- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
^ по-скоро предизвиква вълчи апетит
преди време бях пила такава на прах,директно от бирената фабрика
ефект върху кожата и косата имаше,да,но първо че имаше един никакъв вкус и второ-всичко,което ми попаднеше пред очите,ми изглеждаше като деликатес
та,спрях я
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
да, де:Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
КО ? НЕ !
не се пълнее от самата бирена мая... тя просто повишава апетита,а дали ти ще се поддадеш си е твой проблем
пия бирена мая от доста години ( естествено с почивки) и когато съм в почивка понякога все забравям да си купя и т.н. и стават по 2-3,че даже и 4 месеца без бирена мая.. после пак си купувам и като започна грам не качвам... даже понеже от стрес бях отслабнала супер мн се опитах да си върна поне 3 кг. с бирена мая и не стана
Просто не се изразих правилно.
Изостря много апетита. Като цяло не бих се тъпкала с това.
дам.. така казват,аз не съм го усетила![]()
защо ? поне аз не виждам нищо лошо в бирената мая
Аз не видях никакъв, ама никакъв ефект от бирената мая.![]()
Тъкмо си измих косата и ще я снимам, като изсъхне.Беше гадна тези дни.![]()
Някой ползвал ли е това http://www.zlatnaribka.com/intenzivn...urifying-15-ml дали е хубаво?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не искам да създавам нова тема, затова искам да попитам нещо тук. Имам едни къси косички в началото на косата ми край челото и като си правя някаква прическа, винаги започват да стърчат. По - лошото е, че косата ми като цяло е права, а те са на малки букли. Можете ли да ме посъветвате какво да правя с тях?
Всеки ден си мия косата,слагам и и маски не мисля че е суха даже много бързо ми расте и е лъскава но това е защото си правих една терапия при фризьорката ми, за подхранване прави се само два пъти в годината много съм доволна а относно витамини пробвайте Аспасия- страхотни са))
И аз мога да похваля Герикапс!Пия ги два месеца и виждам страхотен ефект върху кожата на лицето ми.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Аз пък искам да похваля течните кристали на Victoria... бях в ДМ и не видях други, реших да ги пробвам... СТРАХОТНИ СА!!! Правят ми косата супер мека.
Ще взема и аз да посегна към "Герикапс"-а![]()
Хем е и без пари,а и доколкото разбирам няма страничните ефекти на бирената мая.
А снощи си наклепах гривата със зехтин и стоях така няколко часа и сега си е лъскавичка и без възли и заплитания. :33
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Здравейте, мацки!
Един фризьор ми каза две маски за растеж и реших да ги споделя с вас веднага.
Едната се прави на две седмици:
3 с.л масло от авокадо
3 с.л горчица на прах
1 с.л канела
Виждала съм я доста пъти по сайтове, но никога не я бях пробвала. Ще я пробвам тези дни, само да си намеря горчица.
Другата ни е много позната: Тривитаминол.
Но ми каза, че за да има по-добър ефект може да се използва чист. А аз знам, че е доста силен. Аз бих го съчетала и с алкохол някакъв, за да затопли скалпа. Или пък оригиналната маска, която е.
И третото беше Арганово масло.
Аз знам, че тук няколко мацки го ползвахте и бяхте доста доволни. Може ли да ми кажете марка и от фризьор ли си го поръчвате?
Целувки на всичкиии! {}
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Имам приятелки, на които им се е появявало акне, от което не можеха да се отърват дълго време. А по форуми съм чела, че някои пък доста напълняват. Но майка пие редовно, на нея и влияе уникално. Кожата й е чиста и свежа, косата й е много здрава, ноктите не й се чупят. Тя е кожа и кости, иска да напълнее, но не и се получава.
На всеки човек му действа различно, както всеки един продукт.![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Може ли да ми кажете някакъв начин за изправяне на косата без изгаряне, но и да си запази на обема. Гледах онова клипче с фибичките, но при мен няма да подейства. Пробвах се да лежа с мокра коса, но на сутринта е заприличала на храст. Предложения?
Фък, сънувах спрея на лакме. Полудявам![]()
ъх,тя е точно за обратното.. някак си ми е трудно да повярвам след като това са просто витамини...
за напълняването вече казах и пак ще повторя - не се пълнее от самата бирена мая.. тя просто повишава апетита,ако ти си решил,че няма да ядеш много просто няма да ядеш.. и без бирена мая може да ти се прияде нещо много и пак ти решаваш дали да поддадеш или да изтърпиш