.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на marble

Водоустойчива козметика

Здравейте дами.
    Може ли тук да споделите впечатленията си от всякаква водоустойчива козметика.
    Положителни или отрицателни мнения.. Няма значение.
    Наближават топлите сезони и принципно не съм от хората, които носят каквато и да е козметика на плажа, но тази година се интересувам все повече.
    Спирали, очни линии, коректори, фон дьо тени, моливи и всичко друго, за което се сетите.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Аз лично съм виждала само водоустойчива спирала. Предполагам,че има и очна линия,но фон дьо тен и коректор ..не мисля.
    Иначе от спирала съм доволна,защото в горещите дни не се разваше,но дойдеше ли време за триене ставаше страшно.

На плаж съм ходила само с червило. Всичко друго е безумна идея. Има водоустойчиви спирали, моливи и очни линии, но май горе-долу това е изборът.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Аз лятото бях с водоустойчивата спирала на Essence. Беше евтина, а ми хареса колко е издръжлива и как ми прави миглите ^^ Иначе се маха трудно, разбира се, но пък то си има дегримьори за водоустойчив грим. Аз не съм ползвала, но една съученичка има такъв и ползва като моята спирала от лятото и каза, че я маха лесно. ;д
    Момиче ^^

Коя точно на есенс?
    На мен не ми е само за плаж. Аз също съм против носенето на грим на плаж. Всъщност се интересувам повече защото балът ми е тази година и нямам намерение да давам 100 лева за грим при Джулия или мис Бони.. Пък и са заети всички часове за моята дата.
    Та идеята ми е да си намеря качествени продукти/водоустойчиви или по-издръжливи / и да се гримирам сама.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Гел очната линия на Есенс не е водоустойчива по етикет,но всъщност е Наистина издържа супер дълго време без НИКАКВО размазване.
    Римел имат някакви водоустойчиви спирали,но не съм много запозната с тях.
    Водоустойчиви ФДТ-и и коректори.. едва ли от марките в ДМ и Лили ще намериш,но МАС би трябвало да продават.Така мисля.

Цитирай Първоначално написано от marble Виж мнението
    Коя точно на есенс?
    https://www.google.bg/search?hl=bg&s...ml%3B300%3B300
    Момиче ^^

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality

Имам такава и е уникална. Изтрива се само със стабилно количество дегримьор/мляко.
    Аз си я купувах от Милано,но сигурно и тук има.
    Освен това е с хубава четка,нанася ги равно и ги издължава.
    maDamn

KIKO, за съжаление не се предлагат в България.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мерси много, ще пробвам спиралата, а очната линия я имам. Наистина е pain in the ass за махане. :д
    Figgyz, МАК тестват върху животни и се надявам да не прибегна към тях, а да намеря нещо подобно на например studio fix-а.
    Тази спирала на KIKO изглежда страхотно. Жалко, че я няма тук.

Ама за какво ти е грим на плажа? о.О
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на tonssy
    Ама тя спомена, че не пита заради плажа ;д

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Сериооозно ли? Ми , по принцип може да има откъде да си я поръчаш,защото наистина е уникална. Хубава е козметиката,аз от спиралата специално нямам оплаквания.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си