- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Как изглеждате докато вървите... ?
Смисъл, в ежедневието докато слизате от трамвая\тролея\каручката\м гарето или друго превозно средство и изобщо докато сте някъде, усмихнати ли изглеждате, намръщени, напълно нормални или... имате ли впечатления. На мен примерно няколко пъти ми се е случвало както си вървя и някакви съвсем непознати хора да ми казват докато се разминаваме "ей, усмихни се" или "що си намръщена" , като аз дори си мисля за некви хубави неща и въобще не се усещам.Та се чудих дали на някой друг му се случват такива неща.... все пак е важно кво излъчване има човек.
dgdg
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
смисъл що темата се бъгна, имаше още 5 реда надолу![]()
dgdg
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Доста хора се впечатляват от походката ми. Описвали са я като "скиор" или "викинг за бой се стяга". :д
Един бивш съученик ме вижда веднъж, а не се бяхме виждали от мнооого време и му викам: "Е как ме позна в гръб, бе?!", а той: "Ми по походката д'ге" хаха ^^
Не знам каква ми е походката, но забелязвам доста чуждата. Някои ходят много привлекателно :3 Други пък супер смешно :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Aз не вървя..Аз се влача. Или се зазяпвам в нещата отстрани или съм умислена и ходя, като кон с капаци.
Не обичам да бързам..имам цялото време на света да се туткам и гледам около мен.
Бързо и припряноАко съм на разходка си се влача среднобавно и си въртя...косата на пръст
![]()
maDamn
Твоята коса не е възможно да се върти на пръст ... твърде много е
Ами, май ходя като нормален човек, като изключим постоянното lipsync-ване и от време на време вживяване в това, което слушам.![]()
А, да, скоростта. Почти всички ми се налага да притичват след мен, а ако някой се движи прекалено бавно и върви с мен му се дразня. Както и когато някой се влачи пред мен и ми запушва пътя.
зависи накъде вървя :Д
но в никакъв случай не обичам да бързам
когато съм сама и нямам работа, се влача 100 часа и блея, иначе си вървя нормално, хаха
в последно време, вървя и говоря по телефона, и не забелязвам какво става около мен, 10 минути съм вървяла зад една позната, чак като затворих го забелязах :о
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
според мен нормална подходка, аз също разпознавам мн хора по походката, просто защото не виждам надалеч и някак така е по - лесно, понякога вървя супер бързо, др път едва се влача, но и аз мразя някои дето вървят в редица и едва мърдат, а не ти дават шанс да минеш
n00bs
Не си движа ръцете и не знам какво да правя с тях докато ходя, за това или са ми в джобовете или държа чанта или някой под ръка. Щото е мн кофти гледка.
Иначе краката ми вървят добре, крак пред крак :з
да, това да не ти се движат ръцете като ходиш е мн смешноедин познат е така и все едно гледам дърво, а бтв и така се изразходва повече енергия, защото ръцете не следват естествения ход на тялото
![]()
n00bs
УУЖАСНО Е!
Аз не съм хептен бездвижна в ръцете, защото все пак се движат малко, но добре че съм се научила да го прикривам.
Храката ми се движат готино и нагоре като погледнеш някакъв торс без движение..
#наказанаотживота.
барам си пацата и одим като награден кооператор.
Grumpy old madman
Вървя си бързо,по-бързо от останалите хора около мен и те изостават не се усещам и си хапя устната и зяпам на някъде