.
Отговор в тема
Страница 96 от 436 ПървиПърви ... 46869293949596979899100106146196 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 376 до 2 400 от общо 10898
    Banned Мега фен
    във всички клипове за опушен грим такъв вид ( сега ще дам 1-2 примера) слагат нюанс на кафявото,който е много хубав,но тъй като не се гримирам ( или като се гримирам е нещо съвсем леко) не съм търсила и такива сенки... сега искам да пробвам как ще ми стои .. та,дайте ми марка и номерче на подобно кафяво ( да го има в бг. де и да е такова матово
    примерите: http://www.youtube.com/watch?v=D4a9hiAnyFE ( нещо такова,2ри не можах,а това много ми харесва)

Не те знам къде живееш, но ако имате Inglot при вас направо отиди и си харесай цвят. Цените им са много достъпни.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Banned Мега фен
    точно щото не знам как стои питам - не съм ползвала сенки и в нюансите хич ме няма... Inglot са хубава марка, май съм ги виждала някъде,но определено трябва да обиколя.. и все пак ще се радвам на още отговори

Ами така е най-лесно да си избереш, защото те имат наистина много нюанси.
    Иначе от матовите за Golden Rose единичките съм чувала добри отзиви пък и там цената позволява проба - грешка. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на girl91
    Аз не използвам сенки (за сега), но съм чела много добри отзиви за сенките на Flormar (най-вече единичните). Виж тези, 4-ка са (пише, че са матови) - http://beautyzone1.blogspot.com/2012...post_7015.html

Banned Мега фен
    мерси,ще си ги взема и да видим

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    не, различно е, кожата на цялото ти лице и около очите една и съща ли е според теб
    Не ме разбра. Исках да кажа, че не съм попадала на крем за околочния контур, който да е за млада кожа. Навсякъде прочетох, че около 25 е препоръчително да почне да се използва. Значи май ми е малко рано още.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мога да ти препоръчам това кремче за околоочния контур на Балеа http://m3.paperblog.com/i/17/176059/...-L-Mt6LCy.jpeg Никъде не пише, че е за някаква възраст или против бръчки, просто е за допълнителна хидратация. Моята кожа е смесена, но напоследък почнах да я чувствам малко опъната на очите. Кремчето е лекичко, не е мазно, има приятна миризма, а металната ролка много приятно охлажда, особено сутрин, когато са ми подпухнали очите :Д Мисля, че беше около 5 лв., така че и цената не е стращна за проба

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Търся хубав неонов лак. Искам такъв ефект: http://data.whicdn.com/images/63174024/large.jpg и в други цветове.
    Бях си взимала на Флормар,мисля, но за нищо не става..
    Някоййй ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Град
    Manhattan *
    ^ мерсии , ще го пробвам. Точно нещо такова ми трябва, да хидратира кожата под очите и да и придава по-свеж вид

Супер фен Аватара на fizzyg
    Масло от шеа също е добре за околоочната зона,аргановото също. Има и в малки количества от тях (в зоя.бг съм виждала арганово по 40мл,от шеа по 30мл в контейнер)

Град
    София
    ^ + пшеничното масло
    Иначе аз ползвам този http://www.krasa.cz/photos/k/v/AV/hy...ream-15-ml.jpg Хидратиращ се води. (:

Препоръчайте ми бг сайт, откъдето мога да си купя къси панталонки, и да са по-евтини, че имам ограничен бюджет...

Град
    София

Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Можеш да идеш в някоя пропаднала кръчма. Даже ако имаш късмет ще срещнеш някой богат чичко.. Нямам думи.. За теб детска дискотека си трябва, къде си тръгнала още даже малолетна да ходиш по дискотеки да си въртиш задника на Азис. Аз не мога да си представя сега да тръгна по дискотеки - опасно, тъпо и смешно.

П.С. Нали знаеш колко ще да е добра и безопастна та'я дискотека, в която пуснат малолетни без проблем? Ти за голяма ли се имаш? Ако да, значи аз съм много назад в мисленето, защото още си се смятам за дете. А теб сигурно и са те и перфорирали вече.

П.С.2 Моля, моля, пак заповядай.
    Тъпо е да правиш изводи за човек, без дори да го познаваш.

А да ходиш по дискотеки да си въртиш гъза и да се напиваш като си на 14 не е ли тъпо?
    Мислиш ли, че е с високи морални ценности и е примерно момиченце, като на 14 години е тръгнала по дискотеки?
    Последно редактирано от Тамии ..^^ : 06-15-2013 на 13:49

Град
    Manhattan *
    Айде бе.. и аз като съм била на 15 съм ходила по дискотеки вече... това далеч не е намалило моралните ми ценности. До човек си е.
    Отделен е въпросът,че младото поколение днес е тотално затъпяло и деградирало ( има изключения разбира се!)

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Айде бе.. и аз като съм била на 15 съм ходила по дискотеки вече... това далеч не е намалило моралните ми ценности. До човек си е.
    Отделен е въпросът,че младото поколение днес е тотално затъпяло и деградирало ( има изключения разбира се!)
    Абсолютно съм съгласна.

Мега фен
    Град
    <3
    тъй
    косата ми е такава https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...99456767_n.jpg (това е на светло и от апарата ми сякаш става още по-светло, бля, ноо общо взето е това, получено от бая преса, витамин Ц за премахване на черен цвят и т.н. и т.н ^^
    Ако си взема номер 6 (по-ярко червеното) на Олиа (Гарниер), дали ще стана шарена?
    Защото в корените цвета си е моя, който е по-тъмен, а и на места има по-светло рижави места Но предполагам дори да стана шарена, ще е яко?

Едит: Всъщност ако се загледате в областта около врата ми, ще видите реално какъв ми е цвета 9защото както казах апарата ми 'изсветлява' :д), или нещо средно между двете.. ох..
    Последно редактирано от ShtrudeL : 06-15-2013 на 21:34
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ще ти ходи червено много, само това знам,
    а дали ще станеш шарена, не мога да гадая :Д

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Някакви мнения за ББ крема на Нивеа Или да препоръчате друг ББ крем за мазна в Т-зоната кожа.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Ох, хора
    моляя ви се дайте някакъв сайт откъдето да си тегля музика
    като напиша в гугъл някоя песен и разбира се проверявам всички сайтове от първата страница, но от нито един не мога да си я дръпна и не знам защо
    преди имаше един сайт откъдето нямаше проблеми и имаше всякаква музика, но не го помня и не мога да го намеря ;д
    http://ask.fm/iwwkaa

Повече от фен Аватара на TrueStory
    data.bg

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Ох, хора
    като напиша в гугъл някоя песен и разбира се проверявам всички сайтове от първата страница, но от нито един не мога да си я дръпна и не знам защо
    преди имаше един сайт откъдето нямаше проблеми и имаше всякаква музика, но не го помня и не мога да го намеря ;д
    hulkshare, zaycev, zippyshare тези ги ползвам най - често.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Ох, хора
    4shared. com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си