- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Е да, всеки си има различни предпочитания. (: И на мен ми харесват идеално изправените коси, но от изправяне 2 пъти в седмицата косата ми стана суха по краищата и затова гледам да намаля пресата, за да си възстановя косата. Та според мен това е един от най-хубавите методи за изправяне без използване на преса/сешоар и др подобни.. (:
Дам, така е. Аз говорих за себе си![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Тъйй...виждала съм клипчета в интернет как да си накъдриш косата:
Миеш я
Плетеш рибя кост
Спиш така
И на сутринта имаш къдрици
Някой пробвал ли е? И добър ли е резултата
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
момичета ако може : момичета,в ДМ има едни лентички дето се слагат върху пъпка за определено време и тя изчезва .. ама не знам къде се намират,нито марка... някой може ли поне марка да ми каже и цена ако може ? - копирно от друга тема,извинявам се,че питам и тук
иначе да се похваля - маската със зехтин,мед и лимонов сок стана уникална.. супер много си харесвам косата сега.. без да я задушавам видях ефект и е бърза.. дори и за 20мин. да се намажеш ( аз стоях 30-40мин.)
иначе утре мисля да си правя маска и тия дни да си поръчам спрея на лакме
И аз ще я пробвам тази маска сега, тъкмо се чудих кво да се прая. Какви съотношения г/д слагаш?
нали знаеш,че зависи от косатааз сложих зехтин някъде 5-6 супени лъжички ( абе покри дъното на една купичка с около 2-3 мм) сложих 2 ч.л. мед и го затоплих и сложих лимонов сок от половин лимон.. малко не ми стигна,но успях да наклепам корените и дължината ( не ми стигна щото по принцип слагам в корените по много,а сега малко,но пак успях де
)
Момичета, аз пък имам проблем, косата ми започна на 2-ри ден от миенето да се омазнява. Кажете някакъв шампоан или нещо друго.
Марти,не знам колко им е доставката,но виж и тук: http://beautyshop.bg/product/3904/la...ten-sprey.html
Влизам да се къпя.Стоях 2ч.. и половина с кокосово масло![]()
аа и 6 лв. им е доставката и пак идва по евтино за големия
Ох,с тия доставки от 6лв направо ... прекаляват.Ама наистина излиза по-изгодно.
Маската с хума не подейства, хининовия шампоан ми я омазнява още повече, ще пробвам катранения шампоан. Благодаря.
аз си направих пак обичайната маска за тоя месецкисело мляко,жълтък,мас и мед.. забравих обаче оцет да сложа
![]()
Бирата какво действие има върху косата,защото много ми я хвалят?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Aз искам да похваля балсама на Орзен
Направо не мога да повярвам кво направи с косата ми. Гладка , с блясък, мекичка :3
тозиии
http://befit.bg/eshop/public/upload/...40-23486-4.jpg
дали шампоана е хубав, някой ползвал ли го е?
Аз, но не съм очарована. Лятото го бях ползвала веднъж при роднини и супермного ми хареса, купих си го, ама... нз, като за масова марка става, поне няма да те е яд за парите.