Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
Дъм.. и аз за това я спрях преди време..
Сега си карам само на стимуланта преди къпане + оцет и съм си доволна..
Ще си поръчам и едни ампули (bioxil) от една приятелка, чрез които косата и порасна светкавично бързо..

А я кажете.. някоя ползвала ли е хума в някоя маска и какъв е ефекта? (А върху кожата/лицето?)
по едно време маската ми задължително съдържаше хума ( 7/8 месеца) ест. правих почивки през тия месеци.. ами хубава е.. и на лицето съм си слагала не веднъж,майка ми от както се помня периодично си прави - и двете сме доволни.. свива порите,кожата ти изглежда гладка,мека и чисти мн хубаво всичко ... аз лично ползвам мн рядко фдт. и след това не си понасям лицето -колкото и да го мия имам чувството,че и след тон тоалетно мляко не е чисто,за това си правя маска с хума на лицето

едно момиче от моя клас има тънка,рядка коса,която цъфтеше и не можеше да пусне под раменете и тя си правеше маски на косата с хума ( тя даже май само хума + оцет) и за 2 месеца косата и дръпна от раменете до 3-4 пръста под тях,което си е постижение за нейната коса.. смисъл подхрани я,но си остана рядка и тънка - просто изглеждаше по добре,но при нея е ген ....