за растеж и заздравяване на ноктите, които включват вит. А и Е- пукаш капсулата Герикапс- витамините са течни вътре
    Не съм пила никога такива неща, защото не ми се е налагало... гривата ми е огромна, нокти винаги съм имала здрави и дълги. Сега се бъгнах нещо напоследък май заради нередовните ми хранения и липсата на всякакъв режим. Ще взема да си ги купя, пък да видим дали ще ми се яде повече... от това,което ми се яде в момента..

Мерси, калпазанке!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

Мерси, калпазанке!
    За нищо. Драсни едно ЛС да те чуя.

Така, пак допрях до ваЩа помощ- да сте виждали в големите вериги магазини портокалово сладко?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Супер фен Аватара на tonssy
    За нищо. Драсни едно ЛС да те чуя.

Така, пак допрях до ваЩа помощ- да сте виждали в големите вериги магазини портокалово сладко?
    Аз съм виждала в Карфур.

Град
    пространството на Дисе
    ^Оххххх, нямаме го тва животно.

А в Билла, Кауфланд, Метро?

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo Виж мнението
    Не мога да не се намеся по темата за татуировките.Лично аз още нямам,но много искам!Наистина ми се струват адски безсмислени татуировките от сорта на пеперудки,цветенца и такива..обаче ако това,което е написано или нарисувано има смисъл за човека,защо не..естествено ако се фука пред всички..тогава си е позьорщина,ама ако си е лично за него и има смисъл..не виждам какъв е проблема.и откъде всички хора с татуировки попадат под общ знаменател "комплексирани".Стига,мол я ви се..
    а къде е написано/казано, че в татус с цветя и пеперуди не може да има смисъл?
    сега примерно в моя има и думата faith и пак си има смисъл (и не, не е само заради самата дума), също пеперудите символизират ново начало.
    защо говорите, след като не знаете? виждала съм много татуси, които са ми изглеждали крайно безсмислени и след като питам, се оказва че за човека те имат огромен смисъл.

пп: знам, че не си казвала нищо конкретно за мен, но си пролича кой визираш като цяло.
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Въобще не съм визирала теб,много знам аз,че имаш татуировка.Наистина според мен цветята са си глупави,мое мнение си е,на който му харесва да си прави,няма да го съдя.На мен ми изглеждат безсмилени,ама на хората явно не са.Всеки да си прави или да не си прави татуировка,да си я прави както си иска..айде стига с тая тема,че вече много стана сякаш.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    а къде е написано/казано, че в татус с цветя и пеперуди не може да има смисъл?
    сега примерно в моя има и думата faith и пак си има смисъл (и не, не е само заради самата дума)

пп: знам, че не си казвала нищо конкретно за мен, но си пролича кой визираш като цяло.
    Страааааааааашен си.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

anonymous708973
    Guest
    Пантер, не съм му се качила на главата. Просто за тези ни години доста бариери са паднали. Той знае, че изпитвам див ужас от ЧПВ /те поне се предават при кожен контакт/ и полово предавани гадости и няма да отида на козметик. /При грубо нарушаване на хигиената бих могла да лепна най-малкото трихомони, които после да му предам. А познай дали няма да се хванем за косите с него откъде е дошло това./
    Другото, което е- аз се съобразявам с факта, че той изпада в див ужас от това мъж да ме прегледа гинекологично и да пипа там, където досега е пипал само и единствено Той и затова ходя само и единствено при жени. Аз съм направила компромис с това, защото съм преценила.
    Пропуснах да кажа, че преди да си взема кола маската, съм го попитала изрично, ако не мога да се оправя сама, дали би ми помогнал. Е, не ми отказа.

Пък и съгласи се, да се щавя вкъщи ми излиза много по-евтино от това да ходя на козметик. Доводът е последен по ред, но не и по значение. За 6 години не знам що пари бих потрошила по салони, ако се епилирах изцяло при козметички. Така предпочитам да си взема кола маска за лев и 30 и със спестените пари да взема нещо за вкъщи или да отидем на кино.
    Калпазанке, далеч нямах предвид, че ти си му се качила на главата. Май така прозвуча обаче... Имах предвид,
    че само ми обяснява какъв матриархат е и как той, видиш ли, страдал :д Просто мисълта за падането на подобни задръжки ме хвърля в див ужас, него обаче - далеч не толкова. За моя изненада.
    Ениуей. Благодаря за подробния отговор, оценявам го, въпреки че не беше длъжна.

^Оххххх, нямаме го тва животно.

А в Билла, Кауфланд, Метро?
    Aко не намериш, можеш доста лесно да си направиш

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Cооkie Виж мнението
    Aко не намериш, можеш доста лесно да си направиш
    Да де, ама ме боли сърцето за това кило захар. Пък ми трябва малко сладко, колкото да направя десерт.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ениуей. Благодаря за подробния отговор, оценявам го, въпреки че не беше длъжна.
    За нищо.

Хора, абе след месец някъде ставам на 16 и се чудех къде да си празнувам рождения ден и единия вариант е на плажа в Албена примерно и вечерта да спим или на вилата на една фр, как ви звучи? и някакви др идеи да дадете, щото в нас няма да е свободен терена

Голям фен Аватара на monroe999
    кажи и от къде си иначе това за Албена е яко, стига да можеш и хората, които искаш да поканиш, да могат

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Koй e най-тъмният нюанс на пудрата rimmel stay matte ( виждала съм,че не са много тъмни попринцип)
    че ще си поръчвам днес да ми я вземат, а не ми се мърдна много ?

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

^уф, тази пудра направо ме преследва и ме моли да си я купя, обаче в тъпия ДМ нямаме нормални тестери

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    и мен ме преследва и още не съм си я купила

някой ползва ли морска сол за лицето или тялото? има ли значение каква е? аз вкъщи имам някаква ситна, пише МЛЯНА ЙОДИРАНА МОРСКА

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    кажи и от къде си иначе това за Албена е яко, стига да можеш и хората, които искаш да поканиш, да могат
    От Добрич, иначе те най-вероятно ще могат точно тва е, че в тоя малкия град няма интересно място

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Момичета ,кажете от кои кремове/серуми на Биодерма сте доволни, защото по лицето започнаха да ми излизат много гадни пъпки , а аз не мога да ги търпя и започвам да ги чопля и става оле-мале и ми препоръчаха някакъв серум на Биодерма , обаче разгледах и другите продукти и ме заинтересуваха силно дали наистина си заслужават .
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Супер фен Аватара на sladkalady
    Препоръчайте ми нещо за подкожни пъпки.От много време ги имам и не се махат
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Град
    пространството на Дисе
    ^Я дай снимка, че тия подкожни пъпки са ми малко тъмна Индия като тълкувание.

Цитирай Първоначално написано от fama Виж мнението
    Момичета ,кажете от кои кремове/серуми на Биодерма сте доволни, защото по лицето започнаха да ми излизат много гадни пъпки , а аз не мога да ги търпя и започвам да ги чопля и става оле-мале и ми препоръчаха някакъв серум на Биодерма , обаче разгледах и другите продукти и ме заинтересуваха силно дали наистина си заслужават .
    Bioderma sebium pore refiner. Не е нужно всичката ти козметика да е на една марка- важното е да е за мазна и склонна към акне кожа. Например аз инвестирам в гел за лице Ла Рош Позе, защото си купувам 400 мл за 29 лева, което ми стига за цяла година, че и повече.
    Последно редактирано от kalpazanka : 06-09-2013 на 17:24

Супер фен Аватара на sladkalady
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

и на мен ми излизат подобни ситни пъпчици, най-мече по челото, не знам изобщо с какво да ги третирам...

Град
    пространството на Дисе
    Трябва ти нещо за изсушаване и излющване, sladkalady.
    Скинорен ползвала ли си? Съдържа азелаинова киселина. Кофтито е, че не е препоръчителен за летния период, щото може да ти докара хиперпигментация.
    Ползваш ли за лице продукти със SPF?

иии пореден въпрос от мен
    дали бански в много светъл тюркоаз ще отива на светла кожа?
    нещо такова http://camelotfabrics.com/media/cata...light_turq.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си