.

Виж резултатите на анкетата: Кой от езиците предпочитате за курсово обучение и кой от двата езика сте изучавали ?

Гласували
25. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Изучавал съм немески

14 56,00%
  • Изучавал съм руски

7 28,00%
  • Немският език е по-подходящ

15 60,00%
  • Руският език е по-подходящ

6 24,00%
Анкета с повече от един глас.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Hybrid View

Мега фен Аватара на xoxi
    Който учи испански, да почва и италиански. Езиците са страшно близки, имат много сходства и едновременното им изучаване е страшно приятно, забавно и се учи по-лесно, опитвайки се да се открият всички прилики и разлики.

Иначе аз вече 6-та година уча немски. Преди учехме по 20 часа на седмица, сега ги смъкнахме до 8-9. Не е труден език, само в началото трябва да се учи/зубри граматиката и думите. След това вече всичко протича много лесно и приятно. Четенето се усвоява за максимум седмица. В България е много по-лесно да си намериш работа с немски, отколкото с английски. Гьоте института пък дава много възможности за продължаване на обучението в чужбина.
    Руският аз лично го харесвам повече, въпреки, че го уча само в домашна обстановка. В България поне не знам да има шанс за голяма реализация с руски език, не е толкова търсен. Аз го уча за удоволствие.
    Препоръчвам все пак да запишеш немски.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Който учи испански, да почва и италиански. Езиците са страшно близки, имат много сходства и едновременното им изучаване е страшно приятно, забавно и се учи по-лесно, опитвайки се да се открият всички прилики и разлики.

Иначе аз вече 6-та година уча немски. Преди учехме по 20 часа на седмица, сега ги смъкнахме до 8-9. Не е труден език, само в началото трябва да се учи/зубри граматиката и думите. След това вече всичко протича много лесно и приятно. Четенето се усвоява за максимум седмица. В България е много по-лесно да си намериш работа с немски, отколкото с английски. Гьоте института пък дава много възможности за продължаване на обучението в чужбина.
    Руският аз лично го харесвам повече, въпреки, че го уча само в домашна обстановка. В България поне не знам да има шанс за голяма реализация с руски език, не е толкова търсен. Аз го уча за удоволствие.
    Препоръчвам все пак да запишеш немски.

Aз испански уча , но към този момент не съм се замислял за италиански. Предпочитам на първо време да потръгнат плановете с немския .
    The secret side of me
    I never let you see
    I keep it caged, but I can't control it, so stay away from me, the beast
    Is ugly, I feel the rage, and I just can't hold it ...

Супер фен Аватара на scrooper
    Двата :д И все пак немски ще ти влезе повече в употреба.
    always late but worth the wait!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си