.
Отговор в тема
Страница 92 от 436 ПървиПърви ... 4282888990919293949596102142192 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 276 до 2 300 от общо 10898
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не се засягай, но мисля, че ще се сливате с банския ти, ако си бяла като сирене.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на monroe999
    точно това си мислех и аз, не се засягам
    иначе не съм чак сирене, а и ще хвана тен, но все пак не ставам шоколад

Супер фен Аватара на sladkalady
    не съм ползвала скинорен
    но това за хиперпигментацията не ми харесва,тъй като аз си имам вече лунички , не ми трябват още
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady Виж мнението
    Пробвала ли си да ги изстискаш? Приличат ми точно на пъпки за стискане, но може и да греша.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    пространството на Дисе
    Минавай тогава на Акне аут активен лосион- поне за него съм сигурна, че не искат рецепта.

С каква кожа си?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Пристигам с въпрос. Препоръчайте ми добър слънцезащитен крем за лице с поне фактор 40, който наистина да предпазва добре. Последно се изпъпчих ужасно от Avène Reflexe. Сега съм взела няколко тестера на различни марки и ще пробвам, но все пак от питане глава не боли. Проблем лятото с омазняването нямам - кожата ми е нормална. Но твърдо държа да няма никакъв течен парафин.

След 2 седмици уж заминавам за море пък съм до кривата круша с покупките.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Uriage, SPF50 си ползвам аз от миналото лято. С цвят е(сигурна съм, че ще ти пасне), изравнява тена мноооого леко, не стои тежко на лицето и самата текстура не е мазна. Препоръчвам го с две ръце, към 27лв. е.
    Everything changes, but beauty remains ...

Хаха аз съм толкова бяла, че дори нормалните бели кремчета на мен не ми правят призрачно лицето. Благодаря ти много! Тези дни ще си взема тестерче и от него.

Аз да попитам и още нещо. Тези дни отивам при гинеколога да ми изпише противозачатъчни с надеждата да облекчат отвратителната ми менструация. Пък и напоследък цикълът ми постоянно се изменя рязко от месец на месец с повече от седмица. Като започна да ги пия нали няма да ми се измести цикълът, защото както споменах смятам да ходя на море? Абе който е ползвал може ли да ми обясни как действат? От страничните ефекти не се притеснявам.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    искам знак за безкрайност на китката, ама ме е шубе, че мн боли там и не искам цял живот на работа да се съобразявам колко се вижда, каква гривна да слагам отгоре и т.н. (по повод татуировките). Китки и аз не бих си татуирала.

Някой знае ли къде се продават тези ролки? Знам, че ги има в продавалник, но ми трябват за петък и не знам дали, ако ги поръчам ще дойдат дотогава http://ozo.bg/offers/g_10807.jpg (:

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Хаха аз съм толкова бяла, че дори нормалните бели кремчета на мен не ми правят призрачно лицето. Благодаря ти много! Тези дни ще си взема тестерче и от него.

Аз да попитам и още нещо. Тези дни отивам при гинеколога да ми изпише противозачатъчни с надеждата да облекчат отвратителната ми менструация. Пък и напоследък цикълът ми постоянно се изменя рязко от месец на месец с повече от седмица. Като започна да ги пия нали няма да ми се измести цикълът, защото както споменах смятам да ходя на море? Абе който е ползвал може ли да ми обясни как действат? От страничните ефекти не се притеснявам.
    Първото хапче взимаш в първия ден като ти дойде. В опаковката са 21 хапчета, всеки ден се взима по 1, по едно и също време. Като приключи опаковката, правиш 7 дни пауза и през тези 7 дни ти идва цикълът (някъде на 2-3-4 ден след като си ги спряла). На 8мия ден се започва следващата опаковка, независимо дали си още в цикъл или не
    Т.е. може и да поизмести нещата, но всичко се изчислява лесно.

Мега фен Аватара на Зайче..
    за хората с татуси - с какъв фактор трябва да си мажа татуса,за да не избелее много, много от слънцето?
    спомням си, че татуиста ми каза да го мажа, но не помня с кой фактор ми каза ;д та, ако някой знае да казва
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Минавай тогава на Акне аут активен лосион- поне за него съм сигурна, че не искат рецепта.

С каква кожа си?
    Комбинирана,мисля.
    Когато си сложа крем Здраве на пъпките,забелязвам,че след това кожата ми там е суха и се образуват бели точици(не пъпки ,а нещо като люспи)..и много трудно се махат...
    Спи ми се! А пия кафе...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    искам знак за безкрайност на китката, ама ме е шубе, че мн боли там и не искам цял живот на работа да се съобразявам колко се вижда, каква гривна да слагам отгоре и т.н. (по повод татуировките). Китки и аз не бих си татуирала.
    Маце, на китката не боли ГРАМ. Дразнещо е, все едно 20 минути те драска котка. Стиснала съм зъби 2-3 пъти при очертаването, защото повечко опъва. Виждала си ми татуировката, ако не, ето - https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...71789778_n.jpg
    Бая мастило си има, отне 20 минути, взе ми 40 лв, суперхигиена.

Обещавам ти, че не боли. Ако те боли, ще ти платя обезщетение
    За сърбенето на обещавам, аз 3-4 дена направо се побърках.

Град
    пространството на Дисе

Ох, изправят ми се косищата, като видя, че някоя от вас ще пие контрацептиви.
    За действието- естрогенът /етинилестрадиол или местранол, който в организма се превръща в етинилестрадиол/, кара хипоталамуса и хипофизата да си клатят краката. Няма овулация, фоликули не зреят, а кървенето, което настъпва в седемдневната пауза, е менструалоподобно. Именно защото няма овулация, М не е болезнена.
    Обаче контрацептивите имат нежелани действия- повишават кръвното налягане, водят до поява на отоци, мигрена, намаляват либидото, жените започват да се оплакват и от сухота.
    За капак може да се стигне до белодробна емболия.

Спрете ли контрацептивите, цикълът може да е още по-нередовен, отколкото преди пиенето на ОК, а на овулацията може да й трябват до 2 години, за да се възстанови.

Hayashi, съветвам те да се изследваш, преди да започнеш да пиеш контрацептиви. Трябва да си пуснеш ПКК, биохимия+липиден профил- LDL, HDL, общ холестерол, време на кървене и съсирване, aPTT, фибриноген. Не е зле да си направиш ехо на коремни органи /при гастроентеролог или неФролог/, за да се изключи чернодробен аденом. Не е зле да си изследваш и половите хормони+пролактин, защото понякога повишеният пролактин "разбутва" цикъла.

Пробвала ли си за болезнената менструация да пиеш Герикапс или Геритамин по схема?

Цитирай Първоначално написано от sladkalady Виж мнението
    Комбинирана,мисля.
    Когато си сложа крем Здраве на пъпките,забелязвам,че след това кожата ми там е суха и се образуват бели точици(не пъпки ,а нещо като люспи)..и много трудно се махат...
    Значи, ако решиш да си вземеш лосиона, ще ти трябва и хидратиращ крем обезателно.

^благодаря ти за съветите
    Спи ми се! А пия кафе...

Град
    пространството на Дисе
    ^За нищо. Обаждай се на ЛС или из темите какво си направила и какъв е резултатът.

Калпазанке точно твоето включване очаквах. Точно преди 10 дена правих пълни изследвания. Всичко ми е в нормата, изобщо никакви отклонения нямам. Микробиология правих преди 4 месеца, защото имах проблем. След това вече беше нормална.

Просто вече и аз не виждам решение. С годините цикълът ми стана още по-болезнен. Направо има периоди когато ми се иска да се самоубия. Пък и уж да ми е мирна главата и да не се притеснявам и за други работи.

Герикапс, ако не се лъжа, пих преди 2-3 години няколко месеца заради зрението. Не съм забелязала да ми е помогнал с ментруацията.

Аз днес направо си запазих час.
    Последно редактирано от Hayashi : 06-10-2013 на 12:43

Град
    пространството на Дисе
    Калпазанке точно твоето включване очаквах. Точно преди 10 дена правих пълни изследвания. Всичко ми е в нормата, изобщо никакви отклонения нямам. Микробиология правих преди 4 месеца, защото имах проблем. След това вече беше нормална.
    Я дай имена на изследванията и стойности, щото подозирам, че не си изследвала всичко, което съм ти написала
    Микробиология защо прави? Ако искаш, да минем на ЛС.

За другите работи и мирната глава- има и други начини да се пазиш, пиенето на ОК не е най-здравословният! Готова ли си да започнеш прегледите при мамолог и да сваляш сутиена на всеки 6 месеца?!

anonymous708973
    Guest
    Мадами, добър гинеколог в Пловдив? Задължително жена, поне като за начало.
    Наистина не ми се четат чаршафите в бгмама.

Калпазанке, изтрий си съобщенията, защото не ми дава да ти пиша.

Град
    пространството на Дисе
    ^Готово. Давай сега

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мадами, добър гинеколог в Пловдив? Задължително жена, поне като за начало.
    Наистина не ми се четат чаршафите в бгмама.
    Пантер, намерила си къде да питаш Повечето ги е страх мама да не разбере, че са им спукали саксията

anonymous708973
    Guest
    Не се сещам къде другаде. В гугъл ми дава стари резултати, бгмама пишат чаршафи...

Град
    пространството на Дисе
    Мога да те насоча към София, устройва ли те?

anonymous708973
    Guest
    Никак...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си